Popüler bi hisse ama pek kimse yok sayfada ☺
Printable View
Popüler bi hisse ama pek kimse yok sayfada ☺
Ne güzel işte kimse kalmasa keşkede tahtayı uçursala
Ytd
Twetterda yanlış değilse biri açık yapılan tahtaları yayınlamış vakko ilk 5 te eyvah ayvah açık yapanları yarın iyi sıkıştıracaklar bu tahtada açık yapmak cesaret ister
Ytd
Normal şartlarda 15 nisana kadar tutup temettü öncesi çıkmayı dşünüyordum. Fakat sosyal medaya dun gece cok dile düşmüş oldugundan güvenemedim bugun yukseldikçe satmayı düşünüyorum artık. (NOT= Bilanço beklentim olumlu uzun vade olumluyum fakat kısa vadede kar al bekle modundayım)
Dünkü kadar açık işlem ilk defa gördüm terse yatırsalar ne güzel olur birde geri gelecek yine algısı var milleti terse yatırabilirler dikkat kendi görüşüm
Ytd
A1 den satılan 327 bin lot nereden virman olacak bakalım elinde olmayan malı satıyor tam çakal tahtası oldu
Ytd
Bu haftaki oyun belli oldu A1 ziraat iş ve alnus kullanan arkadaş nereye isterse götürecek gibi hayırlısı😂😂
Ytd
Patron sahipsiz bırakmış isteyen cirit atıyor
Ytd
Kısa düşünen almasın bu kağıdı yazık apeklere para kaptırır bugünde dün aldıklarını satacak Alnus dikkat etmekte fayda var günlükçüler
Ytd
2.90 dan bekliyorum spek abi.piyasa cok bozmasa hareket belli.2.90 al 3.10 sat.
haber sitelerinde Türkiye hazır giyimde dünyanın önde gelen firmalarının dikkatini çekmeye devam ediyor haberleri çıkmaya başladı.Bu kağıdı buralarda tutamayacaksınız.Patron kağıdına sahip çıkmadıkça üçbeş spek bozuntusunun oyuncağı olmuş ama yabancı stratejik ortaklık veya başka bir habere kimse malını satmayınca ellerindeki mallarıda kaybedecekler.Bekleyip göreceğiz
ytd.
Yarın temettü verecek kağıda ilgi yok görünüyor..
Aman ilgi olmasın başımıza ne geliyorsa ilgiden geliyor
ytd
Yarin acikista 15 kurus duser fiyati degisen bir sey yok.atiyorum bugun 3 kapadi sabah 2.85 lerde acilir.aradaki fark 2 gun icinde hesabina para gelir.hatta 15 kurus duseken hesabina 12.4 kurus gelir.kalan vergiye kesilir.fiyatin sonradan artmasi artik normal akista.gunluk nasil inip cikarsa iner cikar bilemeyiz...
Kap :
CLEBI.E Pay Başına Brüt Temettü: 5,3 TL Teorik Fiyat: 61,200 TL
SODSN.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,9423512 TL Teorik Fiyat: 6,958 TL
VAKKO.E Pay Başına Brüt Temettü:
0,1460411 TL Teorik Fiyat: 2,894 TL
Güzel kapanış👍👍
Ytd
Yarın temettü parası ile alacaklara yukarıdan satacaklar
Ytd
Arkadaşlar garantiye temettü yatmamış alan varmı?
Evet temettü ler yatmış
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garantiye şimdi geldi
Benim tacirler hala yatırmadı.
Akbank simdi geldi.
3 aylık bilanço beklentileri alınmaya başladı.Benim beklentim süper bir 3 aylık kar ve yabancının temettü veren karlı bir şirketin ortağı olmak için masaya oturması, tahminim daha önce credit suis ile birkaç yatırım şirketi ile görüşmeleri olmuştu, şuan için hem dolar kuru hem şirket performansı açısından tam zamanı.Vakkonun dünyaya açılımı için en uygun zaman.
ytd
Kimseler yok demek ki yine boş hareket...
Sayın arkadaşlar bilanço açıklama tarihlerine tablolardan bakabilirsiniz:
http://www.borsanalist.com/bilanco-aciklama-tarihleri
Aşağıdaki sayfayı da incelerseniz memnun olurum. Eleştirilerinizi bekliyorum:
http://www.borsanalist.com/borsada-para-kazanma
Bol kazançlar. :)