Merhaba
Efe kuzey fibonacci neden yorum yapmıyorsunuz artık?
Printable View
Merhaba
Efe kuzey fibonacci neden yorum yapmıyorsunuz artık?
Yorum yapma zamanı geçti..sofra kurulmuş ikramı bekliyoruz artık.
Eyvallah...🙏
Barolar,Ayasofya derken bir bakmışız sıra iş bankasına gelmiş
ne güzel olur.
Zaman geldide geciyor bile.10 gün içinde bitirin dedi Cumhurbaşkanı taaa Mayıs ayında...
Araya sürekli birşeyler girdi.Baska meseleleri çözüme kavuşturdular.Sıra bize bir türlü gelemedi.
Amaç ne idi süreci bu kadar uzattılar anlam veremedim.
1-Siyasi koz olarak mı kullanıyorlar ?
2-Hazineye devirin önünde engeller mi var?
3-Uygun zeminin oluşmasını mı bekliyorlar?
4-Yoksa bizimkisi sadece bir hayal mi?
Bunu zaman gösterecek.
..İnşallah benim gibi sabreden sürekli ekleme yapıp şu ana kadar hiç satış yapmayan değerli imtiyazlı ortaklar sabrın meyvesini en kısa sürede inşallah alırız...Yatırım tavsiyesi değildir.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 senedır ilk hareketten beri hissenin degerlı oldugunu anlattık
İnanan kazandı bundan sonra is hukumette ne alırsa biz de alırız fatihin vasiyetini bugun yerine getirildi ataturk un vasiyeti de yerine getirilecektir sabırla beklemeye devam
Yorum yazmıyoruz diye hısse yok sanmayın gun gelir is kulelerde gorusuruz
Sunu da hatırlatayım bu hisseyi almadan once ev almıstım ve nakit te kalmamıştı ama hissenin gıdecegını ıcıme dogdu diyebiliriz ve işbank tan kredi cekıp aldım ben aldıktan 8 ay sonra haber dustu hala beklıyorum
Devlet iş bankası işini askıya bile alsa( su anda bu durum söz konusu değil),banka holdinglesme adımını atmak zorunda.ben bu hisselere yatırım yaparken devlet hazineye geçirecek düşüncesi ile yapmadım.banka yoluna devam edecekse holding çatısını oluşturmak zorunda olduğunu bildiğim için yaptım.bunun getirisini de o bakış açısı. İle bekliyorum.Altın çöpe düşmekle değerini kaybetmez.
REİS dün verilen kararla İSTANBUL-KUDÜS ve MEKKE yi birleştirmiş bütünleştirmiştir. İsrayilin oyunlarını bozmuştur.
Bu iş bitmiştir. Açıklanması beklenmektedir.
DIK DURUP EĞİLMEYECEĞİZ...
Kuşlu sitede chp işbankası hisseleri yazıp aratın baya bi yazılar yorumlar doluşmuş
Evet ciddi bir ayasofya / iş bankası benzetmesi var. Genel yorumlar sıra iş bankasında diye yapiliyor. Darısı başımıza Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık açıklama yapmazlar da doğrudan meclise getirirler inşallah.Acıklama yapmaları bile artık mutlu etmiyo bizleri.Meclise gelme vakti artık icraat vakti artık...
Tik tak .tik tak.tik tak. Zaman işliyor.
Baro Avukatlar Ayasofya Bekçiler vs vs
Artık gelmeli yeter da ....
Kuşludaki bazı yorumlarda ayasofyaya karşılık işbankası diye söylemler var chp isbankasindaki hisselere karşılık ayasofyaya ses çıkarmadı gibi bununla ilgili yorumlarınız nedir değerli kurucu ve imtiyazlı hisse sahipleri?
CHP Gavur mu ki.. böyle mukaddes bir olaya ses çıkartacak. CHP bu memleketin evlatlarının değil mi, siyasi düşüncesi görüşü ne olursa olsun Ayasofya camii gibi özel ve gurur verici bir hareketi desteklemeyen Türk kimliği taşıyan kimse yoktur. Saçma sapan her okuduğunuza cevap aramayın.. Akıl büyük sermaye.
Tamam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu devletin bu milletin hiçbir manevi değeri istikbali pazarlık konusu edilemez,edenler onun altında kalır.Reis bu konularda kimseyle pazarlık yapmaz.Bu tip konuları açanlar için hiçbir manevi değeri olmayan sadece stadükolarını belli bir güce dayamaya alışmış güruh dur.Yillarca o sistemden beslendiler.Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.Nokta..
Başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Hindistan, Pakistan'dan Kurtuluş savaşımız için elindeki varını yoğunu gönderen aziz millet için ve bu toprakları bize miras bırakan aziz şehitlerimiz için dua etmeyi ve ruhlarına hayır hasenat etmeyi unutmayalım.Allah yapmış ve yapacak olacak hayırlarınızı kabul etsin.Amin
Ne demişler it ürür kervan yürür
Kimsenin kimseye direk it dediğini düşünmüyorum.
''İt ürür kervan yürür'' bir atasözüdür.
