garana bastılar ama :oleyo:
baskın basanındır :he:
:drunk:
Printable View
Şimdi orada belli ağırlıklı badem spor oyuncuları var birazda Şimşek dönemi ile hsbc bıyıklı monte ettiler onlarda alım yaptı bilanço dönemi ile girenler malı dağıtmaları gerek alıcı lazım , içerden gelen ters bir haber olacaksa bunlar biliyorlar maliyete göre stoplos bile olurlar grafiğine bakarsan flama var kırarsa 350 hedefi teknikçi,temelci,a düşmüyor thy, vs bütün algı o tahtada yani endeksin %10 ağırlığına sahip bir sağ:)
akçay,
Dün ifade vermeye karakola geldiğinde bir eli cebinde girdi , sosyal medyada başladılar troller nasıl eli cebinde girermiş itibarsızlaştırmak için gece böyle çıktı , hayatta nasıl insanlar kelime oyunu yapıyorsa zamanı geldiğinde , görsel mesaj oyunlarıda vardır .Ben her zaman şuna inandım kendi işlerimde Allahım beni güç zehirlenmesinden koru diye dualarım oldu .Kim olursa olsun iyi birşey değil .Yazık bu memlekete
https://i.hizliresim.com/ilf4nht.png
THY konuşulunca gençler bulut abi grafa dökermisin demiş basit olarak döktüm grafa sahanın nasıl sürüldüğünü genç teknikçiler görsün diye.Ama soran arkadaşlar her tahtanın kendi karakterislik yapısı vardır , her formasyon çalışmaya bilir ama öğrenirseniz güzel ekmekler yediğiniz zamanlar olur hatta sizi ipten aldığı zamanlar çok olur .
sahamız bu flama çalışmaları oldu kanalın üst bölgesinde top çevirme mevcut yukarıda flama takip edilebilir onlar öyle istiyor aşağıda kanal ara destekler takip edilmeli.
dip not kanal ara destek 8.60 lar
işci kardeşim en tehlikeli şey güç zehirlenmesidir , bu taraftarlarınıda yanlış yollara sürükler , sosyolojik sıkıntılar ortaya çıkar.
Hukuk herkese karşı eşit olmalı kim olursa olsun.
dün mecliste hüdapar lı vekil neler söyledi kimse birşey çıkıp dedimi iktidar ortağı.
Konakçı diye bir imam var 5 koruma ile geziyor M.Kemal ATATÜRK neler söylüyor , siyaset yapıyor kimse ona neden birşey demiyor böy böyle bir sürü örnek