Hacim yukseliyor.dediginiz gibi "diger"saticinin direnci kirildiginda ustune 2 eylul brut takasin da kalkacak olmasiyla hedefledigim fiyata gelecektir.gelmezse de ekime kadar .herkes kendi stratejisini uygulasin.ytd
Printable View
Hacim yukseliyor.dediginiz gibi "diger"saticinin direnci kirildiginda ustune 2 eylul brut takasin da kalkacak olmasiyla hedefledigim fiyata gelecektir.gelmezse de ekime kadar .herkes kendi stratejisini uygulasin.ytd
5-10 gün önce bulaştığım bir kağıt ama insanı ciddi oranda yoran bir kağıt. Yükselişlere hiç katılmıyor, bilinçli olarak yükselmesi istenmiyor. Düşüşlerde önden gidiyor. Birde yüksekten maliyetli olanlar var, Allah onlara sabır versin. Maliyet düşürmek için buralardan alınır mı tereddütü içindeyim.
2 eylülden önce kağıdı yukarı sürmesi gerekiyor. Brüt takasın 2 eylülde biteceğini herkes biliyor.o yüzden fırsat vermeden bireşeyler yapması gerekiyor.
Daha 12 gun var , sabirli olan korkutmalara gelip satmaz sabirsiz olan satar.bence en az 2 gun tedirgin edici isler olacak stoplar patlatilmaya calisilacak ve en az 3 gun de yukari surulup firsat bu firsattir satayim cikayim diyenler dokulecek.sahsi tahminimdir.ytd.
Bu 12 gunun 4u haftasonu.sayilmaz
Tat % 4 primli, bizimkisi patinaj yapıyor.
Çok dinlendi..
Brüt takas bitmesi yakın..
Küçük direnç 10.xx..
Baba direnç 12 kopar..
Yakın takip...
Yat.tav.değ..
En ufak bir olumsuzlukta arkasına bakmadan kaçacak gibi ürkek ve gevşek duruyor.
Çok isabetli bir yorum. Bende aynı fikirdeym.
VFD 710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.50 de patron cıldırır..
12 yasaklı olmasının cezasını ceker...
Ky az çektirmedi...
Her firavunun bi musası var mış demi patron...
Yat.tav.değ...
9 cok kuvvetli psikolojik direnc net
9.10 9.26 gecerse onu acik.ytd
9'dan itibaren 6 kademeye 270 bin satış koymuşlar, isteyen alsın diyorlar.
9'da 86 emir ve 86 bin lot satış emri. Bunların ayrı ayrı hesap veya kişilerin emri olduğuna inanmıyorum..
Bu kağıttan kimsede yok mu? Kağıt hareketli ama yorum yok.
Burada bir ruh hastasi vardi kim ne yazsa satasip abuk sabuk saldiriyordu , ben sirf onun yuzunden bana sarmasin terbiyem bozulmasin diye bir sey yazmiyorum.direncleri kirdi,hacim guzel.9.55 ustu 2 kapanis yapabilirse endeksten bagimsiz yukselir.ytd.
Tukaşın gıda sektöründe bir firmayı satın alacagı konusuluyor. ÇİNE İHRACAT YAPAN BİR GİDA SİRKETİNİ...
Ufak ufak Tavanda biter , InsALLAH böyle devam eder....Yavaş yavaş yükselmeye YTD herkez kendi aklını kullansın
Mi 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavani bozdugunda sattim.alttan alim girdim bakalim ne olacak.ytd.
Trene bindin mi reis ilk hedef 14 haberin olsun herşey güzel 50 milyona yakın kazanç 500 milyonluk yatırım vergi indirimleri güzellikler 18 den aşağı inmiş eee artık 7 _8 taban yapan kağıt tavan da yapar dimi ama ytd ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bUGÜNDE GÜZELİZ....
Satinca satacagimi mutlaka soylerim demistim.kalanlara bol kazanclar.sen haric ruh hastasi.ytd
Brüt takas bitmediği halde dün ve bugün ciddi hareket ve hacim var. Demek ki sorun brüt takasda değil. O halde bu hareketi yapan veya yaptıranların amacı ne? Brüt takas kalkınca ne yapacaklar?
Selam. Hissesi olan ya da olmayan açısından, bugünkü hareketler elinde çekirdekle izlenecek macera/korku/komedi filmi tadında. :bravo:
Aynen ufak ufak devam ediyor yükselmeye nereye kadar çok merak ediyorum. Ama çıkma potansiyeli daha var gibi nerden düştüğünü bakarsak hadi bakalım .. 15 e gelmeden önce parmağımı oynatmam satmak icin.. Zaten lazım olmayan para öyle yada böyle bekliyorum .. Hayırlısıyla insALLAH birde güzel haber gelirsede Çift kaşarlı tost gibi tadına doyulmaz tabiki sucuklu [emoji2][emoji2] YTD herkez kendi aklını kullansın şahsı fikrimi düşündüğümü paylaşıyorum Selametle
Diğer satıcı kısmı 326k önde realizeci ve panikçi ky malı olsa gerek tavan bozarak silkeliyor gibi geldi.
Kimseden ses çıkmıyor kimse Yok herhalde
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah ky korku yapıp silkeliyorlar sonra devre kesici.. Yemeler aklını kullanan kişiler bunu Yiğen..Daha önce dedim sana 15 den ayağa parmağımı oynatmam Dizi gibi izlerim oyunları Spek Efendi. Sıkıntı yok sabır çok. [emoji16][emoji16] Bekliyorum.. YTD Herkez aklını kullanmakta özgürdür.. Fikrimi paylaşıyorum ve Selam
Filmi izliyorum.
İnşallah mutlu sonla biter.
Senaryo: Tahtacı
Yönetmen: Tahtacı
Başrol: Tahtacı
Evet bakalım filmin sonu nasıl bitecek?
ALLAHın izniyle hayırlısı neyse o olur. Filmlerde kötüler yenilip iyiler kazanır daima. Ama dediğim gibi sakin sabırlı bekleyerek daha çok Ol var kendi fikrine göre tabiki. Hayırlısıyla ver ALLAHım nasibimizi kismetimizi.. YTD Düsünçemi sesli şekilde yazıyorum ve Selam
Aslında teknik ve temel verileri iyi Oyak bunu elinden çıkardıktan sonra çok güzel hareketler de yaptı şimdilerde konserveye karşı mevsimsel olarak talep azalması var herkes evinde bir şeyler yapıyor bu durum da tüm konserve şirketlerine mesafeli davranılmasına sebebiyet veriyor beklemek şart ytd
Pandemi kağıdı oldu çıktı böyle bir saçmalık olamaz.insanlarin tüm algısını bu kağitla ilgili pandemiye bağlamışlar. Normal bir gıda şirketi statüsünde görmek gerekiyor. Bana göre Bu şirketin geleceği çok parlak bukadar teşvik alması boş değil,yatırımcıyı fazla mağdur edeceğini sanmiyorum.
1 hafta içinde (17-18 Eylül ) Yukarı dönmesi lazım.
Kasap dükkanının önünde sabırla ve inatla bir parça kemik bekleyen kedi, köpek gibi hissediyorum.
Hareket yakındır....