Sarıkız eli kulağında 15 günlük yatay ya da düşüş sürecine girecek diye görüyorum.
Printable View
Sarıkız eli kulağında 15 günlük yatay ya da düşüş sürecine girecek diye görüyorum.
Evet.
Bir dönem sarı gacıyı dağ bayır gezdiriyorlardı.
Dağa kaldırıp tecavüz ediyorlardı, ne güzel dağ havası aldık diyordu.
Aynı şekilde camdaki kızın (EUR) da kafasını cama sıkıştırıp, kötü emellerine alet ediyorlardı.
Cemil - İffet style. Ben böyle hayal etmemiştim diyordu.
O günler geride kaldı ikisi için de.
Emlak vergisindeki artis cok mantikliydi. Cunku zenginden cok fakirden az alinacakti.
Ama Turkiye gibi bir ulkede servet transferi asla zenginden fakire olabilemez o yuzden emlak vergisinde yuksek bir artis beklemeyin. Zenginler asla boyle bir seye izin vermez.
Tansu Ciller ve saz arkadaslari Bogazdaki yalisinda yillik 10 bin TL vergi vererek oturmaya devam etsin
Gürsel Tekin, Özgür Özel’den yarın randevu istemiş.
Bu altın konusunda mecburen buradaki keçilerin youtube videolarını izliyorum.
Geçen yazdım, onsu 9.000 -12.000- 40.000 dolar diyen var.
Ancak, yıllık 260.000 ons üretim gücü olan ( maaliyeti ons başına 2.561 dolar ) 3 maden sahibi bu şirketin hissesi, 20 Ağustos'tan bu yana yükseliyor.
https://www.stockwatch.com/Quote/Detail?C:ALK
Linki aşağı kaydırıp günlük kapanış fiyatlarını görebilirsiniz.
Ortalama 0.778 cad maaliyetle 3.000 lot aldık, takipte olduğum için fark ettim.
Bir de Kanada'da olup hisse bakan bizim millet belki istifade eder dedim.
İstanbul Cekmeköy'de savcı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirmiş.
Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan öldürüldü
İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan, husumetlisi olduğu açıklanan Mustafa Can Gül isimli birisi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.
Zanlı gözaltına alındı.
Olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan bir açıklama geldi. Yapılan açıklama şu şekilde:
"03.09.2025 günü saat 21.15 sıralarında Çekmeköy İlçesi Ömerli mahallesinde bulunan Yeşil Oba Et Mangal isimli işletmede, İstanbul Çağlayan Adliyesinde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Ercan KAYHAN (E-58), önceden husumetlisi olan Mustafa Can GÜL (E-19) isimli şahıs tarafından boğazından bıçaklanmıştır. 112 ekiplerinin yaptığı kontrollerde Cumhuriyet Savcısı Ercan KAYHAN olay yerinde vefat etmiştir. Şüpheli şahıs olay yerinde tarafımızca yakalanarak muhafaza altına alınmıştır."