Son dakikalarda iyi alımlar oldu, yarın güzel olacağını düşünüyorum
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Son dakikalarda iyi alımlar oldu, yarın güzel olacağını düşünüyorum
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son çeyrekler bazında satış ve faaliyet rakamlarına bakıyordum.
Evet budur dedim biraz alayım, sanki beni beklemiş gibi ne ara 4.25 oldun.
Hesaba git al ver derken 4.28-29
Velhasıl iyi kitlediler. Kendimi tebrik ederim.
Günlerce 4 altında sürünen hisseyi 4.29 ortalama alma başarısı gösterdim
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok geç tepki veriyor bilançoda bir hareket olacağını düşünmüyorum asıl sular durulduğu anda yükselişe geçeceğini bekliyorum.YTD
para girişi
http://imageturko.com/?di=2F6D
para çıkışı
http://imageturko.com/?di=PUEY
9 aylik kar tahminleri nedir?kac gelirse is yapar sizce...
Ytd
Euro kuru 30 Haziran ile 30 Eylul arasinda %5 artti. Kurdaki artis nedeniyle kabaca 3.ceyrkekte 8 milyon TL civari kur farki gideri olacak sanirim. Kur karin onemli bir kismini yedigi icin ilk 9 aylik donem net kari 20-25milyon TL arasi gelse fena olmaz bence.
Var mı hisse hakkında birşeyler diyecek olan 3 5 gündür yabancı alıyor sanki
bu defa farklı sanki sindire sindire dökülenleri toplayarak istikrarlı gidiyor. İnşallah beklediğimize değer
Ben mi çok sabırsızım artık bilmiyorum ama beklediğim tavanı bi türlü yapmıyor aylardır aynı yerdeyiz 😔
yüzde 7 halka açıklık oranı şu anda yüzde 50. dolayısı ile hacmin artması da normal. böyle bakılmalı.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selamlar 4.31 ile aranizdayim.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aldik dustu. Hadi hayirlisi..
Çok çok rahat gitmesi gerekiyordu şimdiye kadar ama spek yürütmüyor kağıdı direnç ölçüyor ama ne kadar ölçer muamma,ya sabır edip duracaksın yada vedalaşacaksın,bide şöle bir durum var herkeste beklenti büyük bekleyip göreceğiz
bende bu hisse yok ama bilen bilir takibimde olan bir hisse. en son bilançoda ilk defa kar açıklamıştı ve düşüşün sonu gelmemişti. bugün yarın açıklanır bilançosu dikkat etmek lazım, gerçi artık kademeler eskisi gibi boş değil. çok büyük hareketler yapamaz. hadi hayırlısı sizler için.
kafamı bulandıran birşey var. %7 halka açıkken de bu fiyattaydı %50 açılınca da aynı. daha ucuz olması gerekmez miydi. bir yandan yabancı alıyor alınabilir diyorum. bir diğer yandan da bilanço nasıl gelecek merak ediyorum daha doğrusu vereceği tepkiyi. bir de elimdekini satmam gerekiyor alım için. o yüzden şimdilik yokum
Beyler,134 milyon Euro borcu var,kârı Euro farkına gittiyse yandık,birde iyi kâr beklenen firma niye halka açıklık oranını satarak %50 ye cıkarırki.Bugün kristalin patronuna pay sattı, 15 günde %12 düşen hisse bugün %10 daha aşağı saldı.Terse yatırmasınlarda.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanco ne zaman bilen varmi
bilanço tarihi 9.11.2017
BİLANÇO DÖNEMLERİ İTİBARİYLE SATIŞLAR VE FAAL KARI
2016/4.ÇEYREK------82 MİL (-15 MİL)
2017/1.ÇEYREK -----104 MİL (17,8 MİL)
2017/2.ÇEYREK------146 MİL ( 19.8 MİL)
2017/3 .ÇEYREK -----???
İstikrarlı olarak yükselme bariz görülüyor. Yataşla karşılaştırınca finansallar o kadar iyi değil ama piyasa değerleri yaklaşık denk.
Yani şu an için Yataş a göre ucuz kalmış sayılmaz.
Ancak satışlardaki ve faaliyet karındaki artış hangi seviyelere kadar yükselebilir o önemli. Faaliyet kar markı Yataşdan daha iyi, bu önemli.
Şirket Genel Müdürünün 2019 için 1 milyar satış hedefi var, eğer lafta kalmazsa 2018 ve 2019 için en az yüzde 30 artış yakalanmalı. (son çeyrekteki 146 Mil. satış baz alınarak)
Yüzde 15 faaliyet kar marjı ile 2019 sonu 1 milyar satış 150 milyon faaliyet karı demek.
Hesap ve beklentileri bunun üzerinden yapmak gerekir.
yatak yorgan işi ne oldu ki ses soluk yok.
Selamlar 2 gundur tahyadayim . Aldik hisseden. Bugun 4.20 den baslayarak 4.30 kadar mal tolpadilar.
Bu kadar işlem hacmine rağmen prim yapmaması enteresan..Allah sonumuzu hayıretsin...
Uzun zamandir hissede olanlar exit yapmis olabilir. Yada spek al gulum ver gulum yapti.. bakalim bilanco cikacakmi
4.28 ile ben de aranızdayım. Burada dertli çok anlaşılan
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiğim kadarıyla bilanço pazartesi. Bugün hareketliydi dikkatimi çekti. Atladım. Pazartesi ıyi olur diye düşünüyorum. Inşallah
Kardemir de varmiydiniz ?
Arcelikte vardım. 10.000 Tl zararla çıktım. Tcell aldim. Şimdi onda da 4000 zarar var bekliyorum.
Arclik te 12.000 bin zarar kardemir 15 bin .. onumuze bakalim.
toparlarız dostum. Sıkıntı yok
son 5 yılda kasım-aralık-ocak 3 aylık performans analizi
http://imageturko.com/?di=8M2P
Bu hafta bu kagitta cok hareket olacak sanirim.. teknikciler takibe almis..
Evet sanırım 4.26 kırılmadığı sürece 4.50 ve 5.25 hedef diyorlar.
4.42 çok sağlam bilmem kaç tepeli direnç havasına mı girmiş oldu. gönül isterse tepe mi dinler dağ mı dinler.