UŞAK ; 2.45 kapanış...
DİRENÇ ; 2.51 - 2.60 - 2.79 - 2.85...
DESTEK ; 2.36 - 2.28 - 2.17 - 2.11...
Yukarıda ; 2.60 ve 2.85 hissenin önünün açılması için önemli dirençler...
Y.T.D.
Printable View
UŞAK ; 2.45 kapanış...
DİRENÇ ; 2.51 - 2.60 - 2.79 - 2.85...
DESTEK ; 2.36 - 2.28 - 2.17 - 2.11...
Yukarıda ; 2.60 ve 2.85 hissenin önünün açılması için önemli dirençler...
Y.T.D.
Hocam hayırlı geceler. Usak bir kutpo olur mu düşüncesiyle ve dahası ABD-Çin kavgası sonucu seramik konusunda Avrupa dan Türkiye ye talep arttı ve devamı gelecek diye ümitliyim bu yüzden usaka uğradım. Ancak pandemi bir çok ülkede 2. Dalga diyerek kısıtlamaları artırdı. Umarım bu bize olan talepte düşüklüğe yol açmaz. Usak 2,60 direncini zorladı haftaya-ABD seçimine kadar da 2,80 üstü 3 görürüz inş. Ama yine YTD.
Güzel yorumlama...
Tamamen mantıklı ve yerinde bir analiz...
Zaten bu pandemi inşallah biran önce biter...Bittiğinde de ilerisi için en karlı ülke Türkiye olacak diye düşünüyorum... Bu da sizin analizinizle örtüşüyor... Birçok şirket için geçerli olacak bu krizin fırsata çevrilme olayı...
Y.T.D.
İyi geceler...
Günaydınlar herkese ,hayırlı cumalar,bol ve bereketli kazançlar ...
Eski-Prof hocam özellikle ve öncelikle ülkemiz kendi dijital ağını kurumsal olarak kurmalı, kendi özel uydumuz, kendi 5g ve yapay zeka ile kullanılacak sistemler ve bunların geliştirilmesi noktasında hep yerli ve milli olmalıyız. Nasıl ki İHA siha bize verilmedi ve kendimiz ürettik şimdi dünya ülkelerine satıp para kazanıyorsak, nasıl ki Türk oyun şirketi güzel bir paraya satıldıysa kendimiz üretmeli ve kazanmalıyız.
Hocam martı hissesi hakkında düşünceniz nedir?
Hocam teknosa bakabilirmisiniz tsk
Hocam Anele ve Vakko teknikte güzel görünüyor takibimde ne dersiniz?
MARTI; 2.10 taban kapanış yapmış...
Umarım elizde yoktur...varsa hangi seviyeden aldınız yoksa niye ilgileniyorsunuz...Yanlış anlamayın sadece merak ettim ve ky nın izlediği borsa politikasını merak ettim... 0.49 seviyesinden 2.54 seviyesine kadar gelmiş... Nomalmi...? Normal tabiki kimler nerelere gitmiş ama normal olmayan bir temel gerçekler var... pandemi...
Ençok etkilenen sektörlerden biri...
Hükümetin yeni paketi var bu konuda umarım iyi yönde etkilenir...Şimdi ;
DİRENÇ ; 2.15 - 2.33 - 2.45 - 2.54 - 2.61.
DESTEK ; 1.96 - 1.89 - 1.80...
Yukarıda ; 2.15 kanal direnci önemli... Tekrar geçip desteklerse tutulmaya devam edilebilir hedef direnci ; 2.61 olur ve yapabilir...
Aşağıda ; 1.96 kanal desteği... Umarım kırmaz... Taban ettkisiyle kırsada umarım tekrar 1.96 üzerinde kalıp kapanış yapar...
Turizm e alınan ek önlemler belki hareketlendirebilir...
Umarım Pandemi biter her konuda rahata kavuşuruz...
Bol kazançlar.
Y.T.D.
TKNSA ; 9.79 kapanış...
