sn.Dalgacı nazar değmesin, son zamanların en iyi işlem yapan kişisi oldunuz.
Consensus bayımızın yerini siz doldurdunuz.
Bereketli olsun,Allah daha çok kazanmanızı nasip etsin.
YTD
Printable View
Masallah dediği üç gün yaşamaz ikigözümün
Go go go
bıdaha verırse 106200e dıyecem sort toplamaları bıtmedı
Hazine Mayıs'ta 30 milyar borç planlıyor hadi gülüm patron yok diyecem
Lambent bırak ayuluğu
Para kazanmaya bak
füze geliyo
reıs ben psıklojık olarak long olamıyorum....gercekcı ınsanım ........aklım dusecek dıyo.....ama terso hareketler hep oluyo....para kaybedeyım psıkolojım bozulmasın
Lambertin short pozisyonu buralardan değil-dir kanımca. Yukarıda ise, sıkıntısı olmaz.
x30 a fazla guclerı yetmeyınce x 100 ıle kaldırdılar.....vade sonu cok zorluo varant ve payları.....
arkadaşlar bişe sorcam yardımcı olursanız sevinirim. ben şimdi borsadan hisse almak yerine atıyorum viopta thy alsam 1220 kontratlı bana diyelim 10 tl dedi ama hisse şuanda 7 tl bu şu mu demek oluyor...yıl sonunda hisse 50 lirada olsa ben senin hisseni 10 lira sayar alırım olay bu mu?
Bugün hisse kontratlarda vade sonu değil mi ?
dow da trade daha kolay
Yine birçok hisse tavan olmuş , nasıl bir ralli bu arkadaş...
Arkadaşlar PC başında değilim de
Rica etsem PC başında hisse derinlik gören Uşak’ta
Tavandan kaç lot alıcı var bakabilir mi acaba ?
Yardımcı olana şimdiden teşekkürler
ulen dow 22.600 ü kıracaksan kır da biz de stop olalım. gıdım gıdım alıyorsun seni gören palacan tepede kapamaya çalışıyor...başaracak gibi de duruyor...
Hayır... vadeli si 1220 bu aralık 2020 demek.
Örnek 1220 vadeli si 7.5 tl ise aralık sonu iddalasma 7.5 tl olur demektir. Üstü sizin altı karşı tarafın. Tabi yarın bir gün 7.7 olur ise siz 7.7 den bozdurabilirsiniz. Veya aralık sonu uzlaşması fiyat ina kadar bekleyebilirsiniz.
https://twitter.com/mr_nesim/status/...420447756?s=21
Ya bu tahminler Fasa fiso ya da piyasa bize yalan söylüyor.
Adamlar 2008’in iki katı daralma bekliyor ama piyasalar başka dilden konuşuyor.
Nisan ayı içinde görürüz. İllaki realite ile piyasa ortak bir noktada buluşacak.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Piyasa ile inatlaşmamak lazım madem yukarı almak istiyorlar bırakalım alsınlar. CDS'er şimdilik battık diyor 561,68. Yaz aylarında dış borç ödemelerini bakalım nasıl yapacağız.
Şahsi düşünceme göre
İyi Short açmışlardır bugün
Al tut sıkıştır tavsiyesi içermez
Oyun planıma göre oynamaya devam
bizim piyasalar sığ olduğu için resmen üzerine oynama yapıyorlar. U30'da bile böyle. hele sığ hisselerde falan daha da facia durum. az parayla güzel oranda para kazanılıyor ama gir bakalım hacimli napıyolar. ya çeşit çeşit hisse alıp trade edilir (çok yorucu) ya da efendi efendi az lotla. büyük portföye yapışır bu yamyamlar.
Sise grubu tüm camları son iki gündür çiziyordu bugün nirvana yapıyor sanırım
şimdi
dowda bu trend krılmazmı .?
https://i.hizliresim.com/jHAZu0.png
sabahları gap. akşama kadar bant hareketi. ilginç bir strateji