Papazdands kurtulduk ama bizim rrzilden kurtulmak zor.2000 puan endeks yukarda bizim re
Printable View
Papazdands kurtulduk ama bizim rrzilden kurtulmak zor.2000 puan endeks yukarda bizim re
bu hafta endeks100 ü manuel tarıyorum kimin tekniği hoşuma giderse onu çiziktiriyorum ...
[IMG]http://i68.tinypic.com/2nqze5i.jpg[/IMG]
SEvgili, EMİRDAĞLI kardeşim herhalde Afyon'dasınız.Bizim fabrikanın dumanınını görüyormusunuz allahaşkına.Benim fabrikanın faaliyette olduğuna bile inancım yok inanın.Selamlar.
Arkadaşlar artık uçuşlara hazır olun.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiğin birsey varsa yarın garan ı
Hemen satıp alalım...
2019 da Borsanın iyi olacağını düşünüyorum bu benim kişisel görüşümü yansıtır.
Bir yılı geçtik bu kağıtta 9xxx maliyetle paramızıda pul ettik...Kimler geldi kimler geçti bu sayfadan..Her gelen umutla geliyor koybolan umudumuzu yeşertiyor güzelde oluyor...Sabancının kağıdı olduğunu unutup girdim satıldığını unuttum eski afyon sandım hatamın bedelini ödüyorum.....8xx razıyım çıkmak için ama inslh 8xx ler yakın bu sefer bist bozmazsa tabi yine...ytd...
Günaydın AFYONZEDE kardeşlerim.Epeydir akşamdan sabaha bu sayfaya uğrayanları görmemişdim.SEvgili RAMUNRA kardeşimin yaptığı umutlandırıcı yorumla sayfa şenlenmiş.Neden olmasın Nasrettin hoca hesabı bakarsınız bu sefer göl maya tutar(!). Hepinize iyi bir gün diliyorum.
Bakın şu anda 5, 14
Benim dediğim olacak gibi...Ya sabır
5, 16 den 5, 11 5 kademe az değil.
Bugünlük PİLİ bitti.
Gözümüzün önünde takip ettiğim kağıtlar (Fener,İŞGSY,KLNMA)tavanlarda gezerken bizim rezilde ne bekliyorum anlamadım gitti.Bana göre bizim ortaklar kağıttan çıkıyorlar haklı olarak.Vede prim yapacağı belli olan kağıtlara geçiyorlar büyük olasılıkla. Bizim rezilin günü 5'in üstünde kapatacağını düşünmüyorum.
Bir yıldır seans içi trade yapabilseydim zengin olmuştum..Hep aynı kope oglu kope...
Bu rezil kağıda ne yorumu yapılır allahaşkına.Sadece SABANCI şürekasına bol bol selam (!)gönderilir.Yetti gari ben ayrıldım kağıttın. şansınız bol olsun dostlar.
Çok gıpraştı be... bi ara almaya
Niyetlenmistim ama anlanlamsız.
Zor bu kağıt çok zor...
Eşşeğe ne kadar altın semer
takarsan tak eşek yine eşektir...
Bir miktar aldım eşekten...
Eşek altın olur inşallah
Endeks bankaların suni muni
Hareketiyle yükseliyor. Bankalarla
endeks 99000 e geldi.
Önce banka finans sektörü çıkıyor.
Ardında bunlarada sıra gelecek endeks
Tekrar düşmezse!
Bi afyon aslan Otosan tmsn gibi
Onlarca hisse var yarı fiyatında.
Garan ların 1/4 üyle 5.04 den afyon a
tekrar geldim. Uğur getiririm umarım...
Rast gele.... gazamız mübarek ola...
nihayet maliyeti 5,30 cektik bizimde hesaplar yeşile dönecekmi bakalım çok yordun bizi afyon çok.
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nerde o gunler umutsusluk her yanımızı kitlemiş güzelşeyleri hayaldahi edemiyoruz temenin olur inşalan because arkadaşım
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/lZnppX.jpg
normalde hareket başlaması gerek ama afyon
Afyon bu borumu... hiç canınızı sıkmayın. Ben 2015 di sanırım 3-4 yıl önce sermaye arttırımında tanıştım afyonla 100 bin lira ile girdim 1 ayda % 50 bırakmıştı. Sonrası ilginç her akşam kapanışta alır ertesi gün sabah açılışta verirdim 2-3 kademe... birgün sabah açılışta verdim ama akşam tekrar alamadım 3 gün tavan gitti hiç bir neden yokken. Böyle bir kağıt afyon... Şu an boğaza kadar bankaya gömülüyüm çıkar çıkmaz parayı afyona gömeceğim mottosu bellidir 5 altı her zaman alınır üzülmeyin sakın. Garanti alan yatırımcının hayali max % 40-50 dlr. Ama afyon öyle mi? Bir kaptırısa %500 yapar banamısın demez. Bu fırsat devam ederse kasımda ihtiyacım olmayan parayı gömer 2 yıl unuturum, afyon böyle bir kağıt.
Kardeş afyonu ben de yıllardır alır satarım. O dediğiniz eskiden kaldı. Afyon yabancıya geçtikten ve yüksek bedelliyi yaptıktan sonra o yüzde 500 ler bitti. Şimdi yüzde 50 yapsa süper... Piyasada lotu çoğaldı. Kimse büyük paralarla afyonu yüzde 500 götürmez... Ama kağıt alınacak yerde bence de. İyi birkaç haber gelirse 6.40 lar falan görülebilir. İnşaatın kötü ve konut kredilerinin bu kadar yüksek olduğu ortamda cimento sektöründen ve afyon pek bir şey olmaz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düzeltme ... "yabancı" değil "Sabancı" demek istedim. Telefon otomatik düzeltmiş.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorum ben de bir Afyonlu olarak taa 2000 li yıllardan beri ilgilenirim 2010 yükselişini kaçırdım 2015 yılını kısmen de olsa yakaladım ama şimdiden sonra eski hareketli günler olacağını hiç sanmıyorum bunları söylüyorum ama bırakamiyorum alışkanlık yaptı herhalde yine de herşey nasip kısmet
Kentsel dönüşüm, suriye ve ırakta yeniden yapılanma süreci... en önemli kalem ithalat... bunları es geçmeyin. Üreten karını paylaşan köklü firma... Tr de işler yoluna girer en fazla 1-2 yıl. Bizimkiler inşaatı sever konut kredileri % 1 lere düşünce işin rengi değişir. % 100 getiri potansiyeli var 2 yıl vadede bence hiç fena değil.
Eski hareketleri yaparken
1 Bu kağıt sabancının değildi
2 Sermeyesi 3 milyon TL idi şimdi 100 milyon TL
Bu yüzden o hareketler geçti garan gibi %50 olsun yeter...
İsmini BETON HARFLERLE borsa tarihine yazdırmıştır, ama dediğiniz gibi inşaat piyasası yavaşladı, suriye yeniden yapılandırmasında payı adana çimento kapacak gibi duruyor, kentsel dönüşüm faiz oranları nedeniyle bitti gibi, bir de artık AFYON çok büyük bir hisse, eskisi gibi sert hareketler yapamaz gibi geliyor bana
Afyon afyon olalı böyle afyon olmadı...
Aboooo 4.85 olmuş...
9.85 e kadar yolu var...
El gider Mersin e sen gidersin
Dibine...
Traşşşşşş
Lenovo S1a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.