Daha önce yazmıştım bilmiyorum sizmi sormuştunuz..
10.36 kanal direncini işaret etmişiz ve 10.86 dan dönmüş... Şimdi yukarıda yazdığımız önemli dirençler destek oldu dolayısıyla...
Öncelikle ; 9.39 üzerinde kalması önemli olacak...
DİRENÇ ; 10.36 - 10.79 - 11.10 - 11.33...
DESTEK ; 9.71 - 9.39...
Yukarıda ; 11.33 yeni yükseliş trendinin işareti olabilir...Ama öncelikle 10.36 üzerinde kapnış /lar şart...
Aşağıda ; 9.39 kırılmaması önemli...
Y.T.D.
Kazancın daim olsun ustad tsk
ANELE ; 3.68 kapanış...
Haftalık yazıyorum...Daha sonra yeniden bakalım...
DİRENÇ ; 3.71 - 3.85...
DESTEK ; 3.54 - 3.45...
Yukarıda ; 3.85 tekrar geçilip desteklenirse ; 4.24 kanalına girer...
Aşağıda ; 3.45 kanal desteği kırılırsa bir alt kanala düşer...
Y.T.D.
Hocam selamlar yyapı hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim.tşk
Hocam 1ay önce pgsus almıştım uzun vade değilde. Kısa vade bir tepki yapar çıkarım diye. Elime yapıştı hocam. Bu hafta bir tepki yapabilir mi?
YYAPI ; 1.31 kapanış...
DİRENÇ ; 1.34 - 1.40 - 1.52 - 1.60 - 1.66 - 1.70...
DESTEK ; 1.28 - 1.23 - 1.17...
Yukarıda ; 1.40 kanal direnci önemli tekrar sağlam geçilip desteklenmediği sürece yükseliş trendi başlamaz... Geçerse biraz daha hareketlenebilir ve verdiğimiz dirençleri deneyebilir...
Aşağıda ; 1.28 yine önemli kanal desteği ve kırmasa iyi olur (kapanış) olarak...
Y.T.D.
ADESE 3.03 kapanış...
DİRENÇ ; 3.05 - 3.16 ve önemli...
DESTEK ; 2.90 - 2.86...
Yukarıda ; 3.16 kanal direnci sağlam geçilirse ve desteklerse yeni bir yükseliş kanalına girer...
3.29 - 3.45...bu kanal direnci de geçilirse tutulabilir Hedef direnci ; 4.20 olur ve hareketlenebilir ilk etapta... Geçerse devamını yazarız...
Aşağıda ; 2.86 kırılmaması gereken önemli kanal desteği kırılırsa bir alt kanala düşer...
Y.T.D.
PGSUS ; 45.76 kapanış yaptı...
Yanılmıyorsam daha öncede siz sormuştunuz bende yukarıdaki yorumu yapmıştım...
Aynen devam ediyor...
Yukarıda yazdığım destekleri kırmamış ve üzerinde kaldığı sürece yükseliş trendinde...
Yine diyorum tek sorunu temel (pandemi)...
Umarım verdiğim seviyeleri geçer...
Y.T.D.
Son kapanış
UŞAK ; 2.44
IEYHO ; 1.29
CRDFA ;5.62
TIRE ; 7.09
OSTIM ; 4.33
ODAS ; 19.53
KARSN ;3.10
KFEIN ; 18.24
OTKAR ; 170.50...
KISA - ORTA - UZUN takip listemiz olsun ozaman sayın esselocan ...zaman zaman destek direnç paylaşalım kapanışlara göre...
Sayın Adem13 eklemek istediğin hisse varmı senin...
Hayırlı geceler bol kazanclar...
Y.T.D.
Vayy bee...
Benim haftalar önce birşeyler var dediğim gün bugünmüydü ki...
ENDEKS ; 1144.45 kapanış...
Önemli desteğimiz 1148.00 seviyesindeydi...
