Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans ACC nasıl 55 yapmışsa öyle oluyor.:) Bu iyiydi haklisiniz 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by admustafa Dün alınması lazımdı üstadım:) Yarınki kapanış tahminleri nedir. 100 800 civarı desekmi?Azmı söyledim.:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Tamam bende onu diyorum ustadim Icinde hissede var Yani beklenenin ustunde getirmeliydi Tahvil hareketi tam yansımamış olabilir 14 den sonra oldu asıl düşüş tahvilde. Yarın ki getiri daha iyi olacaktır.
Alıntı: Originally Posted by admustafa Tahvil hareketi tam yansımamış olabilir 14 den sonra oldu asıl düşüş tahvilde. Yarın ki getiri daha iyi olacaktır. Tahvil faizini nerden takip edelim?
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yarınki kapanış tahminleri nedir. 100 800 civarı desekmi?Azmı söyledim.:) Atmak serbestse 102200 diyorum ben :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Tahvil faizini nerden takip edelim? bloomberg....
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yarınki kapanış tahminleri nedir. 100 800 civarı desekmi?Azmı söyledim.:) 1k arttiriyorum 101800 enaz
Alıntı: Originally Posted by admustafa Atmak serbestse 102200 diyorum ben :) Cuma ne diyorsunuz. Bence en kritik gün Düşebilirde çıkabilirde.