Olacak olanı kimse engelleyemez anlamında...
Herkesin birbirinin fikrine saygılı olduğuna da eminim burada... Yazılanları başka yerlere çekmeyelim lütfen...
İt Ürür Kervan Yürür Türk edebiyatında "Mavi Gözlü" olarak anılan Nâzım Hikmet'in yasaklı olduğu dönemde, ölümünden önce 1936 yılında Orhan Selim imzasıyla yayımlanan kitabı. Kitaba ismini veren ise bir Türk atasözü'dür.
Kadim Kültüründen,Atasözlerinden bihaber cahillere ne söylen boş
Atasözlerine örnek verecek olursak; Karaman'ın koyunu sonra çıkar oyunu.Karamanın nereden geldiğini bilen iyi bilir.İti ürüdürüz kervanıda düzeriz sizide ......diye bir çok örnek verebiliriz.Ama bize yakışan bu kutlu yolda onurlu mücadele de itlerle uğraşmak olamaz.Nokta..
Hukumetin iş bankası uzerinden ayasofya pazarligi lafı çok saçma olur. Pazarlık dedigin 2 kişinin elindeki kozlara istinaden yapılır. Chp isteseydi ayasofya kararina engel olabilirmiydi ? hayır. Ozaman kozu , yaptırım gücü olmayanla pazarlık neden yapılsın. Ayasofyada, iş bankasıda tayyibin bi imzasına bakar pazarlık yok. Sadece bilmedigimiz şeyler var. Şartlar olgunlaşmadı. Ama eli kulaginda gibi bi durum var. Tweetterda sırada iş bankası diye yogun tweetler atılıyor. Beklenti oluşuyor. Oda olacak. Gonlum her kesimin kabul edecegi bir çözüm yolununun bulunması .
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basiretli gözler olacakları önceden okuyor.
Valla kim ne derse desin asıl olan şu... Hiç olmadığı kadar sonuca yakın duruyoruz, kanlı canlı ortada. Algıya düşmeden.. yok efendim CHP işbankası hösküt olunsun diye Ayasofya camii olmasına laf etmemiş de. “Tırnak içinde ya CHP ye gavur demek istiyor bunlar ya Yunan... yani olumsuz çapsız çok konuşan var uydur mabattan sonra kendisi de inanıyor.
Ziya Paşa'nın sözüdür... "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" ve "Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde" sözlerinde olduğu gibi yöneticiyi öne çıkaran faktör, laf değil icraattır. Yani az laf, çok iş demektir.
Nedir bu tantana Ayasofya üzerine anlamadım...
Yunana 18 adayı vermişiz, kullandığımız herşey “gavur” veya “budist” icadı, büyük marketlerimizin % 51 den fazlası “gavurların”... Türk müslümanların paralarıyla kurulan tüm fabrika ve tesisleri “gavurlar” satmışız...
Dolar düşsün diye Fetöcü rahibi serbest bırakmışız...
Ve sonra zaten bizim olan Ayafofya’yı ibadete açmışız...
Büyük iş...!!
Zaten bunlar bu forumun konusu değil.
Bir şeyin konusunu yaptığımız yok.Bizim işimiz para ve sermaye ile yani nakit. Paranın izini sürüyoruz.Buna borsa da iz sürme tekniği derler.Gaz satmaz tuz satmayız bizim işimiz bu!..Hele vatanı hiç satmayız..
Müzeyken Ayasofya’nın işletme ihalesini kazanan İsviçreli şirketi SICPA’nın, sözleşme gereği 7 yıl daha süresinin olduğu öğrenildi.
https://tele1.com.tr/ayasofyanin-ulu...k-sure-188869/
Satılmıyor ama kiralanabiliyor gibi. Herşeye geniş perspektiften bakmakta fayda var. Çatışma yaşamadan da fikirler belirtilmeli. Vatan millet çatışması na gelmemeli.
Fakat bunlar kesinlikle forumun konusu değil.
Cnn Türk’te Ayasofya’dan bahsediliyorken biraz da değindiler İş bankasına.. Ahmet hakanın sunduğu programın 46 dklık bir videosunda gördüm..
Bu ara tweetterda çok yogun iş bankası chp tweetleri atılıyor. Seyirci kalmıyalım lütfen. Kısıtlamalardan bahsedelim . Kimse bu hisselerdeki kısıtlamaları bilmiyor.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsrayile diz çöktüren reyisimiz hala konuyu meclise getiremedi.. Dik duralım dikleşmeyelim. Reyisimizi yedirmeyis.
Diyelim ki meclise gelmedi.Gelmezse gelmesin sıkıntı var mı ortaklar.İmtiyazlılar ve kurucu sonuna kadar işbankasının sırtında kambur olarak mı kalacak.Elbet toplayıp imha edecekler.Garanti ve Akbank nasıl ki zamanında bu ayakbağını ortadan kaldırdıysa isbankasıda kaldıracak.Ama zaman!!!!!!! Ne zaman olacak.
Meclise gelirse süreç hızlanacak sadece.Her türlü imha edilecek inşallah.Yatırım tavsiyesi değildir.Tabiki.