Bedelliye katılanlar dava açmalı. Kanunda taahhütlere aykırı harektlerde iade talep edilebilir. Deniyordu
çok açık iyi niyet olmadığı belli.
Printable View
Bedelliye katılanlar dava açmalı. Kanunda taahhütlere aykırı harektlerde iade talep edilebilir. Deniyordu
çok açık iyi niyet olmadığı belli.
Ayrıca bu adamın devam eden bir spk soruşturması var. O sonuçlanmadan nasıl kurucu ortak oluyor..
MURAT DUYUYONMU...
Bborsa tarihi böyle hırsız görmedi...
kurucu ortak olmamalı ve bedellideki taahhütler verildi. Bu taahhütler iyi niyete ve hakaniyete aykırı şekilde uygulanmadı vs..
Ayrıca diğer yatırımcıların rüçhan haklarının kısıtlanmasını gerekli kılacak makul bir gerekçe yok...hakaniyete aykırıı. BİLAKİS GÜLERYH DAHA TECRÜBELİ BİR ORTAK. SİNERJİ DOĞURABİLİR.
seninnnn mkkkkk o.c
yarında guler taban yaptır olurmu, nasıl olsa yatırımcı ger zekalı, sesı cıkmıyor. sermye payınıda dusurdun. bedellı ıle parada topladım. yarında taban yap tam olsun
bu o.c ile uğraşmaktan yoruldum mkkk. Sinirlenecem . Zaten sinirlendim. Spk sınında kurumununda.... Böyle bir hukuk olur mu ya.. Mllet çalışmadan başkalarının cebindeki paRayı alarak zengin oluyor..
ALAYINIZIN TOPUNUZUN MKKK. HIRSIZLARR...
SE NİN İŞ ADAMLIĞININ MKKKK. ADAM DİYE DOLAŞIYORSUNUZ...
artık sesımızı duyurmalıyız, yeter artık.. spk ve cımere elle tutulu bır itiraz dılkecesı yazmalıyız, bu dılkecede. sermaye payımızın azlamasını ıstemdıgımız, gulerın sermaye artımına bu yuzden katıldıgımız, bu sırket kar elde etmesıne ragmen ne temettu, ne hısse fıatının artmadıgını, uzerıne bızden para alındıgını ve son olarakda payımızı dusurmeye calıstıgını yazalım.. her platformda bunları yazalım
Ulan bir grubun 3 tane enerji şirketi halka arz edilirmi.. Bu spk iyice zıbanadan çıktı..
BUNDA CİVCİV VAR DİYOR. SATTIKTAN SONRA SONRA CİVCİVİ SATIYOR. SONRA CİVCİVİN CİVCİVİNİ SATIYO..
Memelkette neyle mücadele edeceğimizi şaşırdık artık.
Hayek, senden rıcamız bu durumu anlatan guzel bır dılkece ornegı hazırlamısın yada bu işi bılen arkadaşlar. bu sermaye artımı sonrası olusacak sermaye dagılımına ıtıraz ettıgımızı, kabul etmedıgımızı. hatta gulerın sermaye artırımına bu sebepten katıldıgımızı, aksı halde kar elde eden sırketler ıcın neden bızlerden para alındıgını. buna ragmen şirketler kar elde ederken bızden para toplandıgını , temettu verılmedıgını, ve bırde bunun uzerıne sermaye payımızıd dusurdugunu, bunu onaylamadıgımızı, artışa bızıde esit sevıyede ortak etmesı gerektıgını bıldıren bır dılekce...
spk ya yazılacak ıtırazda neler olmalı ? kurucu ortak olmamalı ve bedellideki taahhütler verildi. Bu taahhütler iyi niyete ve hakaniyete aykırı şekilde uygulanmadı vs..
Ayrıca diğer yatırımcıların rüçhan haklarının kısıtlanmasını gerekli kılacak makul bir gerekçe yok...hakaniyete aykırıı
hayek konuya el atacakmısın. yoksa sadecce burdan mı yazacaksın, guzel bır ıtıraz metnı olusturabılırmısın ?
Bu arada çok kötü hastayım.. Bu herifin kahrından motorsiklet sürmeye başladım.. Bu kışta da çarpıldık..
Bu arada rta yatırımcıları sanki gerekli tepkiyi göstermiyor gibi.. Bende de güler yok ama, bu sessiz kalacağım anlamına gelmez..
