egeen vesbe, geriye kalan 3 şirket hangisi?
Printable View
Bende borusan isdemir adana da var ytd porfoy 15 hisseden olusuyor yuzdeleri farkli sekilde
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Matriksten bugun takaslara baktıgımda,
13.5.2019 / 23.5.2019 tarihleri arasında
HSBC.Bank.ın.............304.942,k
HSBC.Yatırımın ise........36.462,k.lık hisse aldıgı görülüyor.
Malum.Yabancılar bizi bizden daha iyi biliyor./ytd
Beyaz esya uretiminin %1 arttigi habernin etkidi yurt ici %7 daralmis buna ragmen %1 artmis demekki ihracat artmis.
*iş yatırım, vestel beyaz eşya için tavsiyesini 17,45 tl hedef fiyatla 'al' olarak başlattı
Güzel haber. Ama pek birşey değiştireceğini sanmıyorum. Neredeyse her hisse hedef fiyatının %40 civarı altında işlem görüyor. Örneğin 16 lira civarında olan ARÇELİK'e hedef fiyatını 24,88 TL belirlemişler, ASELSAN'a da 29 TL hedef fiyat göstermişler. Yani bu fiyatlara gitmesi bu konjenktürde çok zor. Ülkenin geleceğiyle ilgili karamsar bir tablo var.
He nereyi hakediyor derseniz 25 lira derim. Lamı cimi yok. Ama sabretmek lazım. Önümüzde uzun ince bir yol var...
Şirketın ihracat rakamlarının ıyı oldugunu duyuyorum. Bankanın hedef fiatına da tamam diyorum ama bugun hareketlenen
hissede Citi menul..40.236.k...onb.finans.10.150.k alırken İş yatırımın 21.717.k.satması düşündürücü.
Yinede hisse gün sonunda 20.194.k. artıda./ytd..
A.Nazif peruğu çıkarmadan Vesbe den çok bişey beklemeyin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkes tatildemi kimse yok forumda
Nazif peruğu çıkardı [emoji16]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ab parasal genişleme haberinin sektör bazında olumlu etkileri oldu.
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yavaşlamaya izin vermeyecekler sanırım. Bu da vesbe için iyi olur inş.
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamamını %100 kar ile sattım. Teşekküerler vesbe. Şu borsa da zarar etmediğim bir sen varsın bir de işyat. İnşallah tekrar buluşuruz. Şimdilik hoşçakal....zaten kimse de kalmadı galiba...
18.38 de duvar var ama fazla büyük değil
Tarihe not düşelim:
Fiili halka açıklık oranı sadece %4,8 ve bu da 9.120.000 lota denk geliyor. Yani dolaşımda olan lot yalnızca bu kadar. Almanlarda (Citi ve Doschebank) 6.300.000 lot bir yere toplandı. 8 Marttaki zirvede bile bu kadar toplamamışlardı. Dışarda gezinen lot 3 milyonun altına düştü. Hisse iyice daraldı. Mayısa kadar toplam 330 Milyon USD ihracat bildirildi dahilde işlem belgelerinde. Bu ay ikinci çeyrek bilançosu geliyor. Dikkatle takip edin.
Hergün birkaç yüzbin ile hisse nerelere geldi
Bu nasıl oluyor anlaşılır değil
Bu kadar mı sığ olur ki
18 bin Üç beş kuruş satışlarla nerelere geldi şaka mı bu ..
Hisse de buradaki topik te uykuda.Kimse kalmadı sanırım yada yazmıyor.
Arçelik beklenti ile aldı başını gitti
vesbe sürüne sürüne bir hal oldu endeks havalarda ama burası ızdırap..
Küçük yatırımcı tükenmiş burada..
Beyaz Eşya toplam üretim, ihracat, ithalat ve satış adetleri #BESD #arclk #vesbe #gedza #silvr https://t.co/5hc9Wpcc4a
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsyatirimin 2. Çeyrek tahmini 174 Milyon kar. Gecen sene 2. Çeyrek kari 133 Milyondu. Benim tahminim geçen seneyle paralel bir kar. Maksimum 150 Milyon bekliyorum. Sebebi gecen sene açilan fabrikanin amortisman giderine yüksek yazilmasi. Ama sadece tahmin bu. Belli ki güçlü bir çeyrek gelecek. YTD.
ŞİRKETLERİN HAZİRAN DIŞ ALIM VE SATIMLARI
Borsa İstanbul'da işlem gören ihracatçı şirketlerin dış satımları devam ediyor.
Dış satımın için ithalat bağımlılığının da sürdüğünü görüyoz.
İhracatçı şirketlerin üretim yapmaları için ithal ürünleri satın alarak ihracat ürünü haline getiridklerini bunun da ihracat için bile ithalata muhtaç olduğumuzun göstergesi.
Borsa İstanbul'da işlem gören,Vestel,Vestel Beyaz Eşya,Acıselsan,Aksa Akrillik,Andolu Isızı,Bossa,Desa eri,Karsan Oto,Döktaş,Mendres Tekstil gibi şirketlerin 2019 yılı Haziran ayı ithalat ve ihracat rakamları
http://borsaajans.com/Haber/borsa-si...acat-rakamlari
mehmet tercüman bey buradaki rakamlar dahilde işlem belgesindeki rakamlar. Kopyala yapiştir olmuş. Ama onuda eksik yapmişlar toplam ihracat 50 milyon dolara yakin haziranda..
6.sense kar ne kadar yuksek olursa o kadar pozitif yansir. Yukari gitmesi beklentim var. Yalniz şu da varki borsa iyiyken vesbe kötü performans sergiler genellikle. İnşallah böyle olmaz yine.
Sa Bu ihracat rakamlarını nereden ögreniyorsunuz
2019/2. Çeyrek karı 233.8 mn (2018/2. Çeyrek 133.3 mn)
Gayet iyi