Bulasilmamasi gereken bir fon bence
Cikis baslayinca girilebilir
Suan petrolun gelecegi en belirsiz olani
Ytd
Printable View
Büyük bir petrol şirketi batarsa yukarı gider herhalde petrol
Bu is kimin isi once onu cozmek lazim
Bu virusun yapay oldugu
Abd cin yada uk tarafindan pompalandigi asikar
Ama hangisi?
Cinin kisa surede atlatmasi ve yandaslari olan iran ve rusyada da atlatma durumu olusmasi bu virusun cinin isi oldugunu dusundurtuyor bende
İran italyadan beterken ne olduda bir anda duruldu
Koskoca rusyada yok denecek kadar az...
Eger kaptan cinse
Bu savas uzun surer...
Tam tersi virusu pompalayan abd uk ikilisi de olabilir
İkisi de dunyaya liderligini tekrar kanitlamak ve koltuklarini korumak adina yapmis olabilir
Zaman hepsini gosterecek...
Ben a sikki diyorum.
Ustad kar cebe yakisir hayirli olsun
Ben satmadim
Simdi bize sattirdin demeyiniz diye aciklama geregi duyuyorum
Ben suan icin uzun vadeciyim
352 yi bekleyecegim
Bir yil yada iki yil
Farketmez beklerim
Ama suan 310 a geri cekilme olasiligi da cok yuksek
Dolar bastirirsa onsu indirebilir...
Oyle bir durumda tekrar binebilirsiniz
Hayirli olsun 🤗🤗
Herkese iyi haftalar bol kazanclar dostlar
Onsla dolar gures halinde
Mb suan onsu tutuyor
Hadi oglum bastir diyor ve ons ciktikca ambulans arkasindan giden taksici gibi iki de o tokat atiyor...
Peki dolar ne yapacak izleyelim...zinciri kirarsaaaaa....
6.74 e atmasi lazim
Ytd
Cuma cerez niyetine 6.42 $ almistim ..benjo yine yüzümü güldürdü
Emre aydın die bir arkadaş bana hesap bayesini atmış 4.5 kiloya yakın altını var sanıyor kuyumcu :) 06ac galiba nicki hani hep en düşükten alıp yüksekten satan arkadaş
Bu fon surekli al sat yapilacak bir fon degil su an belki dibin bir seviye uzerinde ama ben yine de cesaret edip alamiyorum. Hele ki normal fiyatlari olustugunda o fiyat araliginda asla bulasilmamasi gerektigini dusunuyorum. Su an alinirsa uzun vadede getiri saglayacaktir mutlaka ama tabi iyi hesaplama yapmak lazim o getiriyi baska araclardanda elde etmek mumkun ytd
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu ben de düşündüm ama bu iş Çin'in başının altından çıktıysa, bütün dünyada dışlanmayı nasıl göze alırlar.
Sonuçta Çin'den yayıldığı için dünyanın adamlara bakışı bundan sonra hiç iyi olmayacak, belki uzun süre bir çok ülkeye giriş yapamayacaklar, yeni yatırım yapılmayacak, bazıları geri çekilecek adamlar niye yapsın böyle bir şey diye düşünüyor insan.
Herkese iyi haftalar. Perşembe 6,44 den full dolara girdim ilk hedefim 6,80 de satmak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yatırım fonu başlığına gelip, dolar aldım sattım yazıyorsunuz. İyi de ne alaka. Bize ne.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sinirler gerilmesin arkadaşlar bu ortamda fonlardan çok ağzımız yandı zamanı verimli geçirmeye çalışıyoruz olay bu
nasdaq vadeli +%0,30
Memorex sizden günün kvba yorumunu bekliyoruz
Yedin gramda 3 liramizi @Webster sattirdin 338 deb [emoji23] 341 olduu ama saka bir yana su an bu omuzda satislar gelir ise ciddi asagi yonu gosteriyor gram bakalim ne kadar dayanak veya yukari yonu senin 352 gelecek mi ytd
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Terim taburcu olmus
arkadaşlar oran yok mu oran ?
Düzeltme; 17-02 -21 kağıdı yanlışlıkla 17-02-20 olarak yazıldı.
dolar koptu gidiyor