O zaman bunun sahibinde iş yok. Adam olsaydı hissesine gereken değeri verirdi.
Balık baştan kokar derler.
Printable View
O zaman bunun sahibinde iş yok. Adam olsaydı hissesine gereken değeri verirdi.
Balık baştan kokar derler.
Yoksa herkese önerdiğim bir hisse, geçmişini bilen sırıtıp geçiyor.
Konutta Bankaların Faiz İndiriminden Sonra İnşaat Şirketleri de Yüzde 20 İndirim Yapacak
Gayrimenkul sektörü, konut piyasasına getirilen teşviklere destek verdi. GYODER, İNDER ve KONUTDER yüzde 0,98'lik faize ek olarak projelerinde yüzde 20 indirim kampanyası yapacak.
13 Mayıs 2018 Pazar 13:10
Hükümetin geçen hafta, tapu harcı ve KDV indirimleri başta olmak üzere birbiri ardına açıkladığı konut teşviklerine emlak sektöründen de destek geldi. Ziraat Bankası öncülüğünde konut kredisi faizlerinin aylık yüzde 0,98'e çekilmesinin ardından, gayrimenkul sektörü de peşin alımlarda yüzde 20 indirim için düğmeye bastı.
ÜÇ DERNEK BİR ARAYA GELDİ
Üyelerine söz konusu kampanyaya katılma çağrısı yapan derneklerin, konut sektöründe satışları canlandıracak indirim kampanyasının resmi duyurusunu 15 Mayıs Salı günü gerçekleştirmesi bekleniyor.
Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği'nin (KONUTDER) destek vereceği kampanyaya ilk etapta en az 40 konut firmasının katılması bekleniyor. Böylece konut almak isteyenler için aylık 1.23'ten 0.98'e inen faiz desteğinin ardından inşaat firmaları da faiz indirimine ek olarak yüzde 20'lik fiyat avantajı sunacak.
KONUT SATIŞINDA REKOR BEKLENİYOR
Müteahhitler bu kampanyayla beklemeye geçen konut taleplerini satışa döndürmeyi amaçlıyor. İnşaat sektörünü canlandırmak için elini taşın altına koyan sektör, gerek hükümetin teşvikleri gerekse bankaların faiz indirimlerinin ardından başlatacakları bu kampanyayla birlikte 2018'de konut satışlarında yine bir rekor bekliyor. Türkiye genelinde geçtiğimiz yıl 1 milyon 450 bin konut satışı yapıldı.
İnşaat sektörü, 15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra ekonomide çarkların dönmesini ve konut satışlarını hızlandırmak için Emlak Konut GYO öncülüğünde güç birliği kampanyası düzenlemişti. Emlak Konut GYO, 15 Temmuz darbe girişimin ardından başlattığı 120 ay TÜFE'li kampanya da satışları yükselterek sektöre ivme katmıştı. (HABERTÜRK)
Demek ki neymis :
Fiyatta % 20 indirim yaparak yine de kar edebiliyormussun, bilancolarda gosterilen % 5 kar tamamen palavra imis.
Johnny sormus, biri sizi de, bizi de dikiyor, farkinda degil misiniz diye.
Sirket yetkili herif, valla biz de bilmiyoruz, istersen sikayet edin demis...
Ulan hissen teneke fiyatina dusmus, nasil umrunda olmaz?
Sonrada hakkını haram ettiğinde tepki alıyorsun,
yok böyle bir dünya,
yedikleri kul hakların hesabı elbet bir gün sorulacak,
Her kim veya kimlerse sebeb olan ucundan kıyısından bulaşan, algı yaratan, aldıran sattıran, baskı kurduran
her kim veya kimlerse,
ALLAHIN ADALETİ SİZLERİN VE SEVDİKLERİNİZİN ÜZERİNE OLSUN,
Kuşkusuz allah adaletli olmayı emreder,
O hesap soranların en adaletlisidir.
siz ve sevdikleriniz korkun,
her kim veya kimlerseniz.
trene bakan öküz konumunda hissediyorum kendimi...acaba bizim tren nezaman geçecek.....bekliyoruz.inş.rızkımız vardır da beklediğimize değer....
