Bizim burada gece pazarı kuruluyor, simdi oradan geliyorum yer gok kiraz, emme yenecek gibi olanlar
12 gayme bir turlu düşmedi, çözemedim gitti.
Printable View
SON DAKİKA
YSK, sandık kurullarını yasaya aykırı olarak oluşturdukları gerekçesiyle, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma geçiren ilçe seçim kurulu başkanları ve seçim müdürlerinin, yenilenecek seçimlerde de görevlerine devam etmesine karar verdi.
Market te inanamadım ilk defa görüyorum. afgan pirinç yazmış 7 TL den satıyor..ne kadar kötü .adamlar yokluk içinde yaşıyorlar pirinç lerini ithal ediyoruz..afgan halkı ne kızıyordur türkler piyasa yı yükseltti diye
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD vize için sosyal medya bilgilerini isteyecek! ABD Dışişleri Bakanlığının yeni düzenlemesi kapsamında vize için başvuranların sosyal medya isimlerinin, 5 yıllık elektronik posta adreslerinin ve telefon numaralarının isteneceği belirtildi.-BBC
Cinalinin vaadler
Aş
İş
Eş den garsoniyer dogru gidiyor
sağır duymaz uydurur derler...
apollon kirazı kulaktan kulağa napolyon kirazı olmuş, kimse de ne napolyonu lan nerden çıktı bu demiyor :)
tanım: napolyon değil, apollon olarak söylenmesi gereken, adını, bursa'daki, fi tarihindeki adı ile apollion, bugünkü adı ile uluabat gölü'nden alan koyu kırmızı renkli, iri meyveli kiraz.
Allahtan 2018 sonlarinda 10 yillik vizeyi almisim [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amberin zaman in yorumları... kim güvenir ?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://odatv.com/images/2019_06/201...g?v=1559511821
Ulen askerlik şeref mesleğidir, ben sivil bir vatandasim, benim icin eşşek gibi saf tutacaklar deyecek adamın, taaa... XXX...
abd muz 0.55 cent türkiyede muz 2.5 dolar nerde ise bu 2 dolar kimin cebine giriyor. ABD de ithal ediyor bizde
https://turkish.alibaba.com/product-...180af886OAG3l8
20 kılo muz 6 dolar
Burası dolar topiğiğinden çıkıp. Meyve-sebze ropiği yolunda ilerliyor
Artık Kapalıçarşı küt İstanbul hali in olacak gibi
dolareste, sabaha geri gelirse (5.8303) güzel bir formasyon oluşacak..
Yarın dolara biraz daha verirler...Bayram ertesi nakite geçerler..
Ak parti 2 ilçede seçimleri kazandı.
Yarın borsa fişekler.dolar down sendromu yaşar
ABD bölgede İran ile papaz olacak gibi görünüyor.
Erol mütercimler İran ve bizi yemek istiyorlar diyor.
Umarım İranı bırakıp öncelik biz olmayız diye ekliyor.
BÜTÜN GÜNEY SINIRLARIMIZ, BATI SINIRLARIMIZ ASKERİ ÜSLERLE DOLDU
Suriye’nin kuzeyinde yüzlerce kilometrelik Türkiye karşıtı cephe kuruldu. İran sınırından Akdeniz’e kadar bütün güney kapılarımıza askeri üsler kuruldu, ordulara yetecek mühimmat yığınağı yapıldı. Doğu Akdeniz’deki askeri yığınak, dünyanın hiçbir bölgesinde yok.
Karadan güney kapılarını kapatanlar denizden de kapatmaya çalışıyor. Ege Denizi birden hareketlendi. İsrail, S. Arabistan ve BAE dâhil, Batı dünyası adalara yoğunlaştı. Askeri tatbikatlar yapılıyor, Türk donanmasını imha planları ortalarda uçuşuyor, adalar füze üslerine dönüştürülüyor.
Batı kapısında da denizden bir çevreleme artık ayan beyan ortada. Yetmedi, Yunanistan toprakları, sınırımızın hemen dibi askeri üslere dönüştürülüyor. Yine ABD, İsrail ve Avrupa, Dedeağaç’tan sonra Bulgaristan ve Romanya’ya alabildiğine yığınak yapıyor.
BU HAZIRLIK HANGİ ÜLKEYE KARŞI? İRAN, RUSYA YA DA ÇİN Mİ? TABİİ Kİ HAYIR!
Kimse merak etmiyor mu? “İran sınırından Akdeniz ve Ege boyunca Karadeniz’e kadar uzanan bu çevreleme neden†diye sormuyor mu?
Bu kadar askeri hazırlık İran için mi? Rusya için mi? Çin için mi? Elbette hiçbiri değil. Hepsi Türkiye için.
Kısa vadeli trend, kayda değer düşüşlerle birlikte yerini konsolidasyon algısına bırakıyor. Kurun eski gücüne kavuşabilmesi alçalan kanalın yukarı geçilmesine bağlı olacak.
