Bakin şimdi Info yada kullandığı aracı kurum 2 gün sonra aldığı malı kusar kurtarıcı olur bgcin 500 binini eritrir bizde Info ne kral hareket yapıyor deriz ama eşek spek patron kağıdı kyni 3 kuruş parasına çöken vampiri göremeyiz sistemi oturmuşlar.
Printable View
Bakin şimdi Info yada kullandığı aracı kurum 2 gün sonra aldığı malı kusar kurtarıcı olur bgcin 500 binini eritrir bizde Info ne kral hareket yapıyor deriz ama eşek spek patron kağıdı kyni 3 kuruş parasına çöken vampiri göremeyiz sistemi oturmuşlar.
500 bin lotla veya daha fazla lotla böyle çeviriyorlar gelip Info kurtarıcı oluyor iyi polis yani
Bedelsiz temettü %38.1 olarak güncellenmiş 5.9 milyon girişim sermayesi fonu için ayrılmış.
Her haberi olumlu karşılamak farklı bir açısı.Bana göre çok saçma bir haber.Yönetim kurulunun ne yaptığını bilmediği saçma kararlar aldığı bir şirket haline dònüştü.Bedelsiz kararı alınmadan öncede bu yatırımdan muhakkak haberleri vardır.Açıklanan bedelsiz oranının aşağı yönlü revize edildiği bir şirkete şuana kadar hiç rastlamadım.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.85'de satılmayı bekleyen 210,265 lot var şuan
Bu adi karaktersizleri iyi tanımak lazım. Aman dikkat.
https://i.resimyukle.xyz/1P825S.jpg
Satıcı tacirler, alıcı info gibi gözüküyor. 143,495 lot kaldı
MACD, 0 noktasına yakın, Nisan 2020'den bu yana 0 altına inmemiş.
Yarın veya Cuma tepki hareketi olması ile oluşacak trendde omuz baş omuz olacak şekilde grafik şekillenmesi olacak mı göreceğiz.
4.20'den 1.4 milyon lot Hedef Girişim hissesi alınmış
Kendi adimiza al sat yapmıyoruz adımıza portföy yonetmiyoruz diyorlardı.simdi bu alimin sebebi ne ola ki aracı kurum kendi grup sirketinde al-sat yapıp para mı kazanacak :s
Şirketin sahibi tahtayı yapan aynı insanlar ; adamlar diyor ki; ky defol, parazit gibi yapıştınız şirkete.... çünkü piyasanın hisseye ilgisinin şirkete faydası yok...
Kurumsal bir şirket değil maleseft, insiderin dibine kadar yaşandığı, alengirli işlerin döndüğü bir şirket; mesela göz nin istifası hala aydınlatılmadı, mesela Sibel gökalpın hedefe hisse satışı esnasında yapılan ölümüne baskı hala hatrımızda.
Ard arda güzel haberlere rağmen tahtada sağlam alış yok. Basıyorlar.
Yani diyorlarki; eyyy ky parazit gibi yapıştın kağıda; sat hisseni yukarıdan veririm yine.
Özetle durum bu ; 2 ay önce 7,11 den sattım hala bekliyorum.
Selamlar saygılar.
1 info eşittir 1-1.5 İşmen hesabı yapıyorduk bedelli gerçekleşmeden önce. 6.84 x 2.53 diyerek bölünmeden önceki fiyatla 17.30'dan işlem gördüğünü buluyoruz. İşmen baya düştü fakat 18.45 hala 1e1 durumuna bile uzak durumda
Hdfgsnin isdetmeligine soyunmuş Info menkul bu hdfgs ye bakiyorum bom boş bir şirket acaba potansiyeli varda ben mi göremiyorum yok halka açık balon hisselerinin değer artışlarını kar hanesine yazan kör topal bir şirket
Maalesef Info senden olmaz çünkü kan emici spek patronun var, hedef iştiraklerini ucururken sana hdfgs nin yedek lastigi olmak düşer
Benim hdfgs ile ilgili bildiklerim/duyduklarım var ama burada açıklamam doğru olmaz, ben bu hareketi doğru buldum.. Ancak piyasadaki çok meşhur fonun bugünlerde info alması gerektiğini düşünüyorum, bir miktar alıp kenara çekilmelerini anlamlandıramıyorum.. Bugünlerde şu fiyatların hiç alıcı gelmemesi ilginç, yamyamlık yapıyorlar ama bu işin sonunu da az buçuk biliyorum..
Hocam ben çok sağlam bir kaynaktan duyum aldım ama bunu burada paylaşmam etik değil, ancak doğru bulduğumu söylüyorum.. Keşke hiç bedelsiz vermeseydi de hepsiyle alsaydı belki özkaynağı kadar kâr yazardı..
İnfoda ellerinde olan bir şirket, her geçen gün müşteri kazanan bir kurum.. Şu fiyattan elindeki lotu artırmamaları için hiç bir sebep göremiyorum..
2 üç yıldır hedefide takip ediyorum durduğu yerde halka boca ettiler bunlar halka acikligi bu kadar çok değildi. Bayadir takip ediyorsun infoyu galiba onun için duygusal davranıyorsun birşeyler yapiyorlar ama içsel ama değil ,vampir olduklarını degistirmiyor
özelden yazan 6 kişi için
haftalık grafikte EMA9 da kırıldı. mavi trend kırılırsa 6.14 den geçen 21 günlük var.
hisseye talep yok satıcıda yok.
günlükte EMA 50 YEŞİL ve mavi trend desteğinde tutunma çabasında
tüm indikatörlerde düzeltme devam ediyor ve çok bariz Negatif uyumsuzluk var. aynı durum ismende de ve osmende de var hacimler düştü sürü fotoları bitti. şirket büyümeye devam ediyor mu göreceğiz.
yanlız yatırımcı dostu bir şirket olsa temettü tarihini sürüncemede bırakmazdı.
BGC kabaca 200 bin lotu kaldı. Haftaya kalan lotların da bitmesini tahtanın da toparlanmasını ümit ediyorum
Emin değilim ama, satıcı olan,adam seçmeden,mal veriyor,isteyen istediği kadar alabilir diyor,, işlemler anlaşmalı değil,tahtaya koyuyor,al diyor....zaten anlaşmalı işlemler olsa düşmez çıkardı... satışları karşılamakta zorlanılıyor....haftaya değil ama sonraki hafta,endekste sert düşüşler olmazsa, yönü yukarı döner gibi....ytd
Bu faizle bu borsadan bisiy olmaz. Sabirla bekledik, 6 7 testereyi yedik. Endeks desen o da testere. Bana ugurlar olsun, herkese bol kazanç
Sizi anlıyorum,, diyorsunuz ki bgc aldı iş e virmanladi 1milyon , şimdi tekrar, satıyor,,olabilir,,ama gerçeği kesin bilme şansımız yok.
sabah tabana 500 bin lot koyan tacirlerdeki arkadaş, böyle günlerde ne yapılmamasının resmini çizdi tek başına.
Bugün 6.51 yapıp ne çizdi be...
Gap mı dersin boşluk mu onu da kapadı...
Trendi neyse gösterecek, yarın bakalım bir tık daha yukarı atar mı, yoksa günlük çizip yataya mı bağlar...
Bugün yatayı nedenli düşen trend olmadığını düşünüyorum...
Yarınki haber akışına göre hareketli olacaktır...
Nnf alım yapmış güzel olmuş, forum sakinleşmiş o daha güzel olmuş..
Nnf çok ciddi alım yapmış. Nnf fonu da aynı grubun fonu harika gelişme