Avni Çelik ve Ahmet Çelik Simgen Yapı Şirketini Kurdu
Sinpaş Holding yönetim kurulu başkanı Avni Çelik ile yönetim kurulu başkanvekili Ahmet Çelik ortaklığında yeni bir şirket kuruldu.
Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi 149 milyon 951 bin TL sermayeyle Beşiktaş'ta kuruldu..A+A-Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında Beşiktaş'taki Sinpaş GYO genel merkezinde kuruldu.* Sinpaş, Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi adı altında yeni projeler hayata geçirecek.*Sinyal 2017'de verilmiştiSinpaş Yapı 2017 yılında gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında şirket paylarının yeni kurulacak olan Simgen Yapı Endüstrisi A.Ş. (Simgen) unvanlı anonim şirkete devredileceğini açıklamıştı.*Simgen Yapı pay sahipleri ise,*Avni Çelik, Ayşe Sibel Çelik, Berrin Çelik Ercivelecek, Ahmet Çelik ve Şenay Çelik olarak açıklanmıştı.*Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi konusu:*T.C.hudutlar veya lüzumunda dünyanın herhangi bir yerinde dilediği bedel ve şartlarla,hisseli veya tam olarak ipotekli veya ipoteksiz, üzerine irtifak, intifa sükna,vefa hakları tesis edilmiş olsun veya olmasın arsalar, binalar,kat irtifakına göre bağımsız bölümler ve gayrimenkullerin, tamamını veya bir kısmını hisseli veya tam olarak satma işlemi ve ana sözleşmede yazılı olan diğer işler.Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi adres:*Dikilitaş Mah.Yenidoğan Sok. No.36/1/4 Beşiktaş* Kaynak: Avni Çelik ve Ahmet Çelik Simgen Yapı Şirketini Kurdu
Bundan haberi olan varmi?
Yillardir hakla acik olan GYO'un kanini, yapi uzerinden emerek buyuduler daha sonra hersey daha guzel olacak deyip iki sirketi yapi lehine saibeli bir sekilde birlestirdiler. Simdi ise yeni bir insaat firmasi daha kuruyorlar, kurucular ayni, ortaklar ayni, faaliyet alani ayni.
Hadi bakalim hayirlisi...
Hadi SPK sormuyor, simdi yatirimci size sormaz mi GYO'dan kazandiginiz paralar ile neden ayri bir insaat firmasi daha kurarsiniz? Yeni acacaginiz insaat firmasinda GYO'nun elemanlarini calistirmayacak misiniz? GYO'nun kaynaklarinin yeni kuracaginiz firmadan nasil izole edileceginden emin olacagiz? Halka acilmadan varliginiz ne idi, simdi ne kadar? Buyumenizde ve geldiginiz bu noktada yillarca kar payi dagitmadiginiz, adeta kan kusturdugunuz ortaklariniza karsi hic kendinizi borclu hissetmiyor musunuz?
Bakin, sirket yonetimi hisse fiyatini tabu gibi hic konusmuyor. Hissenin yillardir dustugunden haberleri yokmus gibi davraniyorlar. Alim yapacagiz dediler, onu da dogru duzgun yapmiyorlar. Sirket eger hisse fiyatini hakettigi seviyeye getirmek istese idi bunu yapamaz miydi? Tabiki yapardi, ama yapmak istemiyor. 60 kuruslardan hisseyi tirtiklaya tirtiklaya toplamak daha cok islerine geliyor. Hisse uzerinde yillardir baski var, sirket bu baskiyi inkar ediyor, SPK ne hikmetse gormezden geliyor. Hisse, yillardir hic bir olumlu habere karsi pozitif tepki veremedi. Hisse nin uzun vadeli grafigi bu durumu cok iyi yansitiyor.
Bakin bir daha soyluyorum, hakkinizi birleserek arayin, sirket borsadan cikarsa hersey cok daha kotu olur.
