İnşallah kimse dikkate almamıştır.Zira pek iyi niyetli görmedim.36-36 mı kaldı,boşluğu brüt takas günlerinde kapatmadı mı? Ki tekrar yazıyorsun?
Printable View
Link şirketini az cok tanıdıysam bekledigim hareket % 61,8 düzeltmesine kadar cekilmesiydi, tıpkı ocak ayında yaptıgı gibi. hatta aynı görüşte oldugum için satıs tarafında yeraldım bugün. pek tabi de yanılmış olabilirim. Hala da aynı düşüncedeyim. Alım için bekliyorum. Gelirse ne ala. Gelmezse yeteri kadar var. Yılsonu bilancosu sahane gelecekse dökmesini/dökmeden götürmemesini beklerim. Neden kötü niyetli olduğumu düşünmüştünüz ??
https://we.tl/t-mVBQG934ye--
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herseyin bilancoda ayyuka cıkmasıyla dökme işlemı artık cok zor yaparlar , dokmeyı ben olsam yukarı tawan serılerı yaptırarak yapardım , bı kaç tawan sonrası kımse kalmaz mesele dokmek ise eğer..
Doğru tespit link normal pozisyon almış bekleyen k.yatırımcı bence yok denecek kadar az , sadece benim benzerim sürekli al sat yapan yukarıdan satıp aşağıdan almayı alışkanlık yapmış bir kitle var. Mesela bugün bir tavan daha yaparsa beni sırtından atmış olur. Benim gibi bir çok kişi de dökülür. Pazartesi bir tavan daha yapar ise de, 51 civarına gidip döndüğünde elinde mal kalmış birkac gariban varsa onlarda dökülür.
Ama bana kalırsa öyle mal toplayarak gitmek gibi bir derdi yok kimsenin, belirli fiyatlarda dinlenerek hisseyi taşıyacak kitle oluşturmak derdi, mesela 40 sağlam basamak, belki bir kaç güne 45 sağlam bir destek belki, belki bir iki haftaya 50 sağlam bir destek olacak. Şöyle anlatayim Sabit bir miktar nakit ile hisse değerini mümkün olan en yüksek seviye çıkarmak amaçlanıyor. Niye bu amaçlanıyor diye sorarsanız bunun sebebini net bilemem. Ama bunu linkin büyük ortakları anlaştıkları birilerine yaptırıyor olabilir. Kim istemez ki elindeki şirketin hisselerinin çok iyi bir değerde olmasını. Yıllar önce ne konuşuyorduk linkin satış hikayesini satıldı mı hayır, çünkü almayı düşünenler hisse değerini kıstas alıp iyi teklifler vermedi muhtemelen. Bugün masaya oturduklarında bakıp bizim hisse değeri şu diyebilirler en basitinden.
Bunlar benim sadece gözlemlerim üzerine oluşturduğum fikirler. Ben link in sahiplerini çok zeki buluyorum. Tek eksikleri işlerini çok ileri noktaya taşıyacak büyüme vizyonu.
Link -% 5 e gidiyor nerde bana iyi niyetli görmedim değil diyen yazar arkadaş. Tam da beklediğim gibi bilanço iyi diye atlayanlar yanıldı. Ben aynı gün düşer diyordum ama ertesi gün düşüş geldi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısınız cover13 bu tahta arena gibi yatırımlık toplanacak bir tahta değil şu aşamada, ne zamanki dönemsel faaliyet karlarında ciddi artışlar görürüz o zaman olabilir. Geçen çeyrek iyi bir artış yaşandı ama bu çeyrek faaliyet geliri zayıf kaldı tabiki geçen yıllara göre artıya geçti bu da önemli. Bana göre su anda bu piyasada değer aralıgı 38-42 TL arası, altına gelirse alım tarafında üstüne çıkarsa satım tarafında olurum. Sadece kendi düşüncem bu şekildedir pek tabi yanılabilirim de.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Şirketimizin 23 Ekim 2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında;
1. Şirketimizin 5.500.000,-TL olan ödenmiş sermayesinin %100 oranında artırılmak suretiyle 11.000.000,-TL'na çıkarılmasına ve artırılan 5.500.000,-TL sermayenin tamamının iç kaynaklardan karşılanmasına,
2. Artırılan 5.500.000,-TL sermayeyi temsil eden payların tüm pay sahiplerine Şirket sermayesinde sahip oldukları pay oranında C grubu hamiline yazılı bedelsiz pay olarak verilmesine ve söz konusu payların kaydileştirme esasları çerçevesinde pay sahiplerine dağıtılmasına,
3. Sermaye artırımı ve bu sermaye artırımından itibaren yapılacak sermaye artırımlarında ihraç edilecek payların Borsada işlem gören C grubu hamiline yazılı pay niteliğinde olması amaçlarıyla Şirket Esas Sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 6'ncı maddesi ile "Pay Senetleri" başlıklı 7'nci maddesinin değiştirilmesine,
4. Esas Sözleşme değişikliklerinin gerçekleştirilmesi için Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve ilgili diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde gerekli izinlerin alınması ve işlemlerin yapılması hususunda Şirket yönetiminin yetkili kılınmasına,
5. Gerekli izinlerin alınmasını takiben Esas Sözleşmenin 6 ve 7'nci maddelerinin ekteki şekilde değiştirilmesi önerisinin yapılacak genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulmasına
karar verilmiştir.
