Printable View
Gün sonu YUNSAEk 18735
Sabah aldığım yunsalar yine %10 kazandırdı, güzel bir gündü... Alıntı: Originally Posted by hissedar Sabah yine yünsa'yı fulledim, bu kağıda güveniyorum...
Alıntı: Originally Posted by hissedar Sabah aldığım yunsalar yine %10 kazandırdı, güzel bir gündü... Birkaç kez daha yaz, belki anlamayan olmuştur. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by mscirak Birkaç kez daha yaz, belki anlamayan olmuştur. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi :kahkah: bu arada burası yunsa topiği galiba ismi yanlış yazılmış :)
Haftalarca aralıksız hep zarar gören ky tepkisi Alıntı: Originally Posted by mscirak Birkaç kez daha yaz, belki anlamayan olmuştur. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by skpmk Haftalarca aralıksız hep zarar gören ky tepkisi [emoji16][emoji16][emoji16] 4lere doğru salındığında bu tespitin doğru olabilirdi. Şuan zamansız :)) ama ben zaten satmadım hisselerimi... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Crfsa" da güzel haberler var dostlar....
:) :) diğer ortağın tepkisini kastetmiştim Crfrsa daki haberin heyecanından tam ifade edemedim galiba Alıntı: Originally Posted by mscirak [emoji16][emoji16][emoji16] 4lere doğru salındığında bu tespitin doğru olabilirdi. Şuan zamansız :)) ama ben zaten satmadım hisselerimi... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi