Sağ olun mojetbit hocam....
Herkeşlere iyi sahurlar afiyet olsun :)
Printable View
Tünaydın mekan ...
İşyerinde kötü bir gün ... 122,100 maliyet 20 kısa bol kazançlar ....
iyi günler mekan... bereketli bol kazançlar....
122,550 kısa devam şimdilik... 99 üstünde kalacak gibi ben de kapatacak gibiyim....
mert abim.. iki kere +1000 yazabilsek daha ne isteruk.... :)
sinter hocam... çok başarılı trade ediyorsun maşaAllah.... rast gele... :bravo:
s.a mekan nası gidiyor:wave:
akşam kötü kapatır artı kapar ama puan yok denecek kadar az aşa yukarı asansör :whistling:
bende bu teyarenin dümenine ayak uydurcam die 4 takla atıyom emme komisyon kurtarmıyo 2-5 lot artırmaya anca musade ediyo dümenciler:rules:
yaf valla nası sorsam bilmiyom 122.100 nerde öle rakam yokki burada bugün için ben çakmıyom bu vop işinden :whistling:
F_XU0300617 kontrat ismi mojetbit hocam :)
valla ben kontrat tamam anlıyomda 121.616 şimdi 122 rakam yok ortada bugün demek istedim nası maliyet 122 oldu senin :whistling: nese akşam detaylandırırz
Mert abim nellerdesin kırbaç istiyor bu .... :kahkah:
bişi daha diim şimdi vop işinin palası pozizyona göre kapatmazmı bakar ona göre kapatır saatlik sizin işiniz hissede en fazla 3 gün bilemedin 5 gün sonra aşa ise aşa yukarı ise yukarı ben teyaredeyim 640 kadar yolu var misal yimez de yukarı gitmesi lazım bide ykbnk vs yukarı gitmeesi lazım bugün gitmez ise yarın illa gidecek bıraktıkları gapı buradan kapamazlar yok ele mal kaptrımazlar yiyosa bassınlar yıllarca testerede tek tek lot sayıp mal topluycan grafı asacan deve gibi aşa salcak he yok ele salmazlar dediğim gibi salsalarda yön yukarı vop işi ni tutturmak saatlik günlük olduğu için pis zarar yazıyo büyük risk alıyonuz bence ha kazanırkende böyük oliii :kahkah: nese yine çenem açıldı :p:wave:
Maria hanım çok güzelsiniz diyordu .... gözlerinden yaşlar akıyordu .... Maria hiç evlenmemişti ... Bu güzellikle birlikte evlenmediğini düşünmek aşığı iyice delirtiyordu ...... oooooooooolm allayıp pulluyorlar maria kaşar kaşar ............
Düş ulen düşşş hadeee :kahkah::kahkah::kahkah:
Mojetbit hocamın yazısını görsem maria nın hiç evlenmediğine inanırdım görmeden yazdım .... :vk:
121800 den 10 adet daha kapattım
122,550 kısalar 121,900 den flat...yukarıdan tekrar açmak üzere... az tepecek gibi...
122,075 10 long
kaçtım bol kazançlar