Kağan bu bedelsiz sermaye artırımından en çok sen bahsetmiştin. Bu sene link için dönüşüm yılı olduğunu düşünüyorum.
İlk kez faaliyet karı her çeyrek bu kadar net artıyor.
Şirket ortaklık yapısında değişikler oluyor
İlk kez kar payı dağıtılıyor.
Ve belki de ilk kez bedelsiz (emin değilim ben hatırlamıyorum) sermaye arttırımına gidiliyor.
Bu fiyata nasıl yansır bilmiyorum ama şirket kabuk değiştirme emareleri gösteriyor.
Bu gelişmelere ek olarak yeni bir ürün paketi oluşturur ve bunu sunarsa piyasaya, işin rengi daha fazla değişir. ben sanki gelecek projeksiyonlarında 2020 de yeni sürüm yazılıma geçileceğini görmüştüm. Ama nerede gördüm kaynağı hatırlayıp bulamıyorum.
Link in daha fazla kabuk değiştirmeye ihtiyacı var. Nasıl olacak bilmiyorum ama başka gelişmeler tum bu olanları takip etmeli
Burada ky kalmamisti en son çıkış la hepsi dökülmüştü 3 5 kişi kaldık ama bu bir oyun bence önce temettü haberi sonra
Bölünme bu çıkış satılacak paylar için değildir inşallah
Ne için olmasını bekliyorsunuz ki yükselişin, belli ki bir noktaya ulaştırmaya karar verilmiş, ama bunu biz bilmiyoruz, bilen oraya gelince satar. Biz ise kendi elimizdeki 3, 5 lot u kaça vermeyi hedefliyoruz ona karar verip oraya gelince satmaktan başka çaremiz yok. Hissede çok kar etmemi yada zarar etmemi sağlayacak bir miktara sahip olmadığın için bir oyuncu sayılmam artık seyirci sayılırım nereye kadar gidecek zevkle izleyeceğim.
Son turun son biletleri . Biletsiz yolcu almıyoruz.😃😃😉
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir
Neydi sloganımız Bir logo olmadan asla.......
Cover 13 aslında ben %400 civarı bekliyordum. Biraz hayâl kırıklığı olmadı desem yalan olur.
Ne açıkladı
+10 a vurup dönüp dolaşıp 0 da kapatması baya bi dengesizlikti.. al satcılar içine etti kağıdın.. acil brüt takas lazım.. o bile geldiğinde endeksin bu haliyle ne kadar yararlı olur düşündürücü.. seçim tantanası bitmeden 3 haneleri rakamlara gelmesi biraz uzun sürücek gibi.. hatta spk onayına kadar zoraki 3 haneyi görür gibime geliyo.. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir şahsi görüşümdür
50 TL lik hissede %100 bldlsz bence çok az
En az 400 olsaydı kilit açılmazdı
Diye düşünüyorum
Kağan ben yine otobüsten atladım bugün, 56.3 larda mal bitmişti bende, 51 den toplamaya başladım hatta biraz fazla aldım. Son iki gündür 46 da bir altın vuruş yapıp yüklü aldım 46.44 maliyet oldu, 49 dan da hepsini sattım bugünkü yükselişte. Şanslıydım. Ben bir süre uzak durmaya karar verdim. Hem bu kadar yabancı gelmişken foruma eskiler biraz kenara çekilsin bakalım. Al sat çok tatlı link te ama çekirge hikayesini yasamayayım. Sağlıcakla kalınız
Bundan sonra yek arena bir süreliğine,
Ben maliyeti sıfırladım ana para ile uşak tayım bol kazanç sayın cover...
49 kritik bir rakam...bunun üstünde haftalık kapanış ya da kapanma ihtimalinde güzel bir artış yaşanma olasılığı mevcut...
kesinlikle ytd...
