evet haklısınız kerrake agustos ortasını geçtik hala genel kurul ve temettüden haber yok...ama sanırım bir şeylerin kokusunu aldılar o yüzden çok iyi duruyor kagıt bu günlerde...sabretmeye devam...
Printable View
evet haklısınız kerrake agustos ortasını geçtik hala genel kurul ve temettüden haber yok...ama sanırım bir şeylerin kokusunu aldılar o yüzden çok iyi duruyor kagıt bu günlerde...sabretmeye devam...
helal sana liman .sen burda çakılı kaldıkça .kardaki hisselerden satıp satıp buraya yatırıma devam.bu gün sansım yaver gitti borusanlarımı çaktım huylanmıştım bilamço berbat geldi ha kazandıkmı dersen yok kazanmadık ama zararda etmedik sadece bekledik şimdi kısmetse trabzon limanında mal depolamaya devam biraz fener biraz efes biraz liman avisada var haber beklicez haber olmasada güzekl bilanço ederini bulır mutlaka böyle dönemde bu kar harika geçen yıldan iyi çünkü arsa satmıştı geçen yıl
Gel kuçu kuçu gel
limanda haraket durmuş kimse yok
ortaklar takas verilerini paylaşırmısınız ?
Kimse kalmadı ki ky olarak bir nevzatww bir de ben varım bizde de derinlik vb yok bekliyoruz bakalım...
Durmak yok yolla devam. Daima şükürler olsun. Ekmek yemeye devam. Tahmin çok şükür ve hedef tesbit iyi. Şimdi ne kadar karsatışı ile memnun kalıp düzeltmeden sonra devam edilecek açana ??? Tecrübeli abiler varsa fikir paylaşacak makbule geçerdi. simdiden ALLAH razı olsun.
Az kar kazanıp aç kalmayacak kadar ve çok kazanıp yoldan cıkmayacak kadar hamdolsun şükürler olsun ver ALLAHım..Kudurmuyacak kadar inşALLAH...
şahsı fikrim ALLAH aklını kullan diyor..Düsünçemi paylaştım..YTD
alışta kaç lot var görüp paylaşan varmı bir zahmet. Simdiden ALLAH razı olsun çok teşekürler..
Mi 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
canlar ne oldu dersiniz tahta renklendi maşallah maşallah yahu bizde battık diıoduk kimse olmayınca
bedelsizin kokusunu almış çakallar hadi bakalım var bir sey
Yarın açıklanacak müjde ile ilgili hareket çektiriyorlar.ama nereden ele verirler bilmek imkansiz.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çöktü namussuz çöktü ..sadece bu gün cumhur baskanımızın açıklamasından gittiyse bu hissenin allah cezasını versin .bu kar bu bilanço nasıl gurupsunuz albayraklar sizin guruba bir daha tövbe borsanın en çok kazandırdığı zaman esir kaldık 15 50 maliyet vardı
Liman kiralik, hissenin cikmasi islerine bence gelmez. Halka irzdan kazandilar, kari dagitip kardan kazandilar. Ee nasil devredecekler kira sozlesmesi bitince bence borsa kotundan cikarak. Bunu nasil yaparlar son 1 yil fiyat ortalamasi hesaplanarak. Plan bu ise hissenin yukari cikmasina izin verir misin sen olsan. Ben olsam vermem. Kan emiciler sonucta. Ilahi adalet var sonucta.
Bence alakası yok.daha kaç yıllık sozlemesi var bilmiyorum ama en az 10 yıldan fazladır.daha yeni halka arz oldu mübarek.nerde kottan çıkmak.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Limanın işletme hakkı 2033'te doluyor.
pazartesi namussuz ne yapıcak . böyle bir bilançoda . iki gün yukarı aynı gün hepsini geri ver senin spek gibi bu ******** ****** hisse de ya bir haber var .iyi salladılar .yukardan verdiler onlarıda aşşagudan aldılar
götünü başınıda dansöz gibi oynatsan ya 70 olucan yada sermaye artırımına gidicen namussuz limannnnnnnnn
halka arzdan beri sürünüyorsun...şimdide iyi dövdünüz tahtada insanları .hiç para kazanamayan şirketler bile uçtu .limanın sahibide spek ya beş kuruş on kuruşa oynuyor borsa kumarhane oldu sahipsiz hisse birileri giriyor çıkıyor vur abalıya
ben burdayım burda merak etme spek .70 olunca çıkıcam yada sen ölünce .helvanı yaptırıcam bilesin
18,39 veda ettik fakat alttan almak için geç kaldık kalanlara bol kazançlar
albayraklar genel kurulu unuttu maşallah..zizi borsa kotuna alanlar zaten .yatırımcı düşmanı kirala ortada mal mülk yok şirketi sat borsada bedevadan para kazan sahipde çıkma kumar oyna bir gün tavan 19.19 sonra taban 15.68 .bunu dünyanın hiç bir ülkesinde yapamazsınız sadece türk borsasında türk borsa kumarhanesinde yaparsınız .kumarhaneye çevirdiniz.spk imkb.ne iş yapar ya batık firmalar .bire 50 kazandırır dur diyen yok .bizim limana kim dur desin bizede bedu etmek kalıyor.ocağın bata trabzon limanı .karadenizin hırçın dsalgaları inş ağrı dağının tepesine çıkartır
kimse yokmu liman zadeler .sonuna kadar burdayım .albayraklar bu isim hiç yakışmıyor size.kumarzadeler
Ben varim sadece izliyorum. Zarar buyuk enflasyon zararini saymiyorum bile. Bu Albayraklar aldiklari beddularin hesabini veremez. Inaniyorum ki bu dunyada gorecegiz. Allahin adaleti bu dunyada tecelli etmeye basliyacak. Keyifle izlyecegim. Giden param olsun. Bak ne oldu Binali, teker teker sira gelecek. Allah kazayi belayi, hastaligi, atesi, yangini eksik etmesin bunalrdan, Ne bunlardan ne soylarindan.
