Cumaya gore 10 yıllık %10'nun üzerinde düştü. 1,5 puan kadar.
24 Kasım'da Hazine uzun zaman sonra ilk kez 10 yıllık tahvil ihracı gerçekleştirme takvimi var. 19 kasim'da da ppk.
Ya bedeli şimdi ödenecek yada gelecek kuşaklara ödetilecek.
Printable View
Cumaya gore 10 yıllık %10'nun üzerinde düştü. 1,5 puan kadar.
24 Kasım'da Hazine uzun zaman sonra ilk kez 10 yıllık tahvil ihracı gerçekleştirme takvimi var. 19 kasim'da da ppk.
Ya bedeli şimdi ödenecek yada gelecek kuşaklara ödetilecek.
IMF fonu hakkında yorumu olan var mı? İstanbul portföy maestro fon.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NNF ile ilgili Yasar bey:
Bist30 +3,30
Bunun +2,5 u bankalardan geliyor.
Yani bankalardan arındırırsak endeksi sadece +0,8 artıda.
Bu şartlarda portföyünü banka ağırlıklı oluşturmayan birinin mutlu olması çok kolay değil malesef (Hiçbir zaman banka ağırlıklı bir portfoy oluşturmadım)
kaynak twitter.
Demekki nnf u30 hissesi taşımıyor. ben şunu beklerim iyi bir fon yönetiminden, konjonktüre uygun olarak hisse giriş ve çıkışları. Mesela bu ay tkf tupraş ekledi, thy, sise arttırdı. portföyünde u30 hisseleri de var. o nedenle nnf yönetiminin tacirler ekibinden özel ders alması lazım.
tkf bugün de nnf den başarılı performans verecektir.
bu fon serbest fon. Nitelikli yatırımcıysanız alabilirsiniz. İstanbul portföy 1 milyonun altında nakit akatarmadan nitelikli yatırımcı da olsanız hesap açmıyor.
Serbest fon arayışındaysanız TTL - TACİRLER PORTFÖY KARTOPU SERBEST FON nu bir inceleyin derim. Ben Tacirler ile bu fonu yeni kurduğunda yaptığım telefon görüşmesinde çok övmüşlerdi. Sanırım en başarılı serbest fon bu olacak gibi.
Bagzi fonlari cok ovmesek mi :) malum buyuk pay adedi girişlerinde dengesizlesiyorlar gercekten.
Zaten getiriyi gören iş işten geçtikten sonra gelecektir de. Bu süreç zamana yayilsa daha iyi.
Piyasayı cidden kötü tahmin ettim.
USD ve Altında artış bekliyordum.
2 hafta önce birer birer ülkerin kapanma haberleri geliyordu.
Aşı haberi ve iktidarın tutumları(pek emin olmamakla birlikte!) havanın yönünü bir anda değiştirdi.
Demek bir akıllı ben değilmişim :)