Fiyatlar açılıştan sonra kanaldan destek alarak 50 EMA civarında. Yön algısı için indikatörü günlük kapanış cinsinden takip edeceğim.
Not: Zaten döviz pozisyonuna sahipken orta vade için fiyatı çok da ucuz bulmuyorum.
https://i.hizliresim.com/EOQam9.png
Yazarın bir çok görüşüne katılmasamda Türkiye kuşatılıyor mu kısmına olasılık veriyorum.
https://www.yenisafak.com//yazarlar/...asi-bu-2050550
"Kürtlere saldırması halinde Türkiye'yi ekonomik olarak MAHVEDERİZ" diyen ABD ardından S400 almayın Hava sahanızı savunmayın diyorsa senin niyetin bozuk Türkiye'ye saldırmayı düşünüyorsun derim..
Hükümet kanadından yine S-400 leri aldık haberi ama ne hikmetse bir türlü alınanı getirtemiyoruz.
https://www.memurlar.net/haber/83373...da-kaldik.html
Beka sorunu var dedikleri ABD zaten. Ama bir türlü İran gibi posta koyamıyoruz hala ağamsın paşamsın politikası sürdürüyoruz. Ne yardan ne serden politikası yaparsan bütün ülkeler seni güvenilmez bulur senden vazgeçer kalırsın bu sıkıntılı coğrafyada tek başına.
Bence en büyük hainler her zaman liderlerin sağında solundakilerdir. Tarih bunun örnekleri ile doludur. Etrafindaki münafıkları temizleyen liderler imperial imparator olurlar. Temizleyemezler ise eriyip yok olurlar.
Misal FETÖ temizliğinde YÖK te ve Üniversitelerde ne kadar temizlik yapıldı? Mecliste hiç FETÖ cü milletvekilleri yok mu? Diyanetteki hocaların ne kadarı FETÖ cü? Sağlık bakanlığında kaç FETÖ cü yakalandı? Tarım bakanlığında kaç FETÖ cü yakalandı?
İstatistiksel olarak bu saydığım kurumlardaki FETÖ temizlik yüzdesi Askeriye ve Emniyetteki temizlik ile % olarak aynı veya yakın olmalıydı. Demek ki FETÖ ile Askeriye ve Emniyet dışında pek mücadele yapılmadı. Veya yapılmak istenmiyor. Samimiyet göremiyorum açıkçası.
Lozanı falan boşverin, önce patates soğan ekmeyi becerelim yeter. Misakı Milliyi isteyecek ekonomik gücümüz yok. Kıçımızda donumuz yok. Züğürt ağa tesellisi. Önce şeffaf ol.
Kayıtdışı ekonomiyi bitir. Dolaylı vergiyi kaldır.
IBN HALDUN kitaplarından bunu 1400 lü yıllarda yazmış. Bizim vergi sistemimiz en büyük sorun. Hırsızlığa çanak tutan bir vergi sistemimiz var. Bu iktidar 17 senedir isteseydi vergi sistemi adil yapardı. Neden yapmadılar? Dolaylı vergi oranımız %70? Ha tamam gücü yoktu vs vs.
Başkanlık geldi, tam irade vari yine vergi sistemimiz hırsızlık ve faizi teşvik ediyor. Kayıtdışını teşvik ediyor. Başkanlık gelince vergi sistemimiz daha adil olacaktı güya. Zenginler daha az vergi veriyor Başkanlık sisteminde.
Bu islama ve şeriata aykırı. Enflasyon yaratıp milleti faizciliğe iten bir vergi sistemi var. Mesela ben faize normalde karşıyım ama faiz almazsam enflasyon beni yiyip bitiriyor. Enflasyonu kim yaratıyor? Dolaylı vergi. Dolaylı vergi yüksek olunca üreten üretemiyor enflasyon oluşuyor. Mecburen savunmada kalıyorsun küçük yatırımcı olarak.
Sabah sabah bulish qm hayırlı uğurlu olsun usdtry de .
5.81 altına inemezse tertemiz boğa formasyonu muz var
https://twitter.com/UnluCo/status/11...656294912?s=20
Başladılar yine faiz indirimi dillendirmeye.
Acaba enflasyon 18.9xxx gelir mi..
Açıklansın da
Fetö stratejik kurumları hedeflemişti diye yorumluyorum olanları, ordu, yargı, emniyet, sağlık diye.
Elbettte siyasette varlardır, ancak öyle sempatizan olarak kalmışlardır diye bir kanaatteyim.
iŞ başa düşünce patates soğan hikayedir. zaten nasıl beceriyorlarsa seçim arefelerinde yükseltip gündem oluşturmayı başarıyorlar. orada da fetö parmağı var diye düşünüyorum, paranoyak oldum diyecem neredeyse.