Kırmasa şaşırırım. Kapanışa doğru kayıplar yüzde 6 olur kesin.
Printable View
Hisse senedini aşağıya çekerler iken kaptırdıklarının farkındalar mı acaba diye içimden geçirmiyor değilim hani.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yüksek enflasyon dönemlerinde gıda ve parkende şirketleri öne çıkar ama borsada toparlanması zaman alabilir.. Şimdilik yatırımcı için oluşacak en güzel senaryo şirketin satışı..
Şirket bir şekilde çalışıyor, bekçisinden genel müdürüne kadar herkes tıkır tıkır maaşını alıyor ama olan ky oluyor.. Patron desen halka arz sonrası şirketin ederini fazlasıyla cebine koydu zaten.
ÜLKER'in elinde ŞOK marketleri var olduğundan BİZİM'İ satması kadar doğal bir şey olmaz diye düşünüyorum. Bu arada UNLU menkul o kadar hisse senedini aldı da bu aralar hiç bir işlem yapmıyor
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Ünlü ye akıl ermez 12 den saldırdı 6dan almaz
son lotları da almadan şurdan şuraya gitmeez.. ortada gitmesi için bir sebep yok.. önce bilanço kar yazmalı aksi takdirde sadece düşer başka da birey olmaz..
şuan her olumlu dönemde %0,5 yapıyor her olumsuza %-6 ile cevap veriyor.. çünkü talep ve giriş yok kağıda.. karşılıklı işlem ile de kağıdın fiyatı istendiği gibi düşürülüyor.
5 yıl bitti hala ayı piyasasndan kurtulamadı hisse.. bakalım daha ne kadar devam edecek.. benim farklı korkularım var ama inşallah olmaz..
ağustos ile güzel bir kar açıklarsa ortalık şenlenir , yok zarar yazmaya devam ederse bu fiyatlar bile bize çok iyiymiş dedirtecek duruma gelebilir..
dile kolay 17 dolardan arz edilen hisse şimdi nerdeyse 1 dolar 'dan biraz fazla ..
slm by kennym,
Spek olan .rus.. çocuğu, almaya karar verirse son lotları, emin ol hiç zorlanmaz.
Farklı korkular konusunda biraz bilgi yazarsan seviniriz?
Son umudumuz bu 2.Ç. de hatırı sayılır bir kar getirerek sert bir düzeltmeye girmesidir.
Bekleyelim görelim K.Y. arkadaşlar..
dün alım satımı inceledim son saniyede çok küçük lotlarla indirmişler. siz verin ben kendi şahsıma söyleyeyim. lotumu arttıracağım. tabiki herkes kendi kararını verecek
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
biz bir 5 sene daha takılırız...ALLAH YARDIMCIMIZ olsun...
Benim tahminimce çok az kalmıştır. o kadar uzun boylu değil diye tahmin ediyorum. her inişin bir çıkışı vardır.
o inişin çıkışı bir buna gelmedi sayın metinmetin ömrümüzü tüketti yıllardır...İnşşallah bu sefer sen haklı cıkarsında yüzümüz güler artık...
senedi aşağıya çekmek için bir gayret mi var gibi, birileri bezdirip senet mi kapmak mı istiyor diye aklıma gelmiyor değil hani
1 lira yapın da düz hesap olsun uğraştırmayın milleti
Sokm bundan daha iyi 810 dan aldım 838 kapattı
510 u kirmasa bari...
Bugün endeks toparlar. Bizim yüzde 3 düşer. Her zamanki gibi. Düşünlerde en önde düşer, yükselişlerde yine düşer. Büyüksün m.ülker. Borsa, kim kime korsa. Söyleyen doğru söylemiş. M.ülker bize iyi koydu.
dayak atıyolar bayıltıyolar hisseyi , ayıltıyolar 1 kuruş yükseltip sonra bi daha dayak atıp bayıltıyolar ..
arz edildiğinden bu yana 17 dolardan 1,5 dolar seviyelerine geldi ya la dünyanın en tırt yatırımlarında ilk 3 e girebilir..
Kafa gidip geliyor, çok kararsız kaldığım nadir durumlardan biri..
Bu kadar çöp fiyatına gelmiş pd/dd 1 lere, f/k ları 3-4 bir çok daha iyi şirket varken burada kalmak mantıklı mı diye düşünüyorum 2 gündür...