ne olucak bu halimiz ....ımudum karadenizin hırçın dalgalarında ahahah bir bsakmışsın limanı yutmuş.zerre üzülürsem ne olayım .gerçi onlar sigortayı soyar paraları alırlar olan yine bize olur.bunların basına bir bele gelmeli öyle bir bele gelmeliki emdikleri süt burunlarından çıkmalı.çıkacakta....çıkacakta
şirketin dolar bazında değeri ,0 endeks primi halinde bile halka arzdan beri 28 lira civarı olmalı ,2 yıllık primide hesaba katarsak bu rakamlar gerçekten komik,
düşük sermayeli ,ve lotu az hisse kalmadı bakalım ne zaman sevindirecek bizleri,hayırlısıyla..
bekliyoruz canlar büyük bir sesizlik var bu namusuzda .genel kurul danda haber çıkmadı bunlar ansızın bedelsizi patlatıcak yoksa bu gurup ölü gurupbaska bir sey tasımaz o kadar güzel bilançolar açıkladı kaç yıldır tık yok.batık şirketler bile uçuyor ben hisseye güven duymuyorum albayraklar zaten performansı berbat borsada tek bedelsiz üşçüruru aslında bedelsiz vermesede şirket degerine ulaşsa süper olur.bu bilançolarda en son babayigit biri tahtayı 60 ve ya 70 e tasıyacak albayraklarda trene bakar gibi bakıcaklar ardından
https://i.imgyukle.com/2020/08/27/uZvFsj.jpg
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Şirketimizin 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı*30 Eylül 2020 Çarşamba*günü saat*10:00‘da İskenderpaşa Mah.,Rıhtım Sok., No:13, TRABZON*adresinde yapılacaktır.*Bilgilendirme Dökümanı, Davet Duyurusu ve Kar Dağıtım Tablosu maddelerine ilişkin açıklamalar ekte, Şirket Merkezi'nde ve Şirket'in internet sitesinde pay sahiplerinin incelemelerine hazır bulundurulacaktır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan
Sayın carkos, tabloyu yorumlayabilir misiniz? Bağışları kârdan düşeceklerine eklemişler. Kâr dağıtımı 2 taksittte mi yapılacak? Yüzde 70 taahhüdü işlememiş. Yaklaşık 1,8 beklentim vardı. Yaklaşık 40 milyon olağanüstü yedek ayrılmış. Açıkçası tam anlayamadım.
Göründüğü gibi olmayan ne?
Bu insan görünümlü yaratıklar neyin peşinde sizce?
Tabloda 1 ve 2 inci temettü oranları belli bağışlarda belli dağıtabilir karda bedelsiz olma ihtimalide mevcut herkese bol kazançlar.
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Kârın %25'ini dağıtıyorlar. Bu yılın kârıyla birlikte önümüzdeki yıl hisse başı 3 TL gibi bir rakam ödemesi lazım.
Temettü çok düşük geldi geri kalan parayı ne yapacaklar acaba...
değerlendirdik fena da olmadı. YTD
ben burdayım kimse yokmu ses lütfen bedelsiz geliyormu ne dersiniz .iyi çaktılar 19 dan fenermi trabzon limanımı dedik limandan yana olduk magdur olduk fener dörde katladı
bu nilanço adam gibi bir firma sahibinde olsaydı şimdi 70 ler 100 ler konuşulurdu limada halka arzı kaç yıl oldu yapılalı hala aynı faiattaah albayraklar ahhhhh yokmu bir fırtına sel dalga deprem hortummmm yokmu
seller, su taşkınları
toprak kaymaları, kaya düşmeleri
çığ
fırtınalar, hortumlar
volkanlar
yangınlar vb.albayrak senin limanını inş alır götürür daha ne diyem.sen nasılsa sigortadan alırsın paranı