Ben küfür ediyorum yayınlıyorlar anladıkları dilden yazıcan
Printable View
yağmur givi boşaltmaya devam ediolar
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 22385
3'lü averajla bjk şampiyonluğu mu geliyor yoksa.
basaksehirin dk.64 te penaltısını yediler.
beşiktaş kasimpasayi yener üstelik son maç ise beraberlik yazmissiniz. yarın gs yi yenerse çok büyük olasılıkla şampiyon olur.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu arada iddia konusunda iyiyimdir. geçen hafta basak sehir dahil 3 beraberlik 2 galibiyet yakaladım. ayrıca gecen hafta tek macta yanılıldım o da fener macı. alanya macına da iy.1 verdim. ikinci yarı 1 oldu :)
Basaksehiri bir yendik kendilerine gelemediler yahu....
kaç haftadır bize mi yarayacak yoksa bu iş..sivas lada berabere kaldılar...
G.s. 'yı bi yenersek var ya.....
hayaldi gerçek oldu......
Olur mu ki.
yarın tabana malları veririrsek iyi
Aynen, ellerine geçen fırsatı teptiler
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah, yüksek maliyetli BJK hisse sahiplerine sabır versin..
Düşeceği kesinde taban olurmu olmazmı bilemiyorum, milleti yanlış yönlendirmeyelim...
Sabır Taşı
2. lik olma ihtimali de yani azaldi. 4 puan....
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4.63 maliyet bu hissenin bir daha 3 tl ye geleceğine bile inancım kalmadı
inin şu takimin sırtından necip . caner fln skt. gidin ya yıllık milyon euro para alionuz mk adamlar haram yiyorsunuz
bu ne aga ülkede en iyi kadro olsun gelsin bi hakem scsin içine yok aga 5 kurus daha maliyet fln dusurmem para bağlamam bi daha 3 senedir beklioz paramız kurtaralım dedik bunlar sponsor satılma cart curt hikaye abi dünyanın en iyi kadrosunu ver bunların beklentisinin de Allah belasını versin kazandıracağı paraninda
milyon hisseleri olanlar 1.50 den toparlayıp 2.50 den boşalttı kardeş takaslara bakarsan görebilirsin,büyükler zarar etmez sen onları düşünme kendin zarar etme yeter
Invest forumlarına bir bakıver yüzlerce kişi 2.50 lerden atlamış
Yazıklar olsun bir bjk li olarak bugünkü fırsat şampiyonluk fırsatıydı geri çevrildi,tabi hisseyede yansıyacaktır ama ne kadar bilinmez,elimde tek lot olan,olanlarada sabır diliyorum.ytd
milyon hisseleri olanlar 1.50 den toparlayıp 2.50 den boşalttı kardeş takaslara bakarsan görebilirsin,büyükler zarar etmez sen onları düşünme kendin zarar etme yeter
Invest forumlarına bir bakıver yüzlerce kişi 2.50 lerden atlamış
Yazıklar olsun bir bjk li olarak bugünkü fırsat şampiyonluk fırsatıydı geri çevrildi,tabi hisseyede yansıyacaktır ama ne kadar bilinmez,elimde tek lot olan,olanlarada sabır diliyorum.ytd
tekrar 1,50 lere gelir ama mal çıkmak için yarın çok düşük açmaz belki
Hiçbir zaman finallerin hocası olamadın şenol güneş..........
Takım 6 maçtır oynadığı oyunu oynayamadı yazık oldu.....
Bir hayaldi bizimkisi olmadı . Sağlık olsun.......
Kazanabilseydi hisse 3 üstüne bu hafta atabilirdi.......
Maçı kaybetti bu hafta geri 1,70 lere gelebilir.....
Burak başlarda iki tane ataydı neler olmazdıki......
necipi görünce ben hadi belki gene şaşırtır beni dedim. defansif oynamak işe yaramaz. gol atmaya oynamalıydı. hakem evet kolay sarı çıkardı falan ama taç bahane olamaz. uyanık olacaksın. adriano ile başlatsa caneri ileri alsa necipi değil lajici ortada başlatsa ilerde daha iyi olurdu.
üstadım haklısınız. g.s. yı tebrik ediyorum sahaya çıkıp oyunlarını oynadılar ve hak ederek de kazandılar . şampiyonlukları da hayırlı olsun şimdiden... bjk normal oynadığı oynunu oynayamadı şenol hocanın korkaklığı yüzünden..2 gol yiyince değişikliklerle takım kendine geldi ama atı alan üsküdarı çoktan geçti...maça en baştan öyle çıksalardı belki sonuç farklı olurdu...bari ikinci olup şampiyonlar ligine gidebilsek....
hissede bir hava oluşmuştu. yani içine ettiler. en azından 3 falan olsaydı. şimdi gene 2 nin altını konuşacağız.
180 açtı.
1.66 taban seans sonu dipten kapatacak gibi
aslında hala 2. lik şansı var ben şampiyon olacağını düşünmedim ama kağıdı çok feci gömdüler gene. çıktı indi bir faydası olmadı bana. aslında bir miktar 2,51 den vermiştim ama 2,22 den geri almıştım. toplamda pekte bir şeye yaramadı. lanet kağıt yapıştı elimize.
Geçen sene mahalleye antepli bir dürümcü açılmıştı arada dürüm söylüyorduk bir gün aradık battık a.k dedi kapattık dükkanı bizim durumda oraya doğru gidiyor.
bugün invest forumunu takip ettim sabah millet bir heyecanla 75 den aldım 77 den aldım habire yazıyor çünkü düşük açınca çıkacağını sandılar,yüzbinleri sattılar sonra hoop 72 lere çaktılar yukardan alanlar vermedi yeni ky ler mallandırıldı
Direk taban açsa hiç mal satamazdı olay bundan ibaret tabandan alanlara kâr şansı verecekmi bakalım
Hayırlısı olsun gs bjk yi hem sahada hem borsada talan etti
33.5 milyona çıkan isyatirim hemen hızlıca 1 milyon lotu satmış onla deutche citybank çıkmış malları en sevdikleri sey malları oyak garan zirat halk fln almış zaten 6 liradan düşerken dee city deutche is yatırım oynuodu hissede güzel pazarladilar 7 8 ay sonra yukarı yapar belki kesinlikle iyiniyet li olarak bu adamların kağıdını almayın orada istedikleri gibi yönettikleri tezgah var 3 5 kuruşun peşinde bunlar
hakkınızı arayın arkads lar sosyal medya da twitter da paylaşın bülent yıldırımın beşiktaş hakkinda aleyhte vermiş olduğu kartlar fln mhk tarafından kabul edilmiş bos beklemekle olmaz
Arkadaşlar hiç bulaşmayın hep aynı senaryo kendi paranızı kendiniz yiyin derim bunlar sadece cebinizdekini alırlar
f.orman baya yuhalandı. gergin bir kongre.