Ortada en ufak bir iyi niyet olmadigi cok acik.
Genel kurul 24 mayısta mıydı, bilen var mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haberleri yokmus oylemi?
Her kafa kaldirista basilmis, her kafa kaldirista basilmis...
Ben sizin gelmisinizi, gecmisinizi....
Ek 18859
bu gün genel kurul var.temettü de görüşülecek.gelin sıkıntıları paylaşalım.dikilitaş/beşiktaş ta sinpaş holding binasında
Cok degil 1.5 yila kadar bukagit 2 3 kati olacak
31 ekime kadr Yuzde 4.5 temettusu var 0.70 ortalama maliyetle sirket suana kadar 7 milyon lot alis yapti
buyur bırader
***SNGYO*** SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***SNGYO*** SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Kar Payı Dağıtımı Hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 19.04.2018
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 24.05.2018
Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü? Görüşüldü
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Peşin
Para Birimi TRY
Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek
Net Tutarın Hesaplanmasında Yürürlükteki Genel Kar Payı Stopaj Oranından Daha Düşük Bir Oran Uygulanmasının Nedeni Kar Payı Dağıtım tablosu ektedir.
Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TRESNGY00027 Peşin 0,0458 4,58 0,0458 4,58
B Grubu, İşlem Görmüyor, TRESNGY00035 Peşin 0,0458 4,58 0,0458 4,58
C Grubu, SNGYO, TRESNGY00019 Peşin 0,0458 4,58 0,0458 4,58
Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TRESNGY00027 0 0
B Grubu, İşlem Görmüyor, TRESNGY00035 0 0
C Grubu, SNGYO, TRESNGY00019 0 0
Ek Açıklamalar
Şirketimizin UFRS'ye göre düzenlenmiş mali tablolarında Özkaynaklar grubu içerisinde yer alan "Geçmiş Yıllar Karları" kalemlerinden karşılanmak üzere, 40.000.000 TL tutarında nakit kar payı dağıtılmasının Şirketimizin 2017 yılı faaliyet sonuçlarını görüşmek üzere toplanacak olan Genel Kurul'a teklif edilmesine karar verilmiştir.
Yönetim Kurulu'nun temettü dağıtımı yapılması konusundaki kararı müzakere edildi. Hissedarlarımıza dağıtılması kararlaştırılan temettünün en geç 31 Ekim 2018 tarihine kadar Yönetim Kurulunca belirlenecek bir tarihte dağıtılmasına ilişkin önerge okundu ve müzakere edildi. Müteakiben yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu'nun kararı oybirliği ile kabul edildi.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 Kar payı dağ.tab.pdf
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2017/31.12.2017 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 873.193.432
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 35.261.185
Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi Kar Payı Dağıtım Tablosu
* SPK'ya Göre Yasal Kayıtlara (YK) Göre
3. Dönem Kârı -87.039.595 -42.745.759,92
4. Vergiler ( - )
5. Net Dönem Kârı
6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) -32.206.462,15
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - )
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı
Yıl İçinde Dağıtılan Kar Payı Avansı (-)
Kar Payı Avansı Düşülmüş Net Dağıtılabilir Dönem Karı/Zararı
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + )
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı
11. Ortaklara Birinci Kâr Payı
* Nakit
* Bedelsiz
12. İmtiyazlı Pay Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı
13. Dağıtılan Diğer Kâr Payı
* Çalışanlara
* Yönetim Kurulu Üyelerine
* Pay Sahibi Dışındaki Kişilere
14. İntifa Senedi Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı
15. Ortaklara İkinci Kâr Payı
16. Genel Kanuni Yedek Akçe
17. Statü Yedekleri
18. Özel Yedekler
19. Olağanüstü Yedek
20. Dağıtılması Öngörülen Diğer Kaynaklar 40.000.000
Kar Payı Oranları Tablosu
Pay Grubu TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - NAKİT (TL) - NET TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - BEDELSİZ (TL) TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI / NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KARI (%) 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - TUTARI(TL) - NET 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - ORANI(%) - NET
A Grubu 501.650,27 0
B Grubu 3.386.482,41 0
C Grubu 36.111.867,32 0
TOPLAM 40.000.000 0
Kar Payı Dağıtım Tablosu Açıklamaları
Kar Payı Dağıtım Tablosu ektedir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/685289
BIST
24 Mayıs 2018 01:05
O.66 1 milyon
0.67 600 bin +
0.68 600 bin +
0.69 1.2 milyon +
0.70 300 bin +
0.71 300 bin +
0.72 200 bin +
0.73 1.7 milyon +
0.74 700 bin +
0.75 400 bin +
Suana kadar sirket geri alimi
Ortalama maliyeti 0.70 ve 7 milyon lot alim var
Sirket geri alim yapmaya basladi. Temettu de dagitacak sizce bu kagidi burda tutarlarmi..