Burda kayıp varsa, hepsinde var... Dönüşte daha hızlı tepki verecek hisse varsa, ne diye bu öküz de ısrar edeyim... Bunun babası bile %4 artıda bugün, bunda tırt yok..
Ben biraz inatciyim arkadaslar,bu inadi yuzunden çok faz zarar gordum..ozellikle bu hissede ama satmiycam,almayacagim da dursun bakalim nereye kadar...insallah ihtiyacim olacak bir durum olmaz satmak zorunda kalmam...batiracaklarsa da batirsinlar artik Rahat edelim hepimiz...
bakalım 2.çeyrek bilançosu nasıl gelecek.. süpriz beklemiyorum açıkçası bir rus cocugunun eline düştük bizi bağırtmadan bırakmayacağından da eminiz..
diğer yandan hisselerin büyük kısmını da topladı ve önümüzdeki dönemde paraya ihtiyacı var , dolayısıyla topladıgı kısımları fiyat yükselterek yeniden piyasaya dağıtmak isteyecektir ki istediği kolay parayı yeniden toparlasın.
Örnek olarak ünlü de toparlanan %30 luk kısım için fiyatı yeniden zirveye çıkarıp satmalı , bu açıdan fiyatı yükseltme sürecinde bilançoyu iyileştirip her dönem daha iyiye gitmesi sağlanabilir firmada..
eğer bu adımı yapacaklarsa artık bilanço her dönem iyi gelmeli.. zaten çok sığ bir piyasası olan hissenin fiyatının kısa sürede uçması içten bile değil.
fiyatlar yükseldikçe işlem hacmini artırarak ilerletecekleri için yeniden bist 30 a dahi sokabilecek potansiyeli elde ettiklerinde artık planın son safhası olan dağıtım aşamasına girerler..
tekrar hatırlayalım 16 dolar 2011 arz fiyatı , 1.1 dolar 2018 temmuz fiyatı (bölünme dahil edilse 1,5 dolar .. 7 yılda yatırımcıya ödenen temettü taş çatlasın 1 tl etmez ..
yani bu süreçte 15 dolar ceplerine kaldı hisse başına .. bölünme dahil edildiğinde 10 dolar.. 30 milyon hisse ele alındığında 300 milyon dolarlık bir vurgundan bahsediyoruz..
bunlar için bu beleş paranın yeniden kazanılması güzel bir havuç özellikle 8 milyar dolarlık bir kredi yapılandırılması ele alındığında..
bakalım rus yavrusu bize neler gösterecek ..
En buyuk operasyonlarını kerevitaşta yaptılar,bu operasyon bunları baya bir idare eder.Bizim den külliyen zarar etselerde koymaz bunlara olan yine bize olur...Sağ cepten alıp sol cebe,haa birde şok operasyonunu unutmamak lazım.ama kerevitaş efsane vurgun bence...
hedefim t zamanda 16 dolar seviyesi .. t zaman 0-100 yıl arası olabilir.. bu değere tekrar hiç ulaşamayabilir.. benimkisi sadece hayal ..
12 lirayı görsem defolup gidicem..Bir dahada dükkanının yanından gecmem amk...:):)
bu arada morningstar analiz toolunda hisse 2018 ilk çeyrek sonuçları ile birlikte 4 * seviyesine yükseldi ve undervalued olarak derecelendirildi..
fair value değeri 6,80 gösteriyor ..
bende simdi sana yazacaktım istus kardeş,nerelerdesin?
Sirkeci😁
Tam siper yaptım bekliyorum yükselmesini sadece ve totem olsun diye fazla yazmıyorum😅😅
Kanka son durumumumuz nedir?
Eyyy cemaati Bizim, yok mu bir vatan evladı günlük, haftalık ve aylık takasları paylaşacak bu sayfada👋👋
Son 1 Hafta da Artanlar
http://i.hizliresim.com/oVkG5X.jpg
Son 1 Ay da Artanlar
http://i.hizliresim.com/lZWJXQ.jpg
Yılbaşından bugüne artanlar,
http://i.hizliresim.com/lZWJgg.jpg
Bu da son durum,
http://i.hizliresim.com/Z3Ev63.jpg
Tesekkurler Sayin Oscar77