Ben 35-38 beklemeye devam ediyorum. Aynı düzen devam ediyor çünkü. Eğer şahane yılsonu bilançosu gelecekse ki gelebilir önce 35-38 lere sonra 70 lere gidebilir. Beklemeye devam...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olmaz görmez diyemiyorum. Su an diğer hisselerde aldığım pozisyonlar brüt takastaki bir hissede al sat yapmaya yetecek nakit akışı yaratmamı zorlaştıracak. Daha önceki bürüt takasta kenarda nakitim vardı rahat işlem yapmamı sağlayacak. Daha fazla nakit ayirabilseydim 36 ya da gelse bana sıkıntı yapmaz al sat a devam ederdim. Ama maliyetime yakın oldugum için yarın yakıp çıkmayı düşünüyorum. Bakalım yine de hayırlısı baska bir pozisyonu yakarım belki. Zararda hisse satılmaz diye birsey yok önemli olan hangi hissenin potansiyeli ne
Linkin kıymetli ve bir o kadar şanslı yatırımcıları.
Şu anda tam destekte aşağı kırarsa biraz daha beklete bilir. Ben şahsen tahtacinin bu desteği kıracağını düşünmüyorum. Ama dediğim gibi vermiş olduğu bedelsiz miktarından dolayı ki ben en az %300 bekliyordum 0 maliyetle devam ediyorum.Geri kalan sermaye ile de farklı bir hisse aldım.
Slogan devam ediyor
Bir logo olmadan asla
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir
Bugün gelen kap için yorumu olan warmı.. çevremde bikaç arkadaş ilk başvuruda onay süresinde sıkıntı yaşanır bedelsiz arttırımdan gelicek paranın nereye harcancanı tam açıklayamamış bu kapı o yüzden attı falan diyo..
gelen kap’ı açıklayabilcek olan warmı
Şöyle bir inceledim sadece ekteki madde 7 kaldırılmış, muhtemelen hazirlanan evrakta ufak bir hata yapmışlar. Öyle paranın nereye harcanacağının açıklandığı bir belge yok, zaten gelen bir para da olmayacak bedelli değil bu, iç kaynaklardaki parayı sermayesine ekliyor. Sermaye yapısında bir değişim sadece. Onay gelmesi ile ilgili bir sıkıntı olmaz.
Bende herangi bi para gelmicek diye biliyorum senin gibi bedelsiz sonuçta.. arkadaşım öle hararetli yazınca mal durumuna düşmemek için ulan bunca zaman benmi yanlış biliyodum acaba bedelsizde kasaya para girmiyo bu adam giriyo diyo diye beni terüddüte düşürdü.. kendimden bildiğimden şüpeye düşürdü beni
Bu akşam gelen kap bedelsiz onay kapımıdır bi bilgisi olan warmı ??
Nedir bu sessizlik, bugün bürüt takasın son günü bürüt takastan çıkınca yükselecek diye gelenlerin bezdirmek için bugünde yarında baskılayacaklarını düşünüyorum. En azından önceki bürüt takas bitişinde öyle yapmışlardı. tarih tekerrürden mi ibaret yaşayıp görelim. çok pahalı değil artık, hala çok ucuz da değil ama 36, 38 e gelecek diyenlerin beklentisi gerçekleşmedi, sanki gerçekleşmeyecekte gibi , ucacak kaçacak diyenlerinde beklentisi gerçekleşmedi, böyle bir 42- 48 aralığı güzel sanki yıl sonuna kadar bir kere daha zıplamasını ve eski zirvenin 3.5 tl üstünü denemesini bekliyorum. Resim yapar gibi çalışmayı seviyorlar çünkü :)
brüt takastan çıkacak bugün diye gelecekler gelemeden malı kapıp gideyim dedi link aslanımız bir helal olsunu hak etti
Nerdesiniz dostlar, muhabbete gelen yok mu, bu borsada en sevdiğim hisse bu, ama nedense benden ve kağan dan başka fanı yok :) bugün yaptığım hataların yükünü link in sırtına yükledim ( borsada :) ). Bakalım bu yükü taşıyabilecek mi :)
Sevgili dostum cover ben 0 maliyetle linkde devam ediyorum şu anda beklemedeyim birazda sağlık sorunlarım var .Bu hayatta insanın en büyük sermayesi ağız tadı. Inşallah ağzımızın tadı bozulmaz.
Neydi sloganımız Bir logo olmadan asla...
Günaydın Linkin kıymetli ve bir o kadar şanslı yatırımcıları.
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir.