Opel 9.sene far bile değişmedi...
Printable View
Herkes paraları 3-6 ay bağlayınca forumda oranlardan başka herşey konuşulur olmuş...Hisse.net olmuş geyik.net
Neyse biz de iyi oranlardan bağladık.şubat ortasında tekrar görüşmek dileğiyle.Herkese hayırlı kazançlar....
Yarin araba mi yeni alicisina teslim edecegim. Acil bir arac hasil oldu 3 aylik icin. Uygun ve temiz bir sey ariyordum. 1995 model opel corsa buldum. Kondisyonu cok iyiydi ve temizdi. Ates ediyor resmen. Bu modelleri cok saglam bu arabanin.
Velhasil 750 euroya aldim arabayi. [emoji3]
6 tl den 4.500 tl yapiyor. Asgari ucretlinin 1 maasi burada.
Bakalim 3 ay sorun cikarmaz insallah.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim arkadaş ta Viyana'da otomatik vitesli bir Daihatsuyu 500 Euroya almış. 4-5 senedir de kullanıyor. Arabaya bindim epey konforluydu. Araba mı araba.
Ben de bir ara düşündüm. 1-2 aylığına gittiğimde 300-400 Euroluk bir araba alıp dönüşte de 100 Euroya satıp veya satamazsam da çöpe/hurdaya atıp gelirim diye.
Adam zaten ele gecirip mobil bankana girerse eft yi yukseltebilir... Orda limiti kendin belirliyon
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu konuda cok haklisiniz.
Bu isi en iyi yapan enpara. Limiti yukseltmek icin mt yi aramak zorundasiniz ve hesap acilirken belirlediginiz kilit kelimenin harflerini dogru soylemeden yukseltmiyorlar. Yani faizleri bir halta yaramasada yigidi oldur hakkini ver en iyi telefon bankaciligi enparadadir. Aradiginda engec 30 sny de mt aciyor...
En güvenli Hsbc bu konuda şubeden yaklaşık bir saatte internet bankacılığı şifresi alabiliyorsun çok güvenlikli
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Cok mantikli. Sizin eu vatandasliginizda var. Eger koyacak bir garajiniz varsa neden olmasin.
Burada yeni araba aldiginda 800 euro hurda indirimi var eger araba hybrid ya da elektrikli degilse. Dedim en kotu tekrar gelirsem 0 araba alirim hurdaya veririm
Ama eminim bu arabayi satiliga cikar ertesi gun gider. 1 haftadir bakiyorum ve adamlar ilana koyuyor ve ariyorum satildi diyorlar.
Malta da gunde 63 tane yeni araba satiliyormus. Malta icin buyuk rakam. Velhasil cok araba var. Her eve 3 araba dusuyor. Gencler 18 yasina girer girmez direk araba aliyor. Hele calisiyorsa 7 yillik banka kredisi ile 0 aliyor ayda 150 200 euro oduyor.
Park bulmak gunden gune zorlasiyor. Bazen yarim saat park aradigim oluyor.
Bi an için araba başlığı mı diye baktım yalan değil :)
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hee bizim oto sanayiye dönmüş topik :he:
Inan bende cocuk icin istiyorum
Bizim zqmanimizda yös diye sinavla universiteye giriliyordu ve kolaydi. Simdide mutlaka vardir ama adi degismistir sinavin
Yoksa gezmek icin zaten rahat vize aliyorum heryere. Ulkeyi terketme firsatim cok oldu ama niyetim hic olmadi
Paraları uzun bağlayınca konuşacak konularda farklı oluyor arada sırada.:)
Arkadaşlar site linki paylaşmak Dogrumu bilmiyorum ama bu konududa Gerekli şeyler ve işlemler yazıyor bakabilirsiniz link burada buyrun https://www.vizemerkezi.com/bulgaris...-vatandasligi/
yahu alenhicevin araba muhabbeti ne sürdü ..ki o forumdaş viopta dolar da analizler yapan bir arkadaş ne araba almayacağını mi bilmeyecek ..")(
Bende de Passat 1.4 benzinli otomatik var 2017 model highline. Sıfır almıştım 160 bin tlye
Masallah herkes gocmen. [emoji3]
Elbette tek düze olmak iyi birşey değil ara ara başlığa renk katmak lazımda bu araba muhabbetleri kronikleşecekmiş gibi geldi üzücü bir şekilde, ara sıra örnekleme için değil başlığın konusu araba olur oldu :)
Bence biraz bahsetmemeye başlayalım bu başlıkta arabadan artık :)
Haklisin canim benim.