Genel kurula katılıp yüzlerine hırsızlar diye bağıran çıkmadımı ?
Emin olun bu kağıtta ky kalmamış genel kurulda 5 ky vardı 2 tanesi yönetime methiyeler düzdü. 1 tanesi ortadan yürüdü geriye kaldık 2 kişi bize de susup uturmak düştü [emoji23]
Keşke biraz cesur olup sen deseydin ama herhalde mahkeme kapılarında uğraşmaktan çekinmişindir. Neyse 2-3 cümle ile özümde ne konuşuldu? Sizi şey etmeğe devam edeceğiz mi ? Yoksa az kaldı şey etmeyi bitiriyoruz mu ?
Özetle konut satışları iyi, ilk çeyrek kar açıkladık ve bu bundan sonra böyle devam edecek denildi. Bence ortada öpülecek ky kalmamış bundan sonra öperlerse kendi kendilerini öperler. [emoji12]
çok insan borsa düşerken üzülür biz hem düşerken hem çıkarken üzülüyoz,endex çıkarken çıkmaması insanı kanser eder bu namussuz...
Bunların yaptıkları geri alım bile danışıklı;cepten cebe kendi mallarını alıyorlar...Ekonomiye dış mihraklardan saldırı var derken, asıl bu tahtadakilerden korkmak lazım...
Avni Faruk Ömer üçlüsü bunlara Bermuda şeytan üçgeni kurucuları ve hatta günümüzün en büyük nitelikli dolandırıcıları demek gerekir. Allah yedi cedlerinden çıkarsın şu mubarek günde
Bu ramazan ayında yatırımcısını hala inim inim inletiyor,
Bu duruma her kim veya kimlerse sebeb olan, olanak sağlayan, kıyısımdan bulaşan,
Allahın adaleti hepsinin ve sevdiklerinin üzerine olsun,
O hesap soranların en adaletlisidir.
Yedikleri kul haklarının cezası, aldıkları tüm ahlar elbet birgün kendilerinden yada sevdiklerinden çıkacak,
ama o zaman çok geç olacak onlar için.
farkında değilmisiniz hayat bir göz kırpması kadar kısadır.
Değermi bu kısa ömürde kul hakkı yemeye ah almaya, servetinize servet katma uğruna.
Nasıl hesap vereceksiniz o günde, haklarını size haram edenlere,
Zannedermisiniz Sonsuza dek yaşayacaksınız?
Ve o gün sizden hesap sorulmayacak.
ne yazık sizlere,
Ha birde, biliyorumki bu ramazanda fitre ve zekat verirsiniz,
Ama bu bir gösterişten başka bir şey değilidir.
Vicdanınızı rahatlatmasına kanmayın,
Diğer taraftan paralarını pul ettiğiniz, şirkete güvenip yaıtırm yapan yatırımcıların ahlarıi kul hakkarı varken
fitre ve zekatlarınız boşa gidecek, sadece kendinizi kandırmış olacaksınız,
Ne yazık sizlere,
haydi iyi bayramlar,sevdiklerinizle,
her kim veya kimlerseniz.
Şu mübarek günde ,doların düştü günde bile Tahtayı 0.64 te tutmaya çalışıyorlar.İnsanda vicdan ,ahlak ve Allah korkusu olur.
