Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Tsklr ustadim Sizler icin okt den ciktim Ben ciktim ya bugun kesin enaz 40 verir Ben de çıkacağım. Şu Eral'ınkinden çok az alacağım. Kalanı PPF yapayım.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Ben de çıkacağım. Şu Eral'ınkinden çok az alacağım. Kalanı PPF yapayım. Hangi ppf ustad Vk6 oneririm Suan en iyi giden o
Alıntı: Originally Posted by Webster Tsklr ustadim Sizler icin okt den ciktim Ben ciktim ya bugun kesin enaz 40 verir Bugün 60 garanti gibi :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Hangi ppf ustad Vk6 oneririm Suan en iyi giden o Vakıf hesabım var. Oradan alayım. Ben genelde yuji'nin tabloya bakıp en yüksek haftalık olanı seçiyorum.
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bugün 60 garanti gibi :) Bir gün daha bekleyelim bakalım. 25 üzeri yeter ama iyice cıvıttı OKT.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Bir gün daha bekleyelim bakalım. 25 üzeri yeter ama iyice cıvıttı OKT. Ben tamamını sattım bugün 66 gün mk 26 vermiş :) Bakalım bir süre GPG ile takılacağız görünüyor
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bugün 60 garanti gibi :) Kesin yapar 😃😃😃😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by admustafa Ben tamamını sattım bugün 66 gün mk 26 vermiş :) Bakalım bir süre GPG ile takılacağız görünüyor Gpg de alis satis valoru ne ustadim??