6 gün içinde Pay Alım Teklifini açıklamak zorunda mı
Printable View
6 gün içinde Pay Alım Teklifini açıklamak zorunda mı
bugünkü kur kapanışından 1 dolar=4424 tl(bu serbest piyasa kuru)ama merkez bankası kurunu gözönünde bulunduracaklardır.
hürriyet 1.6 tl ye denk geliyor(serbest dolar kuru cinsinden)
sizlerde o günkü merkez bankası kurunu gözönünde bulundurun..
bol şanslar
Pay Devri tarihindeki T.C. Merkez Bankası dolar alis kuru fiyati ile ve Pay alım teklifinin fiilen başlayacağı günden önceki iş günü T.C. Merkez Bankası dolar alis kuru fiyatindan yuksek olan fiyat olacak. Yani yarin cagri yapsa bugunun MB dolar alis kuru gecerli olur. O da 4.4581 . Lot basina 1.61 TL yapar. 1.61 bugunun yani devrin yapildigi gunun fiyati oldugu icin garanti fiyat.
http://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conne...ite+area/bugun
Erdem hocam takaslar icin tesekkurler. Demirorenin mallar TEB"ten Ziraat"e virmanlanmis.
1.50 açtı.. 1.60 üzeri bir fiyatlama görülebilir mi :)
Günlükte göremezsin sabırlı olan görür
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alan-satan paylasabilir misiniz arkadaslar, bakalim supriz isimler var mi, fonlara bakalim.
Var ya cagri fiyati 1,35 olursa buradan alanlar tam bir kazik yemis olacak...
1.35 i nasıl hesapladiniz?
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.36153×4.44 = 1.60 tekabül ediyor
SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
. ötünden hesapladı böyle çıktı.
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Hurgz bu ortam da konunaklı liman.Her koşul da yaklaşık iki ay için de bu fiyatın,1.50 mevcut fiyat üstüne %8 kar banko cepte (1.61 çağrı fiyatı )
Dolar, çağrı zamanı 4.45 üstün de ne kadar yukar da olursa o da ayrıca bonus kar olacak...
Bankadan 5-6 ay da alacağın faizi buradan en geç iki ay için de alacaksın....
Gayet güzel....
Alım satım ve yatırım tavsiyesi değildir.
Vakif 1,35 lerden hepeyi mal almisti bakiyorum dun 5 mil. yakinini satmis.
Satmışta iyi halt etmiş 1.61 garanti satış varken gayet akıllıca bir hamle olmuş...
İnsan başkasının malını satamaz, geri verir . Alavere dalavere.
1.34- 1.35 trenini kaçırdık. Buralardan alım uygunmu dur.
Dolar rekor üzerine rekor kırıyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni çağrı fiyatı 0.3615*4.56 =1.65 mi oldu
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=Toprak;2184678]Dolar rekor üzerine rekor kırıyor
Demiroren kan ağlıyor,-A.Dogan göbek atıyor. :yahoo:
Arkadaşlar bir sorum olacak. şimdi hisse devir tamamlandığı tarihteki kura göre çağrı fiyatı 1,60 cepte. çağrı fiyatı açıklandığı tarihten bir önceki kur yüksek ise yüksek olana göre çağrı açıklamak zorundalar. bu durumda çağrı fiyatı usd arttıkça her geçen gün yukarı çıkıyor. peki çağrı fiyatı açıklandıktan sonra hisselerimizi vermek zorun damıyız. çağrı açıklandıktan sonra hisse nasıl hareket eder aşağı basarlar mı ? daha önceki başka firmalarda çağrı fiyat yaşanmışlık örnek senaryo bilen varsa iletebilir misiniz nasıl hareket etmişler. üstatlardan aydınlatmasını rica ederim.
şu anki 4.655 kur ile 1,65 hisse fiyatına ulaşıyor.demirorenin çağrı için 2 aylık süreyi bekleyeceğini pek sanmam.o yuzden biraz sabır.:) ben burdayken korkmayın.dolar bazlı fiyat acılandıktan sonra (0,36153) 1,34 den fulledim.çağrıda vereceğim.sonra aklımda var bi hisse daha.
Buralardan alan varmı benim gibi :) 1.52
Çağrıdan hissemi verecem diyen kaç kişi var ?
Çağrı 4 TL gelirse ben veririm 🤣
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lot sayınızı ve maliyetimizi yazmanız ve ne yapacaklarını sormanız yanlış anlaşılabilir hissedaslar. Varsa günlük takas paylaşın. Bu hafta gelecek çağrıyı bekleyin. Herkes kendine göre hesap yapar.
satışdan sonra satış oldu hüriyet emlak bu satıştan 220 milyon kar yazdı bu çagrı fiyatını nasıl etkiler
Çağrı İçin 6 işgünü içimde spk başvuru yapması gerekiyor.perşembe ye kadar spk başvuru kap haberi gelmesi gerekir..