Tahtayı günlerden beri baskılayan ve 1 lot(lambacılık) ile 0.64 kapatmaya çalışıp başaran gedik , integral,YKB ,global deki elemanları tebrik ederim. Yaptıgınız işlemler kaydelip SPK şikayet edilmektedir.
Çok eski bir haberi twitlemişler...
Durumu hala cozemediyseniz asil seytan ucgeni, SNGYO-SPK-AKP arasinda. Vatandas artik herseyin farkina vardi. Cok yakinda yillardir memleketin iligini kemigini somurmus din tuccari, hirsiz surusunun tum saltanati bitecek. Ya kacacaklar, ya da herseyin hesabini verecekler. Memlekette, piyasaya olan guven kalmamis, yabanci kaciyormus, dolar artiyormus diyorlar. Soyleyin kalir mi?
Toplantida yonetime methiyeler duzenler kendi adamlaridir. Yine tuzaga dusurmusler sizleri.
Bir araya gelebilseydik agizlarina edecektik ama malesef bu da olmadi.
[QUOTE=fchopen;2212014]Temettü geri alım vesaire..0.63!! Sonumuz hayrolsun[/QUOT
30 tane şantiye 12 adet devam eden proje.her bir proje minimum 500 konutluk.piyasa değeri kabaca 550 milyon tl.sadece finans şehir 2.5 milyar tl lik proje(kendi beyanları).bu nasıl bir baskı anlaşlır gibi değil.Allah bu mubarek ayda patronların kalbini yumuşatıp,merhamet ve doğruluk versin.ben söyleyecek bir şey bulamıyorum.genel kurula katılım çok düşük kaldı maalesef , orada çok sayıda küçük yatırımcı olsa patronlar üzerinde mahalle baskısı olur.çok güzel bir genel müdürümüz var.işi bilen bir havası var sanki.
Kardes, kotulere ve zalimlere ve onlarin destekcilerine karsi biat edilmez. Biat, iyilere, durustlere ve hayirli insanlara karsi yapilir. Kotulere karsi birlik, beraberlik yapilarak ortak mucadele edilir. Kotulere karsi yapilacak biat bilakis onlari daha fazla azdirir.
Al sana bir alicengiz oyunu daha...
9 - Yönetim Kurulu Üyelerine şirket konusuna giren işleri bizzat veya başkaları adına yapmaları ve bu tür işleri yapan şirketlerde ortak olabilmeleri ve diğer işlemleri yapabilmeleri hususunda Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. Maddeleri kapsamında izin verilmesinin müzakeresi ...
Yani ozetle: Benim yonetim kurulu uyelerim, sirketimin dolgun maasli yoneticileri, isi tamamen sirket yonetiminden sorumlu olmasi ve sadece isini yapmasi gereken elemanlarim, ister kendileri, ister baskalari adina isler yapsinlar, gerekirse calistigi bu sirkete rakip olsunlar, keyiflerine baksinlar, nasil olsa sirketin tum kaynaklari, girdileri ciktilari ellerinde, bunlari diledikleri gibi kullansinlar, mali kokune kadar gotursunler, hersey helali hos olsun. Bunu TTK kanunlari ile yasaklamis ama bir serbest birakilsin istiyoruz, biz yillardir vatandasin a'sina koyduk, sudan ucuza, baskiyla hisseleri topladik, onlar da, bize canla basla ve sadakatla yillardir bu konuda bizlere yardimci oldu, biraz da bu cocuklar paranin dibine vursunlar...
Ya satin kurtulun, ya da bir araya gelin, ortak mucadele verin! Oyle yonetim kurulunda yalakalik yaparak hem kendinizi kucuk dusurmeyin, hem de itibarinizi iki paralik etmeyin!
Hisseleri yillardir baskiyla kimin topladigi apacik ortada! Hisseyi toplayan, eger iyi niyetli degil ise, hisselerin tamamini toplamadan hissenin artmasini ister mi? Nasil olsa bermuda seytan ucgeni de tikir tikir calisiyor, ohhh ne ala memleket!