Bir insan Soy Adını bu kadar lekeleyebilir, birisi de çıksın: Helal olsun sana patron demiyor. Güven sıfır, patron yine ne fırıldaklık peşinde diye düşünüyor herkes. Milletin o kadar canı yanmış.!
Bu arada son baktığımdan bu yana sayfalar bu kadar ilerleyince bir gelişme oldu sandım, heyecanlanmıştım
ne ağladınız girişim şirketin toplam kapitali 150 milyon tl,oldu
şimdilik 10 milyon dolar yapıyor 10 milyon dolarla girişim ne yapacak a q :)
bi şirketin %20 alır bence guler için olumlu
her büyüme bundan sonra yüksek bedelli gerektirecek bunu unutmayın
%30 rta
%45 a1
%25 girişim
%50 potföy
guler toplam sermaye 120 milyon bence bu paraya harika yatırım
bu sattten sonra kibrit al 300-500 milyondan başlar
ha diyorsanız guler sermayeyi 600 milyona çıkarsın 5 kat daha bedelli geçirsin o ayrı :)
adam size iyilik yapıyor ; murat guler günaydın dese küfür anlıyorsunuz :)
dostum sen ıyımısın.. hısse fıatından haberın var mı?? borsda bu malı tablolar ıle emsal var mı ? ve payımız % 49 dan % 25 dusuruyor. madem ıyı nıyetlı, iştraklere kar dagıtımı yaptırsın,guler payına dusen parayla holdıngın sermayesını artırıp. a1 gırısme katkı versın
girişim sermayesinin ne yatırımı varda düşüyor niye ağlıyorsunuz
en ufak firma 300-500 milyona çıkmış 150 milyonla ne yapabilirisn
gider 150 audi a4 alırsın :)
o para ile bi cacık olmaz
adam boş firmayı 1.4 den para koyuyor şu an boş 0 yatırım sıfır zero
gulerin zararı ne olacak
%25 payı varken bedellide 1/4 para ödersin
dediğim gibi 600 milyon daha canlı ateşleyin murat guler şirketler alsın
adam ky %100 koruyor
sanki 3 sağlık 2 teknoloji firmasına yatırım yapmış gulerin payı düşecek 0 yatırım 0 -0-0-0-00
çok fazla payı olan hayek, sanırım bu durumu olumlu karsılıyor, pek ıtıraz etmedıgıne gore..
yarında taban yaptır gulerı. nasıl olsa eşşek çok burda.. kımsenın sesı cıkmıyor
Şu RTA ve Gülerde dönen entrikalardan sonra Yasak Elma yı izlemeyi bıraktım.Burası daha heyecanlı...
hakikatten ne borsa nede şirketlerden anlıyorsunuz
itiraz etmeniz gereken yer rta tahsisili sermaye artışıydı
resmen gulerin 45 milyonu rta gitti niye tahsisili yaptı sermayeyi 40-80 yapardı gulerden nakit 11 milyon çıkardı 35 milyon para gitti
şuan guler korunuyor ama kime ne anlatoyoruz
girişim serameysi rta vs alakası yok boş bekliyor 0 kullanılmamış ev , konu girişim sermayesi guler yada rta değil bence olumlu
adam şunu diyebilir girişim sermayesinin sermayesi 600 milyona çıkmasına %50 guler payı
270 canlı gerekli 2.5 tl bedelli yolla gelsin :)
adam koruyor ky anlayın
Haklı olabilirsiniz Sn. Tarık ancak, GLRYH için ödediğimiz bedelli parası nerede veya nerelerde kullanılacak. Bunun hesabını tutan varsa paylaşabilirmi acaba. İzahnamede nerede kullanılacaktı ve şu ana kadar nereye ne kadar kullanıldı.
Şayet paramızın tamamı izahnamede belirten yerlerde kullanılıp veya onay bekleyen bir yer için duruyorsa onada eyvallah, ama kullabılmadıysa bedelli için verdiğimiz paramızı nerede kullanacak. Bunun hesabını tutan varsa paylaşırsanız sevinirim. Öncelikle Sn. Tarıkdan bekliyorum bunun cevabını
yahu sen hastamısın, adam bızı koruyor dıyor. ıstıraklerden kar dagıtımı yapsa. ve gelen parayı a1 gırısımın sermaye artırımına kullansa. bızımde pay oranımız azalmadan ortak olmaya devam etsek. bak gör bır sure sonra a1 gırısımın satın alma kapını atacak. sonra gırısımı bır sırket ıle ortak edıp, orda arz edecek. unutma bu yazdıgımı. sende % 25 ıle yetın-kendı payınıda halk arz edecek