çok geçmiş olsun üstadım, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları dileği ile.
Geçmiş olsun üstad,
bizim sitenin diğer bloğununun birinin kapıcısının akrabası eczanede çalışıyormuş. Covidden yatıyormuş. kapıcının dairesi karantinada, fakat diğer iki kapıcı, biri bizim kapıcı akrabalar.
çocukları hep beraber parkta oynuyorlar.
kapıcılar gelip gidiyorlar birbirlerine. ikazları taktıkları yok. asansörde bile korkar olduk.
Hepinize tesekkurler
Cember daraliyor dedikleri sanirim dogru
Herkese çok geçmiş olsun. Pandemi hastanesinde çalışıyorum. Ikinci kere de olunuyor bu illet. Aman dikkat
Onurum sizlere de gecmis olsun
Ustad ikinci defa da oluyorda ucte olur dortte
O zaman saklanmanin beklemenin anlami varmi
Tsklr ustadim ins
Tsklr vebam
KuveytTÜRK ten 1KG altın külçe veya 500 100 50 20 10 5 1 ara gram şeklinde fiziki teslim alabiliyorsunuz. IAR sertifikalı ürünler veriyorlar.
Ayrıca Garanti Bankası da fiziki 1 KG külçe teslim etmeye başlamış şubeden. Ama ara gramlar yok.
Diğer bankalarda da fiziki 1KG teslim seçeceği var olabilir. Araştırın. Şubenize sorun.
Üstad, virüsleri tedavi etmek mümkün değil. Tek çaresi bağışıklık sisteminizi güçlendirmek!
Yani organik kaliteli Elma Sirkesi, soğuk sıkım Çörek Otu Yağı, soğuk sıkım Keten Tohumu Yağı ve günlük 1000mg+ kaliteli C vitamini kullanın. Başka bir şeye gerek yok virüslere karşı. Bu dediklerimi uygun oranlarda 1-2 ay kullanın ve her gün bol su için çok büyük ihtimalle hızlıca atlatırsınız!
Bu haftanın,
Bist, nasdag, dolar ve ons tahminleri neler
Nerden gelir nereye gideriz
Ustad ikinci defa da oluyorda ucte olur dortte
O zaman
Üstad, üç dörtte olabilir tabi. Saklamanın amacı asi veya etkin tedavinin bulunmasini beklemek .
Aşı işe yaramış
https://tr.euronews.com/2020/09/04/t...smas-n-saglad-
webster üstadım çok geçmiş olsun bende bu illeti geçirdim allah şifasını versin...AFT için öngörünüz ne olur beklemeli mi biraz daha sizce?
yeni hafta yeni umutlar
inşallah gönlünüzce olur bu hafta
hedeflerim var bu hafta kendime hedef koydum
tutturursam herkese benden çay😃
bu hafta emtialar icin karar haftasi..
ben herkese gümüs alin dedigimde almadiniz bu seviyedemi akliniz başınıza geldi 😀😀
benim gozüm türk hisselerinde bu aralar
dersime iyi calistim bu hafta 😀
su akdeniz bilmem ne mevzusu olmasaydi endeks yürürdü ama eninde sonunda bu endeks yürücek
kapanısı yutan boga yaptı cuma günü
alıcıların agır bastıgını gosteriyor bu