TTK Madde 395
VI – Şirketle işlem yapma, şirkete borçlanma yasağı
Madde 395 – (1) Yönetim kurulu üyesi, genel kuruldan izin almadan, şirketle kendisi veya başkası adına herhangi bir işlem yapamaz; aksi hâlde, şirket yapılan işlemin batıl olduğunu ileri sürebilir. Diğer taraf böyle bir iddiada bulunamaz.
(2) Pay sahibi olmayan yönetim kurulu üyeleri ile yönetim kurulu üyelerinin pay sahibi olmayan 393 üncü maddede sayılan yakınları şirkete nakit borçlanamaz. Bu kişiler için şirket kefalet, garanti ve teminat veremez, sorumluluk yüklenemez, bunların borçlarını devralamaz. Aksi hâlde, şirkete borçlanılan tutar için şirket alacaklıları bu kişileri, şirketin yükümlendirildiği tutarda şirket borçla
rı için doğrudan takip edebilir [1]
(3) 202 nci madde hükmü saklı kalmak şartıyla, şirketler topluluğuna dahil şirketler birbirlerine kefil olabilir ve garanti verebilirler.
(4) Bankacılık Kanununun özel hükümleri saklıdır.
TTK Madde 396
VII – Rekabet yasağı
MADDE 396– (1) Yönetim kurulu üyelerinden biri, genel kurulun iznini almaksızın, şirketin işletme konusuna giren ticari iş türünden bir işlemi kendi veya başkası hesabına yapamayacağı gibi, aynı tür ticari işlerle uğraşan bir şirkete sorumluluğu sınırsız ortak sıfatıyla da giremez. Bu hükme aykırı harekette bulunan yönetim kurulu üyelerinden şirket tazminat istemekte veya tazminat yerine yapılan işlemi şirket adına yapılmış saymakta ve üçüncü kişiler hesabına yapılan sözleşmelerden doğan menfaatlerin şirkete ait olduğunu dava etmekte serbesttir.
(2) Bu haklardan birinin seçilmesi birinci fıkra hükmüne aykırı harekette bulunan üyenin dışındaki üyelere aittir.
(3) Bu haklar, söz konusu ticari işlemlerin yapıldığını veya yönetim kurulu üyesinin diğer bir şirkete girdiğini, diğer üyelerin öğrendikleri tarihten itibaren üç ay ve her hâlde bunların gerçekleşmesinden itibaren bir yıl geçince zamanaşımına uğrar.
(4) Yönetim kurulu üyelerinin sorumluluklarıyla ilgili hükümler saklıdır.
Var mı iki söz söyleyecek? 61 gördü
Allah belanı versin SPK! Yıllardır bizleri böyle itlere, köpeklere muhtaç ettiniz için!
Senin de kökün kurusun iblis soyu! Buraları takip ettiklerinizi ve yalaka köpeklerinizi buralara saldıklarınızı çok iyi biliyorum.
Memlekette hırsızlık, soygun almış başını gidiyor. çıkıyor utanmaz, ahlaksız bürokratlar, her şey çok iyi, çok güzel diyorlar!
Kabahat bizde dolar'a degil, ülkemizin "seçkin" bir inşaat firmasına yatırım yaptık. Al sana gör hayrını.
Hırsızlara elimizi verdik, kolumuzu alamıyoruz, Allah islah etsin! Allah aç gözlerini doyursun!
Simpaş GY0 0.61 den işlem görüyor. Bizler borsada şirkete yatırım yapıyoruz ve ortağı oluyoruz. Bir nevide Simpaşın potansiyel müşterisiyiz..Marka değeri olan bir şirketin ;kendi hissesini 60 kuruşlarda sabitlemesini, geri alımlarını bile cebten cebe yapmasını,hissedarlarını yıllardan beri süründürmesini kabul edemiyorum.Bu politikalarınının en çok kendilerine ve marka değerlerine zarar verdiğini düşünüyorum...YTD