https://i.hizliresim.com/tdqymp3.png
25 10 2021 MAZHAR TAKAS ANALİZİ
Printable View
https://i.hizliresim.com/tdqymp3.png
25 10 2021 MAZHAR TAKAS ANALİZİ
Merhaba,
Burayı öksüz bıraktık. :-)
Net Kar 32.705.851 Tl.
Güzel rakam.
İyi bir akşam diliyorum.
Saygılarımla,
Merhaba,
Her iki tahtada da komik kademeler var.
Mazhar tahtasında aylardır 1000 li rakamlar alış kademesine konuyor ve 50-100 kuruş üstüne de satış için bir kaç binli rakam konuyor.
Satan gelsin, zoraki bana satsın, alan olursa da benden alsın...
Üç kuruşa tanezzül eden tahta yapıcıları...
Cuma günü 30.00 da kalan 1500 küsür lotu bir kalemde temizleyince, önce kademeleri biraz yukarı çıkardı, sonra yukarıda satıştaki
lotları aldı. Kendi malı mıydı, yoksa başkasının mı bilemiyorum, gidecek diye ödü koptu.
Dikkatli olun, 30 kırmızı çizgimdir. Zamanım olur da, izliyorsam alırım. Önceki 30da da 1500 lot almıştım.
Eplasta yeterince var. Bedelli gelirse de 15 kat mal olacak.
Sabırla beklemeye devam.
Sabredenlere selam olsun.
İyi bir haftasonu diliyorum.
Saygılarımla,
Ekürin tavan olmuş
Sen hala bekliyorsun
Hiç yakışmıyor sana :cool:
Aman yavaş aheste, acelemiz yok
https://i.hizliresim.com/p67mqxb.png
08 12 2021 1635 MAZHAR ARACI KURUM DAĞILIMI
Eplas ana pazarda, darısı başımıza.
KAP: MZHLD [EPLAS ] MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş. Pay Alım Satım Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/983502
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 Sayılı Tebliği'nin 11. maddesi uyarınca yapılan açıklamadır.
Şirketimizin sahip olduğu ve Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş. şirket sermayesindeki 1.400.000 adet borsada işlem görmeyen statüdeki pay, 26,20 TL fiyattan borsa dışında satılmıştır.
Fon girişi sağlamak amacıyla yapılan bu işlem sonrasında Şirketimizin, Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ndeki payları 15.12.2021 tarihi itibariyle 4.625.070,38 TL nominal tutar ile %23,13 olmuştur.
Saygılarımızla.
Merhaba,
Şirketin borcu yok. İştiraklerden hiç birinin de borcu yok.
Yeni bir şirket kurulacağı çok aşikar.
Ama bilgi yok.
Sidikliğin tutulsun Kemal bey.
Her ne halt karıştırıyorsan, bir de zamanında haber ver.
10-20 yıldır bekleyenler, sinirlenip boşuna çıkmasınlar. Onlar da kazansın.
Ticari sırlarınla gömülesin.
İyi bir gece diliyorum.
Saygılarımla,
FAİZ SABİT KALIRSA
Dolar düşüşü nü FİYATLADI, Karar sonrası gevşeme olur, buda küçük düzeltmeler getirir.
FAİZ DÜŞERSE
Dolar zaten fiyatladı yön yukarı devam eder.
FAİZ YÜKSELİRSE
Dolar iner. Sert düzeltmeler gelebilir.
UYARI: Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendi hayal ürünümdür :cool:
Para politikası kurulu (kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 15'ten yüzde 14'e indirilmesine karar vermiştir
Asgari Ücret Açıklanıyor
Asgari Ücret 4.250 TL. oldu.
16.12.2021 15:35:40 ERDOĞAN: ASGARİ ÜCRET ARTIŞI % 50 SEVİYESİNDE GERÇEKLEŞMİŞTİR
16.12.2021 15:35:04 Erdoğan: 2022 yılı asgari ücreti 4.250 tl
16.12.2021 15:34:23 Erdoğan: Komisyon asgari ücretin 4 bin lira üzerinde olması yönünde görüş bildirmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yılbaşından itibaren asgari ücretten alınan gelir vergisi ile damga vergisini kaldırıyoruz."
KAP: MZHLD [EPLAS ] MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş. Pay Alım Satım Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/984325
Dosyalar:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 Sayılı Tebliği'nin 11. maddesi uyarınca yapılan açıklamadır.
