yakında alıma geçerlerse şaşmam doğrusu, ozgyo da aynısını yaptılar
yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
kapanışı tahmin etmek zor da, 2.20 göreceğimizi düşünüyorum :)
1,90 destek gibi şuanlık
Destek zorlanıyor...
galibin olduğu yerde destek köstek yoktur, ucuza aldıysan sorun olmaz, kafası güzel olduğunda hoplatır yine :)
G.Ö. yükümüzü aldık gidelim gari :)
yürü be domates güzeli :)
2.02 civarında biraz oyalanacak ki dünki tabandan alanlar dökülsün , hehehe
1 yıl içinde 3 defa al sat yaptım her defasında da zararla çıktım. almayınca en az haftada 1 defa güzel yükseldi baktım bu iş bizi aşıyor vazgeçtik 2 gün yine dikkatimi çekti izliyorum ağanın şirketleri tarafından hırpalanıyor sonu ne olaçak tüm hisseleri ihlas gibi krş yapaçak.
Hayde mare çikolata çikita
günün sonunda taban olacak. bence galip tüm kağıtlarını satıp şirketlerini batıracak. kime ne itelerse bu sürede
satanların içinde bu yok mu .elinde 16 milyon hisse var sıfırladık diyenler buna mı satıyor bu metro satmadıysa karışık işler satmışsa ne zaman sattı ( METRO TİCARİ VE MALİ YATIRIMLA 16.604.194 TL ( %66,42 ) kaynak vangd bülteni
Müebbet itirazı Red yemiş diye dedikodular var
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mepet normal mi? En yoğun ky mim olduğu hisse bir lira
metro mepeti 2013 de 5 tl sata sata 1.33 kadar düşürd mepet o zaman ölmüşdü. yeni göz attım metro tic. yat.yine 0/0.50 yakın almış atlası dip yaptırdı
dayanamadık 1.62 hisseye atladık sonu nasıl olacak.
atlas alsak +5 garanti alımda yanlış tercih olmuş
tahminime göre senette aşılıkçılar cirit atıyor gibi
yatırım tavsiyesi değildir.
Arkadaşlar bu vangd nin Salihli ve sandıklida domates seralari var diye biliyorum bu yıl domatesde rekor karlar yapıldı fakat seralarin satışı gibi bir durumun olduğunu duydum. Nedir bu hareketin aslı bu işin açıklaması var mi
BUGÜNKÜ ALANLAR
İŞ 538.418 LOT
YAPIKREDİ 194.182 LOT
GARANTİ 163.100 LOT
ZİRAAT122.570 LOT
HCBC 92.503 LOT
DİĞER 357.995 LOT
SATANLAR;
GLOBAL 999.740 LOT
TACİRLER 331.298 LOT
FİNANSMAN 75,451 LOT
TEB 42.267 LOT
VAKIF 16.846 LOT
DİĞER 3.166 LOT
Burada dikkat edilecek Gabal ve Tacirler genel takasta elinde bu kadar hisse olmaması ya başkasının malını sattı yada açığa sattı acaba hangisi
yatırım tavsiyesi değildir,
metro yatırım ortaklığı 90 bin (tenezzül etmiş yani) lotu satıp sıfırlamış :) Galip tabandan alıcı ,şirketleri Galibe satıcı, kadir inanır.
vangd da galibin eline çıkarmış 456 bin lotcuk. Valla öyle diyor kapta : elden çıkarılması...
TAKAS SAKLAMA DEGERLERİ
Denizbank 5.197.699 lot
iş 2.159.488 lot
Yatırım ortaklıkları 1.244.847 lot
Deniz 524.210 lot
Diğer 2.726.985 lot
bugünkü Globalin ve Tacirlerin adlarının esamesi yok bunlar olmayan malı mı sattı acep ne dersiniz
yatırım tavsiyesi değildir.
genelde böyle olur, asıl satıcıyı göstermek istemiyorlarsa farklı kuruma virmanlanıp satılır. yukardaki takaslarda 27-28 indeki satışlar gözükmez. iki günde yoğun el değiştirme oldu, borsada şu zamanlarda, hele bir de vangd da bu kadar alıcı yok tabiki. galibin şirketleri nispeten düşük fiyatlara blok halde satıyorlarsa bilin ki alıcı galip dir. yksekden alıp zararına satanlarıda zevkle alırlar.
resim alıntıdır.
https://i.hizliresim.com/XMLyq7.png
1.10 ile 1.17 arasında gap var
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarınki tabanı 1,30. yani en fazla 1,30 gösterebilirler. bahsettiğiniz seviye en erken salı görülebilir ki şahsen hiç ihtimal vermiyorum.. 1,50 lerden aşağısına izin vereceklerini sanmıyorum.
kısaca yarın;panik yaptırıp düşük açarlar.. sonra da sonra hızlıca tavana götürürler..
Salı bist kapalı
denizbankla galip arasındaki teknik ayarlamadan dolayı bu olup biten, normale dönüş başlamış olabilir.
Çok düştü diye 2,04 den aldık.Geldiği yere bak.İyi geçti.
Galip globalden satıyor iş yatırım dan alıyor ee arada satanların hissesini alıp 20 kdm kâr edecek
0.90 larda durup 1 sene civarı kalacak yada gapi doldurup tavan geri gelecek.ama mal yedirmeye çalıştığına göre 1.secenrk daha ağır basıyor.bi sene buradayız gibi[emoji848]
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Globalden satıp şekerden alıyor geç bu işleri
kendine fazla kızma genelde hep senin aldığın yerlerden döndü kağıt özgedede aynısını yaptı bu sefer kaçarcasına satışa başladı hepsinde bi metroyu fazla basmıyo aldığın fiyat kötü değil bu adamın kağıtlarında birazda şans olacak inşallah yeni yılda istediğin fiyatlardan satarsın hayırlı seneler