Takasa baktıgınız zaman alan ve satan 10-15 bın alta detaya bı ınıyorsun Her kurum enaz 15-20 bın mala gırmıs cıkmıs.!!!! spek kalite
Printable View
Takasa baktıgınız zaman alan ve satan 10-15 bın alta detaya bı ınıyorsun Her kurum enaz 15-20 bın mala gırmıs cıkmıs.!!!! spek kalite
ben dün cıktım 900 den herkese bol kazanc dıledım, laki spekler bütün kruumnlardan işlem yapmış işlem hacmı 413mılyon yaklasık 450bın lot satılmış. hisseye atlayan ky! dikkatli olmalı...
sanki buradan yine götürecekler gibi ama bu sefer geçen ki gibi olmaz dökülen daha çok olur götüreceklerse de ya çok daha iyi yerlere gidecek ya da buralar son gibi hedefim çok daha iyi yerlerdi.
60 lotu kaptırdım...
Yanlış anlaşılmasın cok yüksek bi bedelsiz vermedi. indes logo %300 bedelsizle 2 tavan ancak yapabildi. artı yılbaşından beri 300 tlden başlayan trend var... 580 tlden gelen bedelsiz hareketi ve yılbasından beri yaptıgı prime bakınca insan düşünmeden edemiyor. neyse cok yazmayayyım , sonra sattda mal almak ıcın hisseyi kötülüyor olurum... herkese bol kazançlar
Yatırımcı olmak hırsın bitmesi demek, en az yıl sonuna kadar bol para devam edecek,rasyoları sağlam sürekli büyüyen yatırımcı ve emekçi dostu bir patronun şirketinde,beklemeye devam.Satan satar ..Ben tekkeyi bekliyorum..
savasi izlemek zevkliydi. simdilik bogalar onde :)
hacim bir önceki kapanışa göre şimdiden 1,5 kat fazla
Bazı tipler var burada, aklı yok ama fikri var! Ya da algı yaratmaya çalışıyorlar, bir halt bilmediği halde hisseye bok atan tip, beğenmiyorsan burada işin ne? Takip de etmezsin forumunu, degil mi? Ya boş adamın tekisin ya bilgisizsin ya art niyetlisin!!! Her halükarda da git köşende oyna derim! Buraya gelip de böyle saçma sapan cahilce yorumlarla jantsa yatırımcısını ürküteceğini sanıyorsan da hele tam bir kafasızsın derim! Buradaki çoğu kişi egeen hissesinde de var, iki hissenin de yatırımcıları başka hisselerden farklıdır! Biz beklemeyi biliriz, biz sabrın meyvesini yemeyi biliriz, biz tekkeyi bekleyen çorbayı içer diyenlerdeniz! Sizin gibi algıcılar anca etrafı kokuttuğuyla kalır!!!
kademe satış ağırlıklı görünüyor , bu seviyelerden sonra trene binmek için bilet almayı düşünen küçük yatırımcı tekrar tekrar düşünmeli
bende verdim.. gelirse aşağılara yerine koyarız biraz.. gelmez ise yolu açık olsun, bekleyen arakdaşlar kazansın..
bu zor günlerde iki kuruş kar ediyoruz onu da vermeyelim..
Bunların çoğu hazımsızlıktan hasetlikten bu kadar açık söylüyorum,elimde tek bir lot yoksa bir başkasının topiğinde ne işim var hele oraya gidip güya hulusi kentmen gibi babalık yapmakta nereden çıkıyor anlamıyorum.Birde yazdıklarını siliyorsunki ilerde bu yazdıklarını sana göstermesinler diye değilmi? Burada kimse kimseyi gazlıyormu buralardan alın toplayın diye? sadece hisse güzel trader değil yatırımcı olun,orta*-uzun vade düşünün büyük resme odaklanın diyoruz.,elinde olanlara..Herkesin aklı var fikri var,bir geliyor biri gidiyor bunların..
satanlar sansli. biz yanildik
Yoksa soluksuz sonsuza akadar yükselen bir hisse varmı dünyada,tabiki kar satışları olacak,icabında taban olacak,ama önemli olan filmin sonu..
Sağlam trübülans yaşatıyor oldukça heyecanlı:)
Kesinlikle y. T. D.
sürekli soluksuz tavan tavan giden bir hisse olamaz tabi ki , düzeltmeler çok doğal , bakıldığında tahtada resmen şavaş var , kademe satış ağırlıklı , lakin jants patinaj yaptı toparlayamayacak gibi
karton nasil surekli tavan gitti. jantsa dan iyi olamaz yani o sirket
Kartonu olan ya da takip eden oldu mu kartonda bir ara çözüldü 500-600 puan sonra yine verdi çoşkuyu aynı şeyi bunda da bekliyorum neden olmasın..
cok fena verdiler. neyse bekleriz
Orta uzun vadeci arkadaşlar için hiç sorun yok Allahın izniyle,bistte kaç tane böyle sağlam hisse var? Herşeyden önemlisi ky düşmanı bir patronu yok,yatırımcı dostu emekçiyi koruyan bir sahibi var.Bir bölünsün bilanço gelsin,togg haberi gelsin bakalım
seansı devre kesici ile tamamlar artık
tespit su: bedelsizle zengin olma donemi bitti. orn logo ve jants
egeen bedelsiz verse nolur acaba cok meraktayim
nacizane 96 yılından beri ilgileniyorum borsa ile,benim bir hisseden beklediğim tek şey yıllık banka faizi X 3 katı prim yapmasıdır,üstü benim için kaymaklı kadayıftır.Bunun için temeli sağlam ,döviz fazlası çok olan ve bilançoda net karı sürekli artan bir kaç hissede en az 1 yıl beklerim.Düşmüş çıkmış çok fazla takılmam,ama bu bir yıl zarfında o şirket çok daha fazla güven veriyorsa hikayesi varsa yıllarcada kıpırdamam benim stratejimde budur. yok o kadar yükselmiş pahalıymış falan filan..Bistte bu durum geçerli değil benim için.
bedelsiz sonrasi cikisi kastettim ben. hic primlenmedi yuzde 700 bedelsize kiyasla. neyse artik
sizle ilgili değil,yeni alıp satmış fikir beyan etmişsiniz ..kendi adıma lafım elinde olmayanların buraya gelip ahkam kesmeleri.dünde birisi gelip aynısını yapmıştı,gönderilerine bakıyorum alakasız hisselerdeler gelip buraya sanki mesihmiş gibi uyarıcılık yapıyorlar..iyi niyetli bir girişim değil bu..O zaman topik topik dolaşıp her gün onlarca yere ikaz edip durulsun ne alaka?
Yazdıklarınız su an aklımda olmadığından alının veya alınmayın gibi bir şey diyemem, hatırlamıyorum çünkü. Ancak her kim bahsettiğim şekilde algı yaratmaya çalışıyorsa, elinde bir tane bile jantsa olmadığı halde gelip burada sözüm ona milleti uyarmaya çalışıyorsa üstüne alınabilir.
Ya kismet
G301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.