Printable View
Tukkani acalim, isletmeci asagida bon bon bakiniyor.:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Tukkani acalim, isletmeci asagida bon bon bakiniyor.:he: Yok daha yeni geldim bugun mola sabah 5de kalkacağım .. Cay içiyorum başlayanlara afiyet olsun :yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Yok daha yeni geldim bugun mola sabah 5de kalkacağım .. Cay içiyorum başlayanlara afiyet olsun :yes: Tukkani acaydiniz bari, ahali kapiya toplasmis beklesiyorlardi.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Tukkani acaydiniz bari, ahali kapiya toplasmis beklesiyorlardi.:kahkah: Bugüne kadar açtıkta ne oldu abı para verdikleri mi var ? :)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Bugüne kadar açtıkta ne oldu abı para verdikleri mi var ? :) Kiminin parası kiminin selamı! Afiyet olsun! Veresiye defteri vardı eskiden esnafta. Çok bozuldu ortalık:drunk:
Alıntı: Originally Posted by paRs Kiminin parası kiminin selamı! Afiyet olsun! Veresiye defteri vardı eskiden esnafta. Çok bozuldu ortalık:drunk: Veresiye defteri ansiklopedi büyüklüğüne gelince bende yeni bir Temel Britannica ansiklopedisine gerek yok diye düşündüm :yes:
Bugun sarisin gunu, 2. sarisini da hallettik.
Kapıda mı kaldık yani :) ?