3800 tamam ama FED varken 1800 zor ötesi.Adamlar 5-10 kağıtla sonsuza kadar 4200 de tutabilirler.
Printable View
3800 tamam ama FED varken 1800 zor ötesi.Adamlar 5-10 kağıtla sonsuza kadar 4200 de tutabilirler.
Vadeli ayrı, Garan ayrı, Xu30 ayrı, Xu100 apayrı telden çalıyor. Çingen düğünü gibi emanuke biri fidayda oynarken diğeri halay çekiyor. :oleyo:
Ne olduğunu, olacağını sağlıklı anlayabilmek için bir geri çekilme yapması lazım.
Arkadaş bu FED açıkca dese ki hedef şu .Ne biz ,ne Deniz hoca,ne teknikçiler piyasa varmış gibi davranmasak da kayıp olmassa.
Bugün rutin almadığım bir iki haftadır takip ettiğim kağıdı aldım ikisinde de aldığım andan itibaren bastılar. Bu ikisinde de önümüzdeki hafta bir şey deneyeceğim. Normalde alıp boş bir yere satışa koyardım. Burnumdan getirdi. Algyo da benzer durum oldu 23,64 kadar verdi ben de aldım. 23,80 den sonra kademeli satış yazdım. 23,90 dahil tek kalemde aldı. Ha buna bulaşmak isteyen dikkat çekici bir lot miktarı bunda geri vitese sebep olur. Bugün iyi yırtım üstelik kazandım. Bunlara yönelik yeni strateji geliştirmem gerekir. Bu robotlar sistem her neyse çok acımasız.
Ileride degisebilir tabi ama turizm icin kotu haberler...
https://www.mirror.co.uk/travel/euro...lands-24063225
https://www.gov.uk/guidance/red-ambe...tering-england
https://eksisozluk.com/entry/122935179
sektör ortalamaları link paylaşırsanız sevinirim,bulamadım saglık gıda vs
merhaba,bugun terste kalan arkadaşlar bankacılık endeksinin ne kadar düşük oldugunu hesap etmeliydi,akbank 7 tl bile olsa yine ucuzdur,hesabınızı buna göre yapın,biraz önce abimle konuştum çok üzgündü,konyada prof.dr. kadın 56 yaşında covidden vefat etmiş,eşide prof.dr. hastane sahipleri aynı zamanda,her türlü imkanları var ama olmamış,dünya boş kazanan kazandıgına sevinmesin kaybadende üzülmasin tek servet şuan saglık esen kalınız
endeks vadelide günlük pozisyon farkı sınırlı düzeyde kalmış, -3500.. ilk 3 gün 75 bin artış sonrası son iki gün 15 bin kapama, haftalık fark 60 bin kontrat yani yaklaşık 900 milyon TL.. toplam aps 535 bin kontrat, yani 8.2 milyar TL
hisse vadelilerde ise toplam aps 5.4 milyar TL seviyesinde, hafta boyunca her gün artış kaydetti, haftalık artış yaklaşık 1 milyar TL.. ilk 4 gün ortalama günlük 4 milyar TL işlem görmüş olan hisse vadelilerde bugün toplam 6.8 milyar TL ile rekor hacim var.. bence bundan sonra piyasa yukarı devam edecekse, bunu sürükleyecek birincil dinamik hisse vadelilerdeki short-squeeze olacaktır.. demedi demesin kimse..
pazartesi günü yukarı açılışta 154600 civarından short girip 1510 hedefli tutmayı planlıyorum. Sonrasında 1555 hedefli son bir tepe kalmış olmalı,
https://twitter.com/Gok_Budun/status...482147331?s=20
Birisi filim sahnesi biri de akp Li.
Sn gundi mesajını tesadüf geç okudum.Yazma gereği duydum.
Borsaya giren birçok kişi, borsa nedir, yatırım nedir, bir şirkete oltak olmak ve ortakliğın getirdiği sorumluluklar nedir bilmiyor.
Borsaya giren bir cok kişi, borsada sadece kağıt alınıp satiliyor diye biliyor.
Inan senedini aldığı sirketin nerede olduğu kimin olduğu ve ne iş yaptigindan beyhaber.
Kaldiki temel, teknik, bilanco....
Neyse uzat gider.....
