fazlasıyla haketti bence ********zzz...bedellinin üzerinden kaç ay geçmesine rağmen...hala tık yok...
Printable View
fazlasıyla haketti bence ********zzz...bedellinin üzerinden kaç ay geçmesine rağmen...hala tık yok...
Burada patron ve tayfasına doğru içinizi dökerseniz ben şikayet ederim ve ceza alırsınız. Sonra söylemedi demeyin...
Çok istiyorsanız kendisine e-mail yazın. Aklınızdan geçenleri ve henüz gün ışığına çıkmamış duygularınızı, oradan iletin... :ok:
Telefonda olur.
sn logar altın düşmeye devam edermi peki?
vayyy hedef 1.16 :party:
Dolar 5,86 idi. Adalet ve yargı reformu açıklanmaya başlandı. Bittiğinde aynı olacakmı acaba ?
Ben ons u sadece tahmin ederim ama ülkemi iyi tanırim. Bayram boyunca doların sığ piyasada baski altında düşürüleceğini düşünüyorum. Bayram tatili sonrası gerçek piyasa açılınca yavaş yavaş alınabileceğini düşünüyorum gram altının. onun da sebebi başta tabiki doların yine eski yerine geleceği düşüncesinin bende oluşması. Yanı bayram tatili sonrası dolar ve altın en düşük döneminde başlayıp tekrar 6.08 lere ve 250 tl lere gelebilir diye düşünüyorum.
GÜÇ YOZLAŞTIRIR; MUTLAK GÜÇ MUTLAKA YOZLASTIRIR.
cds lerimiz nihayet 500 puanın altına geldi
arkadaşım niye yazdığım cümleyi tersinden anlıyosun ki?şahsına münhasır hakaretvari yazdığım bişi yok.insan sabır taşı olsa çatlardı,bunca zamandır neyin hesabı yapılıyo ki bizler hala yerimizde sayıyoruz.şirketi aramadığımı nerden biliyosun,her seferinde yuvarlak cümleler kurup kapatıyorlar...trene bakar gibi
ben böyle bir patron görmedim ramazanda bile iyi dua alıyor
haa yalan yok birde GSDHO da gördüm
Bu arada eskilerden bi oyuncunun katıla bileceğini söylemiştim değil mi? [emoji41][emoji41]
GÜÇ YOZLAŞTIRIR; MUTLAK GÜÇ MUTLAKA YOZLASTIRIR.
Bugün şunu bir kere daha anladım ki bu tahta bensiz çok tatsız. Hacim bile olmuyor. :ok:
özür dilerimmm...
Bır bayanın borsa ile ugrasması ne kadar enteresan....hele su ramazanda. İftarlar davetler bulmadık vs vs..
Sensin bayan. Şu hitabı bir öğretemedik.
https://onedio.com/haber/hala-anlama...eliyiz--742855
Anadolu Finans Tacirler ve Oyak tan da 1,15 e satış bekliyoruz.. :whistling:
29.05.2019 - 29.05.2019 tarihinde HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,14 - 1,14 TL fiyat aralığından 50.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 29.05.2019 tarihi itibariyle %29,94 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
vaybe böyle birgünü boşa geçirdik sağol varol aga
elinizdekilerin hepsini istiyorum diyor yoksa sürmem yukarı :kahkah:
1180 e vermeyen ne olsun.. Aga umarım okur duyar burayı.
Bize yeter hanımefendı
https://i.hizliresim.com/9YvqG8.png
günlük pasta
Günaydın tatil heyecanı yaşayanlar...
günaydın Prenses.. Hala mı 1.15 bu. Artı 4 eksi 4 kademeye alarm kurayım bari..
Tam bir istikrar abidesi.