Vallahi artık yeter deyip son paralarımla kendi gücüme göre yüklü bir alış yaptım.121-124 ARASI.
Printable View
Vallahi artık yeter deyip son paralarımla kendi gücüme göre yüklü bir alış yaptım.121-124 ARASI.
1.35_1.29 aldım,gümledi,nereden alsam aşağısını gösteriyor.
Dikkatinizi çekerim,Salgin bizde yeni başlıyor,3-4 haftada pik yapıyor,4 haftanın sonunda 5000 li rakamları görebiliriz,ex sayısı kaç olacak ,İtalyadan daha iyimi olacağız,daha kötümü zaman gösterecek.Olum sayısı hızlı artarsa panik olur.Elimde biraz daha nakit var.2-3 sıkım daha yapabilirim.Beklemedeyim.
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı takası
DOHOL 42.32
Kim alıyor, Emmi mi ?
mahkeme 18 hazirana ertelenmiş. bankada yaş iş bu aralar. aytemiz cirosu düşecek. zaten kär etmiyordu şimdi daha çok zarar yazar depoları yüksek benzin fiyatları zamaninda doldurmuşlardır.eeee ne kaldı. pegasusun piyasa değeri 450 milyon dolar. bari onu kompke alsak. ileride ortam duzelirse süper olur. bu aralar herşey çok çok ama çok ucuz. umarım güzel bir yatırım haberi gelir
LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce yazmıştım; virus nedeniyle işler inanılmaz derece de bozuldu. T emel bilanço ne olursa olsun bir fayda etmiyor.Kasasında dolar olan ve üç aylık bilançosun da en azından 250 milyon lira kambiyo kar'ı yazacak olmasına rağmen Doğan'ın durumu ne yazık ki iyi görünmüyor.İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra en büyük krizi yaşıyoruz.Dünyanın bütün ülkelerin de ciddi büyük kriz var.Gerçekten buna yapacak bir şey yok.Dünyanın en büyük ülkelerinin borsalarında büyük çöküş yaşanıyor.Hatta biz onlara göre daha iyi durumdayız.Tabi ki şimdilik.Yani temel bilanço işe yaramıyor.Teknik analiz zaten büyük palavra...Bütün bunlara rağmen bekliyoruz.Ama önümüzdeki aylarda sabırla iyi haberleri bekleyeceğiz.Borsa düzelirse inanılmaz bir hızla da çıkar...Tabi ki bu benim tahminim...
Bugün 1/3 nakite geçtim,içim biraz rahat edecek.Belirsizlik çok fazla,kısa sürede sert toparlarmi bilemiyorum.Karar vermek çok zor.
İnsanlık tarihinde çok nadir görülen zamanlardan geciyoruz,tedavisi olmayan bir dünya salgını var,hızla yayılıyor,ne zaman duracak henüz ongorulemiyor dikkattttt.
Virus ,piyasaları sallıyor ! Doğan, bunun etkisiyle düştü.Aslında bütün hisseler düştü.Bir süre daha devam edecek gibi.Moral bozmayalım.Bu kötü günler de geçecek.
https://www.borsazamani.com/borsa-bi...or-h17773.html
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende ayni sekilde dusunuyorum.
2008 krizinde bir arkadasim, elindeki GARAN'lari 2 TL.den veremedim diye agliyordu.
Ben ne kadar, geri gelecektir, yapma, bu paraya ihtiyacin yok..!, dedimse de, o borsalarin sonu geldigine o kadar emindi ki, yillar sonra ne kadar aptal oldugunu soylediginde gormeliydiniz.
Elbet donecek,dibi neresi onu kestiremıyorum.Döndüğünde tavan tavan gider alamayız seyrederiz.
124000 e göre 82000 çok ucuz.
82000 e göre 70000 cok ucuz,
70000 e göre 50000 çok ucuz...
%50 nakit %50 hisse yaptım,1.84 aldıklarımı 1.30 dan verdim.Akbaba gibi bekliyorum....
