Printable View
Alıntı: Originally Posted by regal1 borsa şu anda 1334 de. siz bakmayın 1327 de olduğuna. regal dostum kapanışta yukarı almazlarsa çek fişini gitsin... İğne bar olması gerek. Ah Ağbal 200 bin endeks için TCD alıp zarar ettim.
Böyle iş olur mu? Of offff. ...
Alıntı: Originally Posted by market soul regal dostum kapanışta yukarı almazlarsa çek fişini gitsin... Iğne bar olması gerek. Ah ağbal 200 bin endeks için tcd alıp zarar ettim. şu anda 1326 dan sonrası iğne bar
Alıntı: Originally Posted by regal1 daha hala yönü belli değil Üstat böyle piyasa olmaz. Bugünkü zararla beraber 40k zararım olacak
Alıntı: Originally Posted by Market Soul regal dostum kapanışta yukarı almazlarsa çek fişini gitsin... İğne bar olması gerek. Ah Ağbal 200 bin endeks için TCD alıp zarar ettim. Üstad senin TGE 3 gündür artıda bugünde 1000 tl ye 7 tl verdi
Alıntı: Originally Posted by Market Soul regal dostum kapanışta yukarı almazlarsa çek fişini gitsin... İğne bar olması gerek. Ah Ağbal 200 bin endeks için TCD alıp zarar ettim. 1326 da durdu iğne bar. ölü taklidi yapıyor. endeks 1310 a düştü halbuki
1300 ü kırarsa boktan valla GARAN hala 6,91 de niye inmiyor
Alıntı: Originally Posted by regal1 Üstad senin TGE 3 gündür artıda bugünde 1000 tl ye 7 tl verdi Küresel enflasyon geliyor... Daha da arttıracağım. Bu arada altın da aldım tadımlık...