teşekkür ederim
kafa kalmadı ki sakinini bulalım.
iyi niyetiniz için tekrar teşekkürler
Printable View
müjdeden yarım saat önce dolar fiyatına bakarlar borsaya bakarlar.
bakalar dolar istedikleri gibi düşmemiş doğal gaz rezervlerini 2 3 katına çıkarırlar. baktılar hala düşmüyor şak birde petrol buluruz.
bugunu yarını bilmem de, negatif reel faizle gittiğimiz sürece 8'i görürüz bu sene...
bugun de sabahtan basanlar kendileri bu arada, konuşma yaparken dolar artsın istemiyorlar... geçen sene çok maytap geçiliyordu albayrak her çıktığında dolar 5-10 kuruş artıyor diye; şimdi birileri iş edindi ne zaman konuşma olsa aşağı basıyorlar önce..
halkbnk haber falan mı var?
Badem sytle haberi bunu zamana yayarak beklenti oluşturacak konuma getirecektir.
Burada önemli olan dolar değil dolar endeksi düştüğü halde biz yukarı gidiyoruz , burada önemli olan CDS gelecek haberin altı dolu ise global anlamda kabulenilirse ilerki günlerde risk primi düşer buda bizim borsa için yeni hikaye olabilir.Haberi bekleyelim bakalım.
4.35 den vakıfa atlamıştım 4.42 den verdik :)
birtek karadenizde yetişiyormuş :he:
açıkcası aşı bulsaydık ama cidden iyi bir aşı ben daha çok sevinirdim. tabi petrolde bulsak üstüne kaymak olurdu.
şuan dünyanın birinci gündemi aşı. dha doğrusu virüs.
vakalar hergün artıyor ölümler her gün artıyor
önceki yazımı hatırlayan varsa bilir eylül ekim ikinci dalga bekliyorum diye yazmıştım virüs bizde henüz yeni görülmüştü ozamanlar
hatta forumdaki bazı yabancı ülkede yaşayanlar tatilimden vaz geçmem tr de diyordu. yalan oldu hepsi
cds düşerse hangi tahtalara yarar bunlara çalışın.:)
Bankaları da oyunu almaya başladılar.
laguna sistemim gıpraşıyor... :)
5,07 sattığını gelde burdan al...
https://i.hizliresim.com/z14764.jpg
jas verdim , Vakıfbank , Akbank ve THY nin tamamını..
Asel kaldı sadece..:)
Emlak konut çok baskılanıyor. Kanal İstanbul cümlesi kurulursa arkadan bakarız. İzlemeye devam şimdilik.
bize acil döviz lazım
rezervleri rezerv hali ile hemen satabilirizde uruslara.
bukezde biz deriz sen istiyor gaz verecek 100 bin daha. :he:
banka alma nedenleri
çıkışa destek
çok ucuz kaldı
yeni bir kredi haberi
seç beğen
ytd.
Hikayesi olmayan bir ülkeye hikaye yaratılıyor söylenen ciddi rezerv ayrıca 7 sene olayı farklı havzanın durumu ile alakalı süreç sabah bir uzman 18 aydan bahsetti.Mesala Akçakocada %5 doğal çıkıyor çıkan yer buraya yakın ise bağlantıda olabilir deniliyor.
Bakalım memleket için hayırlı olsun.
Cds kac acaba bloomn haber terminali dışında bakilabilen yer var mı?
dostum senin hatan hatta forumdakibir çok arkadaşın hatası şu.
çok bildiğimden değil çok sistem denediğimden diyorum bunu sonuç olarak yani.
alımda tek sefer ve iki sefer alım yapıyorlar genelikle
halbuki trend başladımı örnek 1 lot alırsın. feyk mi attı satarsın o 1 i. zararın çok az olur :)
aldın 1 lot trend devam ediyor 1 lot daha eklersin trend kadar eklersin durmadan 1 bir.
yoksa palada süper bir sistem var al snyali yanınca şak diye açmıyor 1000 kontrat. öyle olsa viop hergün tavan taban yer :)
Bugün 1200 leri görebiliriz arkadaşlar.. dikkat... kısa ultra tehlikeli... bunların sağı solu belli olmaz
bütün göstergeler güçlü al da...(günlük, saatlik, 2 saatlik, 3 saatlik, 4 saatlik)
aranızda "DİDİM"" de yaşayan varmı? tatile geliyorumda... bu arada ne olacak böyle? saat 14.00 mb kararı. saat 15.00 cbaşkanı sürpriz açıklaması. oyunun içinde olanlar zar atıyorlar bana göre
ben bazı sahısların konuşmalarına bakıyorum: berat.. hikaye anlatıyor.. diğeri, mr erdoğan, buzdolabı uzerinden komedi gelişmişlik analizleri yapıyor..
şimdi iki gundur diğer bir komedi sergileniyor..müjdeli haber..yaw ne olabilir.. adamlar buzdobını bile müjde sanabilecek bir zihniyetteler.. bu ikisine inanan bence yolda kalır.. ama tercih elbette kişilerin kendisinindir.. haaaa "viop inanıp inanmamaya bakmaz" denilebilir..doğru.. ama ne zaman blöf yaptıklarını anlamaya çalışmazsak zaten o masadan hemen atarlar adamı dışarı.. tatilde bunların saçmalıklarını duymayacağım diye seviniyordum ama yine fazla gürültü yaptılar duymamak mümkün değil..hahahahha...