Şirketimizin sahip olduğu ve Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş. şirket sermayesindeki 582.000 adet borsada işlem görmeyen statüdeki pay, 26,70 TL fiyattan borsa dışında satılmıştır.
Fon girişi sağlamak amacıyla yapılan bu işlem sonrasında Şirketimizin, Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ndeki payları 17.12.2021 tarihi itibariyle 4.043.070,38 TL nominal tutar ile %20,22 olmuştur.
Saygılarımızla.
Bunların hırsızlıklarını yazdıktan sonra namussuzlukların yazdıktan sonra tüm sayfalara girişim var Apple’a sayfasına sadece giremiyorum ne kadar komik bir durum ceza da almadım tuhaf bir durum site yönetimi uyarıyorum sizi sizde akıllı olun ha burada bana bir katakulle yapmaya çalışıyorsanız Göreceğiz bu oyunun sonunu hep beraber
Mzhld sen uyu, senin çocuk eplas ana pazarda !!
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tak tak tak kimse yok mu?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap gelmiş kimse paylaşmamış.
''Yönetim Kurulumuzun bugün yaptığı toplantısında; hakim ortağı olduğumuz Egeplast A.Ş.'nin gerçekleştirmeyi planladığı tahsisli sermaye artırımına, Egeplast A.Ş.'den olan cari hesap alacağımıza mahsuben, Borsa İstanbul A.Ş.'nin ("BİST") Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Uygulama Usul ve Esasları çerçevesinde belirlenecek (baz fiyat ile nominal değerden aşağı olmamak üzere) pay satış fiyatı esas alınmak suretiyle toplam 140.000.000-TL satış bedeli karşılığı nominal tutarla katılınması, oy birliği ile kabul edilmiş olup, söz konusu Karar Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayınlanmasına karar verilmiştir.''
28.01.2022 ÖDA 2022/02
Sanki bu hafta Mazhar ın haftası olacak gibi
Bir Meczup tarafından yazılmıştır
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hey Maşallah,
Yardırdı gidiyor fezaya.
Nazar değdirdin güzelim hisseyeSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nazarcılar, hesap yapanlar şu kadar olması gerekir diyenler çok...
Bedava ötesi eğer bu fiyatlardan eplası yerine koyabilirse...
Gören görür görmeyen için de
Vermeyince Mabud neylesin Mahmud ...
Pazar değişklikleri ne zaman oluyor?, Mzhld de ana pazara çıkamaz mı acaba ?
https://i.hizliresim.com/omd9sc8.png
KEMAL NAFİZ ZORLU ORTAKLIK MAZHAR
Yanlış mı hatırlıyorum.
Hani Kemal ile Nafiz kavgalıydı.
Hani Kemal Nafizi fabrikaya sokmuyordu.
Hani Nafiz hisselerini satmıştı.
Yakında Şeytan Allah'tan affını isteyecek ve Allah Şeytan'ın tüm görevlerini bu Aileye devredecek.
Şirket ortağı Sayın Kemal Zorlu'nun şahsi borcundan şirketin sorumlu
tutulması talebiyle açılan T.C. Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesi -
2017/730 Esas Sayılı davaya ilişkin gerekçeli karar bugün (18.03.2022) şirket
avukatımıza tebliğ edilmiş olup, karara istinaden şirketimizin istinaf
başvurusu aynı gün içinde Sayın Mahkemeye sunulmuştur.
18.03.2022 ÖDA 2022/05
İçime doğmuş.
Mzhld ana pazara geçti.
Hepimize hayırlı olsun.
https://i.hizliresim.com/14zr8uh.jpg
MAZHAR ANA PAZARDA HAYIRLI OLSUN
Hangi şartı yerine getirdi de ana pazara geçti. 3 ayda ne değişti ,niye 3 ay önce eplas ile beraber anapazara geçememişti
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun
Hissemizin pazar değişikliği hayırlı olsun. Umarım bu karar dönüş için sebep olur. Çıkışını tek bir nedenle durdurabilirler: Eplas'ı tahsisli nedeniyle bu seviyelerde tutmak isteyen patronun iki hissenin ayrışmasına izin vermek istememesi. Mzhld çıkarsa eplas a alıcı gelir diye korkabilir. Onun dışında bir sorun göremiyorum.
-Dipteyiz. En azından öyle bir görüntü var.
-Dava bitti, karşılık ayrıldı. En büyük kazığı Mzhld yedi (%50). Onlarlar oldu, iş sonuçlandı.
