Merhaba,
Bloga #ERBOS 2020/12 dönemi bilanço analizi ve grafikleri yükledim. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Printable View
Merhaba,
Bloga #ERBOS 2020/12 dönemi bilanço analizi ve grafikleri yükledim. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Emeğinize saglik gerçekten güzel bir çalışma olmuş..Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fazla sessiz kaldı forum
Arkadaşlar merhabalar enseyi karartmayalım
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görgüsüz gibi dolasimdaki lotun %5 ini ust kademeye yigip
baski kuruyor
bence bilancodan sonra Erbos suanki fiyatiylada pahali degil ,
60 dakikalik sikisti cok 240 da geliyor gelecek hafta tepki verir buyuk ihtimal ama buralarda baski yapmasida guzel kisa zamanda hizli yol almistik..
Efe dostumda yorumlarsa sevinirim
71.05
Sn. Dandanakan grafik çizerdiniz eskiden . Tekrar bir baksanız.
Hısse de sogutma calısma si var
Hacım düsmeden atak yapmaz
Ytd.
Bol kazancli bir hafta olur umarim,
Eski heyecanimiz kalmadi sanirim..
Bılanco iyi geldi 9 aylıkta da bocaladı sonra olan oldu aynı performans ı sergılenesını bekliyorum
yatırım tavsiyesi degıldır
Güzel bir ay sonu kapanışı olsun inşallah
Piyasa dediğimiz oluşumda Erbosan denen borucu şirket daha ne istiyor? En son bilanço da gönüllere su serptiğine göre geriye ne kalmış olabilir? Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum, olsa olsa tescilli Kayseri mantısı adı altında piyasada soyalı hamur büzmesi ne kadar çoksa, Erbosan’ın hak ettiği seviyelerin başlangıcı olacak 3 lü rakamlara gidişin olmaması için çaba sarfeden boyalı eşek tüccarları da çok. Bu ne menem çekirdek çıtlatmaktır sn Eblek ? Nakış işler gibi boruları döşemek varken bu uyuşukluk niye ? Ytd
Daha önce 18 ortalama ile girip 48'de çıktığım, daha sonra 54 ortalama ile girip bugün de 70.7 ile çıktığım gözümün nur'u bist'in en sevdiğim hissesi.
200 günlük hareketli ortalamanın altına sarkması ve beklentilerin/haberlerin azalması sebebiyle çıktım. Temeli hala mükemmel bir hisse. Yukarı giderse de bugüne kadar kazandırdıklarından dolayı asla üzülmeyeceğim süper şirket :ok:
Belki yakında yeniden kavuşuruz kim bilir :wave:
( Bist'te daralan bir üçgen mevcut. 1572 yukarı veya 1550'leri aşağı artık hangi yöne kırarsa ona göre pozisyon alacağım )
speğin son şakaları bunlar yine
itinayla satılan mallar alınır bugünde 69-70 arası 3 k alındı
satmayı bırak almak için fırsat veriyor kendi adıma
efe kuzeyin paylaştığı dip notta zaten açıkca yazmış
yurtiçi ve yurtdışı talepe yetişebilmek karşılayabilmek için tedbirlerimizi aldık diye
ilk çeyrek bilançoda çok iyi gelecek belli yakında ges haberi düşer zaten
Sanırım genel düşüşü fırsat bilip GAP ıları kapatacak, şimdi bu durumu göz önüne alarak yarın fötr şapkamı önüme koyup karar vereceğim, şapka kafamdayken karar vermekte zorlanıyorum. Eblek kardeşim Viyana’da durumlar nasıl? Terki joe da iyice kendini inzivaya çekti sanırım kripto paralarla uğraşıyor bizim borsa ona ufak geliyor ytd
kağıdı son bir haftadır bofa ve gedik baskılıyor
iş yatırımdan bofa ve gediğe virman gidiyor
78 de tavan olduğunda 100 bin lot alan iş yatırım hayrına alttan satmıyor
bofadan işlem yapanda aynı kişi 2 gündürde a1 alışta o geldiyse oyun başlamıştır zaten
oyun ne kadar büyükse artık yabancı satıyor algısı bile yapıyorlar ama karşılığında aynı lotla alım var
citinin robotu böyle satış yapmaz pasife satış yap sonra üst kademeye mal yığ sonra alt kademeleri tarayarak düşür
bugünde tam destek attık yada mal kaptık diyelim resmen psikolojiye oynuyorlar ayakta kalan kazanacak bu kağıtta
[IMG]https://i.hizliresim.com/lPuX9Z.png[/IMG]
mesela bugün 17.800 lot satan icbc nin elinde o kadar lot yok satsın
çarşamba günü t2 takasta bugün alan kurumdan virman gelecek
çoğu işlem sağ cep sol cep artık bu baskı ne içinse göreceğiz :whistling:
Bugun alıs kademeleri toplam lot ortalama 20 bin lot, satıs tarafi 250 bın lot korku ve panik yapmak amacları sanırım
Yatırım tavsiyesi degildır
malum Gap i kapatacaksa öptürsün 60 i bank of la..
7k tabana kadar var diyorki hersey pamuk ipliginde..
evet bofa basti:)bakalim amac ne..
Borsa da para sanayiden bankalara kayıyor gibi sanayi cökerken bankalar direniyor
Ytd.
Canını çıkardılar
Cezamiz hayırlı olsun geldi..
Keşke bunu 70,. Uzerinde yapsaydı [emoji847][emoji109][emoji1]
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brüt takas ne demek açıklayan olursa sevinirim lehimize mi?
brüt takas, aynı gün içersinde aldığın hisseyi satamazsın, 1 gün sonra satabilirsin..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.