Yine iyi dayandin bu kadar nakitte :)
Printable View
1 temmuz itibariyle pandemi yasaklari kalkacagina gore yarin endeks şov gorecegiz muhtemelen.
Sonunda herkesin istediği oldu! Günde 140 uçakla Türkiye'ye gelecekler
https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/h...eye-gelecekler
bakalım gedzada nereye kadar yetecek gücümüz. gelecek her türlü takviyeye destek atacağız artık. bugün 15.20 de verdiğimz start ile 39 dan 41 e taşıdık. Yarın Allah kerim.
Hatta Manisa Maraş arası Gapi doldurur diye bekliyoruz
biliyosun 12 yıllık evlatlığım arsanları sattıktan sonra 1 haftadır 39 TL üzerinden ve altından çaktırmadan gedza topluyorum. ben alıyorum onlar veriyo güzel sevişiyorduk. gedza zaten patlamaya hazır bomba gibiydi sadece fitili ateşledik. aportta bekleyen herkes pirana gibi daldı tahtaya. hisseyi 39 altında tutmaya çalışan iş yat. bile mallarını 40 üzerinden almaya başladı. zaten meyilliydi tahta.
vurabilirler tabiikide benim hesabıma göre son 1 haftada, onların tarafından 42-38 arasında 50 bin lot mal dağıttılar,bizim taraftan bakarsan mallarını aldık. bu adamlar 200 bin lot daha vererek tahtayı 37 ye de getirebilirler fakat ben ve tavsiyemi dinleyen çevremdekiler uzun vadeciyiz,bize verdikleri malı geri alamayacaklar. kaba hesap 250 bin lotla 37 TL yaptılar diyelim. verdikleri 250 bin lotu kimden alacaklar? hangi ortalamayla alacaklar?hem fiyatı aşağı çekip hemde mal kaptırmamak kolay iş değil. piyasa gedza gibi temeli sağlam büyüyen kar eden şirketleri sever,her kurdukları baskıda mal kaptıracakardır. bunu göze alabileceklermi göreceğiz heleki 6 aylık bilanço beklentisi döneminde.
temelini iyi bildiğimi söyleyemem fakat birçok tahtada olduğu gibi bilanço beklentisini satın alıp 50 ye doğru sürmüşler tahtayı. bilanço güzel gelince tahtaya gelenlerede kitlemişler gibi görünüyor. sermayesi düşük ve kar getiren hisse iyidir fakat bedelliyi anlayamadım doğrusu. teknik olarak 23-25 arasında bir süre dahabolinger kapatmaya gidecektir. bu esnada işlem hacminide düşürüp yukardan alanları bıktırma politikası uygulayacklardır. istedikleri malı aldıklarında tekrar hareket ederler. hisse kötü değil beklerseniz yine kazanağınızı söyleyebilirim. benim yazdıklarım dışarıdan tarafsız gözle görünendir,dediğim gibi hisseyi çok iyi tanımıyorum.
pkart sayfasını okuyorum bazen,arkadaşların hissenin yükselmesi için tek dayanağı,tahta toplu spec çok kolay yukarı sürer. başka bir done göremiyorum. takaslara baktığımda pkart da diğerde olan mal %33, gedzada bu değer %28. çok toplu denen tahta gedza kadar toplanamamış. son 3 haftada tahtada yaşanan iniş çıkışlarda %1,5 mal diğere geçmiş.birde thales şirketi satın almış cümleleri dolaşıyor fakat thales in pkart hiselerini almış olmasının nasıl bir katma değer sağlayacağından bahsedilmiyor. topikde yazıp arkadaşların moralini bozmak istemedim fakat sanki kötü kokular geliyor gibi. inşallah bekledikleri kazancı sağlarlar.
tahmin ettiğim gibi oldu,risk alıpta aşağı basamadılar tahtayı. bir ara 41 altına sarkıttılar,pirana gibi gelen alıcıları gördüler anında sürdüler tahtayı yukarı. ICBC baba 43 de satışa gelmeyeydi muhtemelen günün zirvesinden kapatacaktık. yinede böyLe bir günde süper kapanış oldu. çok fazla KY 34jose34 gibi düşünüp günü kırmızı kapatacağına inandı,bir kısmı yolda kaldı bir kısmı sattığı yerİn üzerinden geri aldı. emin adımlarla hedefe doğru ilerliyoruz. GEDZA MUTLULUKTUR...
Hahahaha abi tahtayı bugün izlemedim ama biliyorsun kaç gündür sadece günde bir kaç kez fiyata bakıp kapatıyorum.
Gedza da biliyorsun bugün tek lot işlem yapmadım döneceği noktayı bilmeme rağmen.
Ama sana dün dediğim yerden döndü bugün güzel trade imkanı verdi.
Şimdilik aramızda kalsın nasıl o noktaları belirlediğimiz :)
dostum,ben öyle ulema yada akil adam falan değilim. ciğerine kadar bildiğim 30-40 şirket vardır,onları bile aklımda zor tutuyorum. içinde ne olduğunu bilmediğim deliğe kim ne söylerse söylesin elimi sokmam sende sokma. sorduğun sorular için geriye doğru bir sürü haber okuyup araştırma yapmak lazım,böyle bir vaktim yok. ama haziranda muazzam dik tırmanmış. bilançoda bişey yok,PDD ucuz değil. bu çıkış öyle rüçhanla falan olacak iş değil. unutmamak lazım,her dik yokuşun dik inişi olur. ters yakalanırsan senelerce kurtulamazsın. selametle.
Abi sen ne dersen onaylıyorum. Malum yeni evlatlığın gedza olunca:))
aynı aralıkda sallanmanda güzel gedzam. 250 lot ile birçok kez trade imkanı veriyorsun. evin günlük ihtiyaçlarını çıkarıyoruz.
topicte 3 kişi var bedirhan nazlican ve suphi