Evet.Keriz treyd diyebiliriz tutar bence beğendim.
Deniz hoca paylaşmış.
Keriz treyd rakamlarını.
Printable View
Bende ısrarla aynı şey, söylüyorum...Link kopuk..fiyatlama dünyadan kopuk ...Devlet tuttuüunu öpünce esnafıda üreticiside öpmenin ötesine geçti...
Eskiden Gurbetçi gelince buradan özellikle süt ve kavurma başta olmak üzere temel gıdasınıda alıp giderdi...Şimdi gelen yanında getiriyor :oleyo:
Geçenyıl bu zaman aldığım köy peynirine 600 verirken şimdi 1350 verdim...Darasını suyunu çıkarsak Kilosu 300 try...Köyden direk gelen ürün aracı yok...
Et kötü eti kıyma olarak satıyorlar kilogram 450 try den aşağı yenilebilir bir kıyma yok a.q...Adam pirzolaya 400 kağıt veriyor o da fransa da ...Arjantin gibi yerlerde 8-10 dolar a.q...
Neyse başörtülü kadının dediği gibi Makarna yesinler a.q....
Gel de G. Amed abiyi arama, şimdi olsaydı Amerikada etler lezzetsiz hormonlu, Türkiyede lezzetli diye başlardı.
Milletin bir numarali gundemi Ekmek..!
Yilmaz OZDIL.
Nisan ayı ;
• İhracat, %0,1 oranında artarak 19 milyar 271 milyon dolar,
• İthalat, %4,2 oranında artarak 29 milyar 171 milyon dolar,
Açık yuvarlak rakamla 10 kağıt...
Carry Trade ile doları sabitlesen ne olacak ...Gelen para 18 kağıt...Bir ayda 10 kağıdı yemişsin.....Dünyanın hiçbir Ülkesi %40 dövize faiz vermedi ...Ama TAK parti veriyor işte....Muhaliflerde alkışlıyor...Onunda cebi doluyor ya ...Tam O.Ç
KKM,DDKKM çıktığı günden beri bu ürüne karşıyım ...Bu ürün sahiplerine bu faizleri vermek için milletin içinden geçtiler.....Yerliler yetmedi bir de Yabancıları getirdiler ....
Neyse Halk hak ettiği gibi yönetiliyor....
Dün itibarıyla net rezervler pozitife geçmiştir.
https://x.com/ali_hakan_kara/status/1796145962366202265
Sinan Ateş cinayeti dosyasında adı geçen eski MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz TBMM deki danışmanlık görevinden alındı. Dosyanın seyrine ilişkin Ankara'da konuşulanları aktaran Mustafa Balbay, Olcay Kılavuz un basına verdiği demeçle konuşabileceği mesajını verdiğini, aynı durumun Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında da yaşandığını ifade etti.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
Her ikisi de konusabilirim diyor.
Icerde sislenmeden once konussalar iyi olur.
Demek ki bunlari kullanan bir ust akil var.