-Tahsisli basvurusu büyük ihtimalle onaylanır. Böylece eplas taki hisse oranı artar. Patronun istediği/umduğu olursa, yani eplas tahsislisi 18 tl civarı onaylanırsa, Mazhar a olumlu yansır. (Eplas hissem de var.)
-Tahsisli sonrası; yutdışı değerlemeler gelir mi, çukur ne olur, sulama sistemleri işi olumlu yansır mı, ilk çeyrek de değerleme farkı yansır mı, bir yıl içerisinde izleyeceklerimiz.
Hisse neden eplas dan sonra ana pazara çıktı: Bist in objektif kriteleri var, o krtiterleri saylayan pazar değişikliğini yapıyor. İkisi de Ocak ta görünen krtiterleri sağlıyordu, bir tek yatırımcı sayısı kuralı sağlama durumunu bilmiyorduk. Bence Mzhld nin geç çıkmasının nedeni odur, yatırımcı sayısı şartını sağlayınca çıktı.
Umarım güzel bir hafta olur.
1 Nisan itibariyla mı geçiyor ana pazara yoksa yarın başlıyor mu?
1 nisanSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket ortağı Sayın Kemal Zorlu'nun şahsi borcundan şirketin sorumlu
tutulması talebiyle açılan T.C. Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesi -
2017/730 Esas Sayılı davada,
2022/16 karar sayılı dosyasından verilen kararda yer alan alacağın tahsili
için davacı tarafından Kemal Zorlu ve Egeplast A.Ş. aleyhine Bakırköy 4. İcra
Müdürlüğü'nün 2022/2945 Esas Sayılı icra takip dosyası ile icra takibi
başlatılmıştı.
Söz konusu icra dosyasından, 22.03.2022 (bugün) tarihi itibariyle 10003
Sokak NO: 6 Çiğli-İzmir adresindeki taşınmazımızın tapu kaydına haciz şerhi
işlenmiştir.
Yapılan işlemin, işbu açıklama tarihi itibariyle Şirketimiz üretim
faaliyetlerine halihazırda bir etkisi bulunmamaktadır.
22.03.2022 ÖDA 2022/08
Sürece ilişkin bundan önceki KAP açıklamalarımızda yer aldığı üzere; Şirket ortağı Sayın Kemal Zorlu'nun şahsi borcundan şirketin sorumlu tutulması talebiyle açılan T.C. Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesi - 2017/730 Esas Sayılı davada, 2022/16 karar sayılı dosyasından verilen kararda yer alan alacağın tahsili için davacı tarafından Mazhar Zorlu Holding A.Ş. aleyhine Bakırköy 4. İcra Müdürlüğü'nün 2022/2987 Esas Sayılı icra takip dosyası ile icra takibi başlatılmıştır.
İcra takibi ile talep edilen alacak miktarı faizleriyle birlikte 12.922.754,71 USD ve yargılama giderleri-dava avukatlık ücretleri olmak üzere 1.358.464,83 TL'dir. Şirket tüm yasal haklarını kullanarak bir üst mahkemeye başvuracaktır.
25.03.2022 ÖDA 2022/07
Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin (Şirket), 400.000.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde,
20.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin, mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanmak suretiyle, Borsa Toptan
Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü (Prosedür) çerçevesinde belirlenecek pay satış fiyatı esas alınmak suretiyle 140.000.000
TL satış bedeli karşılığı hesaplanacak nominal tutarda artırılması nedeniyle ihraç edilecek ve Mazhar Zorlu Holding A.Ş.’ye tahsisli
olarak satılacak paylara ilişkin ihraç belgesinin Kurulumuzca onaylanması talebinin;
a) Pay satış fiyatının nominal değer ve Prosedür çerçevesinde hesaplanacak baz fiyattan aşağı olmayacak şekilde
belirlenmesi,
b) Mazhar Zorlu Holding A.Ş.’nin sermaye artırımından elde edeceği payları Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK) nezdinde
hesabına geçtiği tarihten itibaren 3 yıl boyunca Borsa’da ve Borsa dışında satmayacağına, bu payların Borsada satılması sonucu
doğuracak herhangi bir işlem gerçekleştirilmeyeceğine ve Borsa dışında yapılacak satışlarda da satışa konu payları alanların
burada yer alan kısıtlamalara tabi olduğu hususunu alıcılara bildireceğine ilişkin verdiği taahhüt çerçevesinde gerekli işlemlerin
tesis edilmesi için MKK’ya bilgi verilmesi
suretiyle olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.