Kahvemi koydum izliyorum. ;)
Printable View
Kahvemi koydum izliyorum. ;)
Hocam fmizip icin roket geçerli mi☺
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biskremsz olmaz, Ülker 😍
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karel 9.07 alış 9.07 satış...Yünsa 7.08 alış 6.98-6.97 stoplar patladı.Sonuç giden kağıda atlanmaz..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7.03 alipta 23 sattigom yunsayi geri aliyorum 6.99 7 den
"Bu başlığı şu anda 200 kişi okumaktadır. (60 üye ve 140 ziyaretçi)"
Bu göstergeye göre Sacro'nun imzasındaki son dönemi yaşamıyoruzdur inşallahh..
7 den geri aldım..6.94 den geri veririm herhalde.Neyse ekgyo da heyecan yok..Ehtiyar hissesi..Azıcık adrenalin yaşayalım..[emoji2]
Karel satıp Yünsaya mı geçtiniz ne yaptınız... freni boşalıverdi Karelin
Karele destek please :)))
Takas mukemmel dokuyor sanirim.
Kareli yorumlarmısınız normalmi düşüş .
Karel son dakika gölümü yiyecek ne..
ozkgy---kopuyor mu acaep?***
Arkadaşlar az insaf, Karel 1 haftada %15 ten fazla gitti, hâlâ düşüşlerde hocam noluyur, geri mı geliyor, ya adam yazdı 40 i görüp sonra 9 a salınıp biraz oyalanıp yine hedefe gidecek diye. Bak krstl yazdı, dayanacak diye, yarın krstl %10 yapar hocam alalım mı falan, e zaten 87 derken söylemişti sacro, adamıda kendinizi de yormayın gari. Despc var bende 73 maliyet 50 dip dedi, kırmadı 50 yi, bir günde sormam hocama ne olacak diye, dedi zaten despc ilerisi cok iyi diye, beklerim. Alıp 2 günde zengin olmak Yok. Borsa=sabır. Sacroya Kozal sordum 3 hafta önce buralar dip dedi, dedikten sonra %12 gitti hisse, lütfen sacro nun dediklerini not alın.
Nasıl yani?
Citi kamyonu yigdi karele :))
Citi kaçtan yığdı kareli hocam.
4000 de biz atalım bakalım 9,34 ten asıl maliyeti yükseltiyoruz ama neyse bigün bütün portföy karel olacak dermişim
Laguna hocam, bu vkgyo ne iştir, niye façayı bir türlü düzeltemiyor? :)
Buyurun....
https://i.hizliresim.com/rOp131.png
Citi nin parası bitmez hepsinin biter citinin bitmez... Dünyanın en büyük aracı kurumundan bahsediyorsunuz!.
Klmsn grafigini inceleyebilecek bir arkadasim var mi seans sonu tesfik aldi kap a dustu bu haber ve kagidi yorumlayabilirmisiniz rica etsem.
Hitin dibine vurmuş topic :D
Karel bana iyi bir ün kazandırdı.
Deli kısrak kerata :D
Herkese iyi hafta sonları.
Abi içim dışım karel oldu. Bugün de aldım üçe beşe bakmadan. İhlası da gönderirsem gelen nakitle biraz daha destekleriz
Ne kadar hesap yaparsanız yapın, hesapta olan değil nasipte olan gelir başınıza…
Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
4, çeyrek karelin bilanço 1 mart ile 10 mart arası gelecek.
Efsane bilanço gelebilir. Hatta geleceğininden eminim.
O tarihe kadar 6,50-6,60 üzerinde işlem görüyorsa.
Hedefim En az 10 hatta kabaca 13 diyorum.
Ama 6,60 üzerinde işlem görmesi şartı ile. Daha o zamana 2,5 -3 ay var o zamana kadar deli trade diyorum.
6,30 ile 5,40 arası alın satın ekonomiye can verin. isterseniz baska hisselere takılın paranızı çoğaltın ama o tarihler geldiğinde bu yazımı hatırlayın.
SACRO hocam poorandrich kardeşimizin hatırlattığı ve arşivdeki 05.01.2018 tarihli yazınızı tüm arkadaşlar bir daha hatırlasın diye yukarı yapıştırdım.
İyiki varsın hocam. Senden Allah(c.c.) razı olsun
(YTD)