Originally Posted by
BüyükResim
Sırf merakımdan soruyorum eleştirmek adına değil, lakin 2018 de piyasalarda değilmiydiniz yada TL de değildiniz belki o günlerin acısını yaşamadınız ?
Benzer senaryo o yıl da yaşandı. 2018 başında 3.70 lerde olan dolar mayısa kadar 4 ve 4.5 barajlarını yıkıp temmuzda 5 leri görmüştü. En son yalnızca 1 ayda bendini yıkıp geçmiş 7.20 rekoruna ulaştığında küfürler havada uçuşuyordu buralarda kemik sesleri eşliğinde :)
işte o yıl bende sizin gibi TL de kalma basiretsizliğini göstermiş idim, faizin yüzü tatlı görünüyordu. ve dolar her 50 kuruş arttığında yok artık o kadarına da müsade etmezler buradan müdahale gelir deyip merkez bankamıza güvenmiştim ne yazıkki. 4.5 - 5 lira buralar çok pahalı dediğimiz dolar sonra 7.20 ye kadar koştu. ve ben artık lanet olsun %100 deval oldu bunlar neyi bekliyor diye feryat ediyordum.
İşte o günden sonra TL defterini tamamen kapadım. müdahale sonrası dolar 6 lara salar salmaz tüm birikimi dolara park edip bir daha da lanet okuduğum bu yönetime güvenirsem ne olayım demiştim :)
Bence sizde 2018 de yaşananları gözünüzün önüne getirip bu rezilliğin tekrarlayacağını öngörebilirdiniz...