Çok az altında kapanış yaptı, üzerine çıkamazsa düzeltme devam edilebilir... Düşüş tamamen düzeltme hareketidir...Mutlaka daha öncede defalarca benim ve tüm arkadaşlarında işaret ettiği gibi Küresel gelişmelerin yanında, salgın dahil...Türkiye nin üzerinde oynanan oyunlar bahane edilerek (sanki yeni bir olaymış gibi) olması gereken düzeltme başlamıştır...By yatırımcılar ve ortakları spek amcalar şartları oluşturdular ve düğmeye bastılar...Bu belliydi bence sitedeki tecrübeli arkadaşlar da görmüştür ki...!!! Borsanın B sinden anlamayanlar bile hisse aldılar...ben bunu gördüm...
Ayrıca yazılarımızda hep işaret çrkmiştik Ekim 14 de var birşeyler yazıyordum... Teknik işaret etmişti zaten...
Özellikle ; 1230.00 tamammı devammı direnci yazmıştım ve burayı gördü temam dedi ilk etapta...
Umarım 1148.00 tekrar geçilip desteklenir...
Şimdi takip edilecek tek şey ; Dış politikadaki gelişmeler...
Y.T.D.
1148.## direnci direniyor... Y.T.D.
Selamlar saygılar hocam. Listemiz dediğiniz üzere kısa orta uzun vade devam edecektir. Zaman zaman yer değiştirme veya destek verme olabilir. Elinde nakit olanlar için bu günler ve bu hafta çok iyi fırsat. (Odas fiyatı yanlış olmuş, olsun.. oraya bir de #cemts, #alkim ve #brisa ekleyelim. Gelecek vadediyor diye düşünüyorum. Ama yine de YTD YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Ayrıca endeks konusunda bu hafta ABD seçime kadar volatil geçecek, sizin öngördüğünüz ve tekniğin getirdiği bilgilerle düzeltme bittiğinde her şey çok daha güzel olacak inşaallah.
Yukarıda yazdığım Borsanın B sinden anlamayanlar yazdım lütfen bunu borsaya yeni giren arkadaşlar yanlış anlamasın...Tabiki yeni yatırımcılar borsaya girecek nekadarda girerse bu bizim borsamızın zenginliği anlamına gelir...Sadece Borsaya girme zamanı ve yoğunluğundan doğacak tehlikeye dikkat çekmek istedim...Tecrübeli arkadaşlar bilirler bu düşüşün veya düzeltmenin bir tür işareti kabul edilir...
Hoş geldiniz yeni yatırımcılar...
Y.T.D.
ODAS yanlış olmuş dediğiniz gibi...Ama böyle yanlışlıklar olabilir zaten takip eden anlar...Kim bilir belkide oralara gider;))
Yukarıda eklediğiniz hisseleri sizde tekrar yazarak ilave edebilirsiniz...benim içinde kolaylık olur sizde devamlı alıntı yaparak hisse ekleyip çıkartırsanız yada önerirseniz daha güzel olur...
Düzeltme normaldi bekliyorduk umarım verdiğim önemli desteği kırmaz kapanış itibariyle...
Allah yardımcımız olsun...
Y.T.D.
Kısa - Orta - Uzun takip listesi
UŞAK
IEYHO
CRDFA
TIRE
OSTIM
ODAS
KARSN
KFEIN
OTKAR
CEMTS
ALKIM
BRISA
Y.T.D.
Düzeltme normaldi bekliyorduk umarım verdiğim önemli desteği kırmaz kapanış itibariyle...
Allah yardımcımız olsun...
Y.T.D.[/QUOTE]
Amin, cümlemizin.
Hocam’ın vermiş olduğu direnç tabiki çok önemli...Ama yukarıları düşünüyorsak bugün 1155...kapanışlar çok önemli...(nedersiniz hocam?)herşey çok güzel olur inş ...ytd[/QUOTE]
Aynen katılıyorum...
1155 üzerinde kalması önemli olacak...
1230.00 tekrar gündeme gelmesi içinde; 1185.00 takibimizde olsun...
Y.T.D.