Ben olsam öyle yaparım tamamen yasal ne gerek var salak sulak tiplere. Bu ittifak tamamını şutlarım 3 5 kırıntı ver sesleri çıkmaz zaten.
Printable View
3,5 lira olan doları yanlış politikalar yüzünden üstüne de bir ton rezerv yakarak 7 lirada zar zor tutabildiler %100 devalue yapar. Şimdi rezerv de yok. Mevcut yönetim yanlış politikaların devamı demek. Kur %500 devalue olsa kim niye oldu demez o saatten sonra. Sırat köprüsündeyiz. Bir eşik kırılırsa atış serbest olur. Şu anki fair değeri 25 görüyorum doların. 40-50 bandı çok da ütopik değil bence 31.12.2024 için.
%150 enflasyonun olduğu memlekette dövizin %30-40 artması bir birikim yarattı, bu birikim bir yerde patlar Karakemal abi.
En basitinden bir soru, mevcut yönetim devam etti diyelim. KKM'yi kaldırıyoruz biten vadeleri yenilemiyoruz dedi. Dolar gözünü sabah uyandığımızda kaçta açar ? O 16 aylık birikimi bir sabah uyandığında görürsün ekranda.
Ben seçmen olarak vaatlere bakarım. Denilen yapılmazsada tercihimi değiştiririm.
En fazla yapabileceğim bu zaten.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeterli çoğunluk oluşsun çatır çatır parlamentere dönülür. Herkes akp kafasında değil 20 senedir alıştılar tabi verilen sözlerden devamlı donuldugunu inanılmaz geliyor. Memlekette duurust insanlar da var herkes koyun degil.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman neden partili cumhurbaşkanıyla devam ediyoruz. Neden masadakiler cumhurbaşkanı yardımcısı.
Güçlü meclisin oluşması için liderlerin mecliste olması gerekmez mi
Mevcut sistemin en ilginç sonucu bakanların milletvekili olamaması oldu. Bir nevi ya hep ya hiç
Değişim zaman alacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi