Değerleme raporlarının hepsi geldikten sonra yatırım şirketlerinin tavsiyeleri yayınlanacaktır.
Biraz daha sabır.
12,5 hedefim.
10 kat ama bakarsanız 15-20 kat artanlardan eksiği yok, fazlası var.
Y.T.D.
Printable View
Değerleme raporlarının hepsi geldikten sonra yatırım şirketlerinin tavsiyeleri yayınlanacaktır.
Biraz daha sabır.
12,5 hedefim.
10 kat ama bakarsanız 15-20 kat artanlardan eksiği yok, fazlası var.
Y.T.D.
1.25 den Sonrasini Merak Ediyorum.Kol Böreğimi,Su Böreğimi :)
Asunim ilk ceza aldığında Gentaş hisselerine de el koymuşlardı.Temmuz ortasından itibaren her iki hissede emeklilik yatırım fonlarındaki takas artışı tesadüf olamaz heralde.
https://i.hizliresim.com/6Ddn90.png
dolar bazlı grafikte güzel olmuş
Endeks, Mayıs ayından bugüne resmen ralli yaptı ve bizimki de dahil bütün uyuz eşekler bu ralliye bir şekilde katıldı. Olası geri çekilmelerde bakalım nasıl hareket edecek, önemli olan bu. Borsa yükselirken yükselmek marifet değil.
Yine tahvil ihracı yapılmış.Bu kaçıncı vadesi gelenleri ödemek için yaptıkları ihraçla mı ödüyorlar anlamadım.Borçla borç mu kapanıyor.Banamı öyle geldi.2 yılda 17 ihraca 87 milyon faiz ödenmiş.:28:
Ifm geldi.bakabilen biri tamamlanma saviyesini soyleyebilirmi?
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taşınmazın değerleme tarihi süresinde(2019) %33 tamamlanma seviyesine göre değeri 1.353. 000.000, Taşınmazın Değerleme tarihine göre inşaat haliyle (2019) %100 tamamlanması halinde 2.587.000.000. Taşınmazların %100 tamamlanmasına göre değeri 3.025. 000.000 Tldir. KDV hariç. bittiğinde portföyü nasıl sıçratacağı ortada, Ayrıca m2 birim fiyatına göre kira getirisini de sonra hesaplarız..
Tospa bunlardan hızlı yemin ederim. Göndereyim bunlara sağlam bir müteahhit görsünler inşaat nasıl yapılır. İBO'nun filmlerindeki harç karma makinesiyle mi karıyorlar bu harcı anlamadım.:) Allah cezanızı verecek.
Hakkaten ayiptir gecen yil %28 +%5 1 yilda. 2022 hayal gibi geliyor.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işte nasıl bir dümen var anlamadım dostlarım. İnşaat gün hesabı ihale edilmişse birileri resmen zengin ediliyor. Size yemin ederim, Anadolu'da sıradan bir şehrinde 18 katlı binanın kabasını sadece 3,5 ayda bitirdik. Bu işin bizzat içerisindeyim. Bu ne menem bir şeydir hem de İstanbul'un göbeğinde. Anlamak mümkün değil. Hadi desenki ince işçilik; lambriler Fransa, döşeme demirbaş İtalya'dan kumaşından eyvallah anlarım. Kaba inşaat yaw; demir + harç...Bu konuyu CİMER'e yazayım desem içimdeki ses "kime kime şikayet edeceksin" diyor. Sabır...
Kimse kalmamış, o zaman yakındır....
Türkiye Varlık Fonu (TVF), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın
(EBRD) yüzde 10'luk hisselerini bugün satın alarak Borsa İstanbul'daki payımızı yüzde 90,60'a çıkardı.
TVF'den yapılan açıklamada, "Potansiyeline ve geleceğine inandığımız Borsa İstanbul'daki payımızı ve temsil gücümüzü artırarak
Türkiye'nin bu çok değerli kurumunu İstanbul Finans Merkezi stratejimiz kapsamında bölgesel lider haline getirmeyi amaçlıyoruz.
