Bugünde öyle oldu ayni taktik devam,ama bugün 338 yaktı bir ara 39 yumulduk:yes:
Printable View
Bugünde öyle oldu ayni taktik devam,ama bugün 338 yaktı bir ara 39 yumulduk:yes:
Bilanço 321 milyon-diğerine göre 2 misline yakın,önceki 187 milyondu,187 geldi diye hisseyi 100 cıvarından 400 üstüne kadar götürdüler,ama eski seviyesi 800 üstüydü orayı göstermedi,şimdi 2 misli bilanço bakalım ne mok yapacak,temennim tekrar 800 olması,ama önce 500...ytd.
386 yaptı bir ara,379 oyalanıyor,bu kara göre direkt tavan çekmesi lazımdı açılış 356 yaptı,neyse beklemek lazım,bunun adı deli petro hiç işine belli olmaz taban bile çekebilir,tavanda tavanı 390.5:notr:
370 cıvarı takılıyor bizim deli,abem uçak dolmadan kalkmam diyor...ytd.
360 bile yaktı,çektir deli bir tabanda olsun bari,tabanı 342:evil:
360 destek gördü,369 oldu,bekleyelim deli ne yapacak,bende eski sattığım yer olan 360 ilave ettik,360 altına sarkarsa yine pek kayıbım olmayacak,tavanlarsa:halay:...ytd.
360-370 arası oyalanıyor,tahtacı guya dökmeye çalışıyor,tahtacısıda sahibi gibi deli ve yamuk,borsa kapanışına doğru basar gaza,ytd.
Not=burada kendim çalıp kendim oynuyorum,üzücü olanıda bu,yahu bu hisse görünmez olduda tek benmi görüyorum acep:Sad:
349 bu rekor kar açıklamanın ödülü:bravo:
Galiba tabana gidiyor,tabanı 330:evil:,delidir ne yapsa yeridir boşuna demiyoruz,rekor kar açıkla patronu satsın gel,gel yaparak :bravo:
Allah belanı versin deli,bilanço sonunda gitmedin bizi oyaladın döktükten sonra şimdi tavan çektin 382,sattım kurtuldum senden,senin yerine kent aldım,esasında senden farkı yok ama tek lotta en aşağı 100-150 bırakıyor senim gibi dımbırık değil,adın deli nasıl olsa tekrar geri gelme imkanın var şimdilik paydos...ytd.
Delii huyunu bildiğimden 350 ufak ilave ettim yine...3.48 görüldü en son,en son geçen 397 göstermişti :hi:
340 yaktı bugün,340-350,ulen deli bu milletin senden çektiği ne ?,endex 11.000 neredeyse sen neredesin,neyse 342-350 yine başladık tradeye...ytd.
321 milyon kar açıkla son çeyrekte gitme,ilk çeyrekte 65.milyon zarar açıkla düş 321 cıvarına,sanırım 300 altına inmeden bize rahat yok öyle gösteriyor,adı deli belkide buradan zıplatır,iki değneğin ucunun ne olacağını kimse kestiremez deliden başla:notr:
286 yak,300 bile zor artık,neyse deli petronun işine akıl sır ermez.
Deli kudurdu 317 yaptı birara,şu sıralar 310:bravo:
Sabah açılış 318,satışım 317,peşinden 320 yaptı satmamış:bravo:
Deli tekrar geri geldi,önce 316-peşi 303:bravo:
300 altına sarkıttı şirketin deli patronu,iyiki borsada ağırlığımı azaltıp eurobond ve altın fonuna kaydırmışım.
284 gösterdi bana paydos şimdilik,yani iş bitmiştir,bu deliylen uğraşılmaz,kendisine gelirse anca,az lot bıraktım zikime nereye giderse gitsin...ytd.
Saldım çayıra mevlam kayıra modunda,300 bile yapamıyor,az lotlan beklemedeyim,bu düzenbaz deliye para yedirecek değilim,elimde ostim-kent ve bu var,ostimde yığınaktayım düştüğü yere kadar topluyorum,zamanında 10 üstünde olan hisse 5.75 cıvarında:bravo::kahkah:
Yarıdan çoğunu postaladım bu deliyi 300 üstünden,zar zor 300 altına indirmiştim maliyeti,artık nereye giderse gitsin,sadece yüklü olarak ostim ve kent var,onlarıda okutsam borsaya paydos,çünkü beni çok yordular,düştükçe alım yapıyordum tekrar düşüyorlardı...ytd.