Doğan'nın düşmesi koranadan değilmiş !...HA ,HA,HA. Vallahi çok güldüm !:yahoo:
İşte Teknik Analizin geldiği nokta( !).Sinirlendirir,ona -buna laf...Ama en kötüsü sıfırı tüketirsin...Gerçekten çok üzücü...
esssiiiin..
https://youtu.be/AqIot75CAY4
Ben katılmıyorum.Ama ;tartışmaya açık...Bence Virüs nedeniyle ekonomilerin ve borsaların bu derece çökeceği tahmin edilemedi...
Balonlar için bahane lazimdi.,Corona etkisi dediler.
https://youtu.be/BBeht4sMBwU
Banka hayırlı olsun.
Hayırlısı olsun. Hisse fiyatı dipte olduğu için olumlu olur inşallah.
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel haber.. hayırlı olsun 👏👏
kapta banka haberi göremedim,
750000 lot geri alım yapmış...
Emmi almış,geri alım yapacakmiyiz,yoksa kaptirdikmi?
Onca yıl bekle,bi Corona çıksın,doganciklarimin yarısından ayrılmama neden olsun.
Ben böyle Kadere selam soylerim...
Yahu yapmayın.Borsadaki düşüşler virustan .Elbette küfürsüz her konuyu konuşalım.Ancak,düşüşler % 100 virüsten.Kendimizi kandırmayalım...
Banka haberi etkilemeyecek o zaman.
Virüs tehlikesi geçmedi henüz.
Böyle anlaşılıyor dediğin.
Ya da düşerse virüsten...[emoji2]
Çıkarsa temelden....[emoji2]
1,44 devre kesti.
Yatırım tavsiyesi değildir
Devre değil....tavan oldu...
Bugünlük bu kadar.
Virüsten korunun....
Küfürlerini aynen iade ettim.
Sahtekarlar ortaya çıkıyor
Değerli arkadaşlar
Bence, tekrar söylüyorum bence
Aşağıdaki safhaları beklersek servet ediniriz.
1-Virüs süreci bitsin
2-Kurulan bu banka borsaya açılsın
3-Yeni alım satımlar gerçekleşsin (Bu bankaya ortak olmak isteyen olacaktır)
4-kriz sonrası piyasada para bolluğu olacak Türkiye borsası pozitif ayrışacak ve 200 binli rakamlar telafuz edilecek.
5-Geçmişten gelen "Erdogan-Dogan" küskünlüğü son bulacak belki yeni iktidar alternatifleri konuşulacak.
V.s Vs
Bunlar DOHOL için beklediğim avantajlardır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Saygılar sevgiler
Elbette virüsten,100 yılda bir görülen tedavisi olmayan bir salgın var,(tedavisi olmayan hastalıktan Dr korkar,birde salgın boyutuyla aklı çıkar)sokağa çıkma yasağı tüm dünyada konuşuluyor,turizm bitti.
Ülke olarak borcumuz çok.Ulke ekonomisini iyi görmüyorum.
Bu şartlarda sadece doğan değil tüm hisseler riskli.
Emminin yarisini 1.30-1.32 den verdim.
Olumlu ayrılırsa kalanı fazla fazla yeter.
Sizlere tıbbi bilgi vermeme gerek yok,programlardan zaten izliyorsunuz.
Anne babalariniza,yaşlılara dikkat edin.
boz al boz al. tavan keyfi bile diken üstünde. neyse şimdi hedef ne diyecem saçma olacak. 1.36 dan dün uzun zaman sonra öylesine 1000 lot sattım. ve 1.30 a düştü. yarın yani bugün alırım geri dedim aldırmadan tavan olmuş. demekki sn varyemez ile beni takip ediyorlar. ama benimki çok az lot. sn varyemez saldı galiba milyon lotlari
keske 2 lerde iken haber gelip 3 e atsaydı oradan tekrar 2 ye düşerdi şu kriz nedeniyle https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fb5104b62d.jpg
Gesendet von meinem LYA-L29 mit Tapatalk
hayallere devam. önümüzdeki hafta tavan devam etse ama hergun.
1.58
1.73
1.90
2.09
2.21
2.43
2.65
2.91
3.20
9 günde 3 e ulaştık. bide tavan kademe tekrar yüzde 20 ye çıkarsa o zaman haftaya 3 olur gibi. sadece hayalim sakın ciddiye almayın