Türkiye'ye inanan ve Borsa İstanbul'a değer katan EBRD'ye teşekkür ederiz." denildi.
Bu yıl böyle bitti.
İnşallah yeni yılda 12,5 lira olur.
Herşey gönlünüzce olsun.
Sağlıklı nice yıllara...
Nekadar çok gm varmış değerleme raporları gelmeye devam ediyor.
Hey maşallah...
Hlgyo 3aylık takas
[attach=confıg]23969[/attach]
Halkbank çıkışına engel oluyordu.Tamam da Halkbank yüzde 10 yukarı .Bizimki neden eşlik etmiyor anlamadım.
1.17 altı kötü olur.
Satan kim pasta gonderebilirmisiniz.grafik bozdu
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay arkadas çok çıktıydı sanki
1,25>>1.13
Bu arada iyi para kazananlar oldu.
Ortalık karışık, bu olaylar karşısında düşmemesi imkansızdı. Bizimkisi zaten yükselmemişti. Şimdi biraz daha bekliyeceğiz.
2019 bilançosunu beklemekte yarar var.
Bol kazançlar.
Y.T.D.
Arkadas gıdım gıdım çıktı,harıl hurul düşüyor,bu ne aceledir barı düşerkende çıktığın gibi nazlan.
Endex e düzeltme için bahane geldi, kısa ve orta vadeli alım yapan arkadaşlar dökülüyor tek tek.. Benim açımdan sıkıntı yok her ay düzenli ekleme yapıyorum zaten.. 1.23 yerine 1.13 ten ekleme yaptık daha ne olsun..
Endeksin tersine giderdi ama yakınlarımızdaki savaş durumları etkiliyor.
Allah sonumuzu hayır etsin.
30 kuruşluk batık sinpaş bile bize geçmiş daha ne söylenirki
Şirketimiz kayıtlı sermaye tavan süresinin uzatılması ve kayıtlı sermaye tavanını 1.500.000.000.-TL'den 2.500.000.000.-TL'ye yükseltilmesi ile ilgili olarak esas sözleşmenin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesinin revize edilmesi onay sürecine ilişkin Ticaret Bakanlığı'na yapmış olduğumuz başvuru neticesinde; ilgili madde tadilinin, Bakanlık tarafından iletilen 06.01.2020 tarihli yazısı ile, Şirketimiz Genel Kurulu tarafından onaylanması koşulunda, uygun görüldüğü Şirketimize bildirilmiştir.
Şimdi sıra sermaye artırımında.
Haziranda olmuştu, bu yılda bedelsiz ile birlikte aynı tarihte olabilir.
Bendeki grafik 1.11 altında sat diyor. Endeks için baktığım grafik bugünkü yükselişe rağmen SAT'ta. Doğru dürüst para kazanmadan satmaya da elim varmıyor yahu. Endeks 103-104 bin aralığına geldiğinde bütün aldığını verir gibi hareketler yapıyor.
aşağı kırılmışmı oluyor şimdi.
Ortak bu hisse de al sat çok nadir kazandırır.. Olağan üstü durumlarda ( ABD-İRAN) hangi hisse satılırsa genelde kar edilir ama bunu kestirmek mesele.. O yüzden bu tür durumlarda ekrana ve fiyata fazla takılmamak gerekir çünkü düşüş ve kalkışlar çok küçük hacimlerle olur.. Selamlar
115bine kadar çıkış yapamadı.
Şimdi endeks düşerken direniyor.
1,15 kapatırsa sorun olmaz.
Benim de satmaya elim varmıyor.
Şu an ki fiyatı endeksin çok gerisinde kalmış durumda.
Her zaman yazıyorum, bu hissenin fiyatının endekse ve diğer yükselen hisselere göre çok geride kaldı. Bu İrn abede svş durumu daha ileri giderse zaten borsada durulmaz.
Biraz daha bekliyeceğim.
Allah yardım etsin. Savaş çok kötü.