262 bile gördü bugün ingilizin sayesinde,delide dururmu tabiki bu fırsat dedi sattı gitti,300 üstü beklerken ingiliz yaptı yapacağını.
270 yakıp 255 gösterene destek verilmez,ayıp yahu,tradeninde içine etti bu deli.
Ulen deli 217 iyi fiat dedik aldık 222 postaladık ne olur olmaz diye gel 236 üstüne at,boşuna demiyoruz delidir ne yapsa yeridir,neyse ufakta olsa kar kardır,kent asap bozmaya devam ediyor oda 970,geldiği yer tepeden 1500,mecbur onu bekleyeceğiz...ytd.
236 yaptır bugünde 222 :evil:delinin hissesi nasıl olsa,traterler için biçilmiş kaftan aldığın yeri iyi belirlemek şartıylan,nasıl 400 üstüne attı hala şaşıyorum,zaten geldiği yer tepeden 850,dip olarak indiği yer 90 :notr:,yani iyi yerde sayılır şu an,iyiki 100-150 değil :evil:
205 bile yaptırdı bu deli,peşinden hoop 217,baktılar millet kaçışıyor bir olta atalım bari dediler,zirveden yani 400'den 200:evil:...artık eski zirvesi olan 850 tekrar görülürmü bilemiyorum :notr:
Deli lavuk bıkmış olmalıki alın bunu götürün yoksa hisse pazarlıyamıyorummu dedide bugün tavan çekti 236.5.
Sebepsiz düştüydü,şimdi sebepsiz yükseliyor,adı delidir hiç ne yapacağı belli olmaz,300 olur 200 olur,çünkü işine belli olmaz,ben 236 tavandan çoğunu çıkmıştım kalan artıklarıda giderken postaladım gittim,çoğu 200 altı hesap yapıyordu tuş etti deli onları,şu sıralar 270:bravo:
270 üstüne at,düş 244 :kmk:,yine burası iyi sayılır,bu deli 220 altına bile indirmişti,şimdi olta atıp balık avlıyor,bunuda yazmaya gerek yok devamlı yapıyor,270 yaptığında çoğu umutlanmıştı,umut şimdi havada bulut oldu :evil:
Deli yine bastı aşağıya radara takıldı spk tarafından devreleri yandı 234 :evil:,zaten ceza almıştı,sabah açılış 249 şimdi 234 :kmk:,çok takip isteyen hisse !!!
220 altına indi bir müddet oyalandı 241 tavan çekti,çekse ne olacak bu deli,deli yine deliliğini yapacak,milleti arkasına takacak,yine hoop güm aşağıya,neyse iyi alsat yaptırıyor ve işimize bakalım...ytd.
En sonunda cezayıda yedi bürüt takasa düştü bu deli,delilik yaparsa devamlı seni böyle bellerler,günlük aldığın lotu satamazsın bir gün sonra satarsın,manyaklılığın cezasını şimdi çek bakalım,tabiki deliye birşey olmaz,o bulduğu yerden satıyor hisse ona ait olduğu için olan kya olur.
Yanlış yere yazdığım yazdıklarımı iptal ettim.
Bürüt takasın pisliğide var,alıyorsun hisse fırlıyor arkasından mel,mel bakıyorsun sadece yarın satabiliyorsun,bendede bugün öyle oldu sadece elimde olanları sattım,aldıklarım yarına niyet,tabiki yarın durum ne olur bilemeyiz.:notr:
Bugün önce 230 açılış peşi 223 :notr:
Ha gayret deli sana bugün bir tavan yakışır 247.5-destek yeri malum 225...ytd.
Bunu puşt delilavuk önce 217 yapıp peşinden 197 yaptı,şimdi 210,yani puştki tam puşt,kenti zaten boş ver,o zengimin diye geziniyor oda 840 :evil: