Bilanço gelmedi mi bunda henüz dostlar? Adamlar sabah ve gün içinde yukarı sürüyorlar, sonra kapanışa doğru salıyorlar. Bunun anlamı millete mal yıkmaya çalışıyorlar.
Printable View
Bilanço gelmedi mi bunda henüz dostlar? Adamlar sabah ve gün içinde yukarı sürüyorlar, sonra kapanışa doğru salıyorlar. Bunun anlamı millete mal yıkmaya çalışıyorlar.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1020010
doganlar mobilya bayilerine doganlar mobilya hisselerini teminat olarak kullanma imkanı vermiş. 1991 yılında FROTO da bu yöntemi kullanarak bayilerine hisse alma zorunluluğu getirmişti. Bu yontemle fort bayilerinin hepsi büyümeden fazlasıyla paylarını aldılar umarım doganlar mobilya da aynı sonuca ulaşır.
Norweç varlık fonu ilginçmiş. 12 iken Thy'de gözüküyorlardı.:rtfm:
Patron biraz değişik Doğanlar'da kağıt 2.50 lere bir kere daha gelmişti. İşlerimiz süper, yatırımlarımız uçuyor hisse geri alımı başlattık vs. bir sürü laf Aralıktı galiba.
Sonra 2 lere kadar geriledi. Ne kap var ne ses var. şimdi tekrar 2.50 lere geldi. 2.20'lerde başlayan alımlar. 2.57'lerden döndü yine. Bakalım burada eğer patron tekrar ciddi alımlar yaparsa derim ki adamlar bir şeyler yapmak istiyor.
Orta vadede sönük kalan kağıtlardan kaç sene oldu 3.5-4 lerini hatırlıyorum. Bu kadar düşmemeliydi. Artık zamanı gelmeli.
Ama yönetim çok içime sinmiyor BİOEN'de bunların oda çok güldürmedi. Gel gelelim DGNMO yıllardır prim yok hala can yakmanın manası yok sürün şu kağıdı :)
Davut ağa ya selamlar, o bilir işini, bir yabancı ortak alsa varya bu şirket o zaman herkesin beklentisini karşılayabilir, umudum yabancı ortak almasıdır.
Yatırım tavsiyesi değildir, sesli düşüncemdir.