Bist ve diğer endeksleri değerlendirirken teknikle birlikte
temele daha fazla odaklanmak gereken dönemlerdeyiz diye
düşünüyorum.Covid den dolayı MB lari özellikle FED para
dağıtmaya devam ettikçe enflasyon kaçınılmaz duruma geliyor.
Hammade fiyatları artmış,bina maliyetleri artmış,araç fiyatları
artmış.Şirketlerin değeri de etkilenmesi kaçınılmaz gerek stoğundaki
mallar gerekse bina arazi vs.Küçük hisseler zaten fiyatladı
ama belki yabancının olmaması sebebiyle büyük şirketler halen
sürünüyor görünümünde.Tabii yıllarca pd/dd sinin diplerde
dolaştırdıkları da oluyor.Yoksa çoğu büyük hisse hakettiği
yerlerde değil ama Küçük hisseler ve birkaç büyük hisseyle
endeksi 80 bin desen nerdeyse ikiye katladılar.Hisse
seçimi her zaman olduğu gibi bu dönem daha da önemli.
Bu hafta 5 kurumda yine haftalik para çıkışı var
son iki gün sembolik artı var
genel olarak para işi hemen yansıması olmadığı oluyor
o nedenle
şuan teknik olarak en hassas bölgedeyiz
pazartesi akşamı kapanış 1450 üstünde ise
piyasa açısından olumlu olur
bu nedenle
pazartesi nasıl başladığı değil
günü nasıl kapadığı önemli
ayrıca abd için çok kritik verilerin olacağı bir haftaya giriyoruz
biz o arada bayramda olacağız
yanı çok kritik bir haftadayiz.
Not: toplam rakam
1 kasım 2020 den itibaren dir
https://i.resmim.net/QaEYy.png
Bence Mehmet bahçeli bir plan yapıyor.
Reisin yetkilerini kısacak bir anayasal sistemi devreye sokuyor.
İpleri yine aldı eline..
Mafyalarda ortaya çıktığına göre birileri yine sıkıştı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk bilim insanı, Kovid-19'u 48 saat içinde yok edecek ilaç üzerinde çalışıyor
Türk bilim insanı Dr. Serhat Gümrükçü'nün, ABD'deki bir enstitüde gerçekleştirdiği "yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) 48 saat içinde yok edilmesini amaçlayan ilaç çalışması..
.................................................. ......................
Aşı olduğumuzla kalırız...
ne menem olduğunu bilmediğimiz kimyasallar ile yaşayacağız..
Belki hiç olmayanlar daha şanslı...!
Yine bir TÜRK ama ABD'de..Diğeri ALMANYA'da...
Sorun ülkede mi acaba?
Kaldık burada,imamlarla müezzinlere.. her yer, yerle gök arası ilahiyatçı..
İşe yarayan adamlarda YURT DIŞINDA..
Bir alman bir abdli bir de türk covid aşısı bulmuş.
Gerisini siz doldurun [emoji3]
Bende teşekkür ederim sn EMEKDAR SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/cip-k...h0qVjFGzSTvamA
yetkili ve etkili abiler. siz yeşilin her tonunu seversiniz. şu işe de el atın.
türkiye niçin avrupaya çip ihraç edemesin? her imkanımız var.
3 bin milyor dolor demiş haberde.
Piyasalarda garip durumlar..
IKEA'da koltuk,koltuk takımı yok,kalmamış İthalatta yok..
CAmcı bir akrabaya, geçen hafta 1 kamyon PAŞABAHÇE'den cam gelmiş. kamyon yanaştığında kuyruk..
Aliminyum sineklik yaptıracaktım, 2 ay önce sipariş aldılar.. Bugün takıldı..Kestikleri fatura acayip?
Siteler ANKARA'da MDF sıkıntısı had safhada?? mal yok...
Pandemi mi? yoksa -128 milyar USD sebebi ile mal alamamak mı??
Mal arzında sıkıntı mı var? Yoksa biz ödemelerde sıkıntı mı yaşıyoruz??
navlun fiyatlarına balkarsanız sanırım bugün deniz hocamda kendi topiğine koyduydu neden mal olmadığını daha iyi anlarsınız
BDI bakmak yeterli zaten eskiden ana kriter o idi takip edilen ilk konu TArım dışı ile birlikte
Bende de 2 çocuk var. Üniversite sınavında ilk 5.000'e girmişlerdi. Okullarını bitirdiler. İkisi de yurt dışında doktora yapıyorlar. Türkiye'ye dönmeyi hiç mi hiç düşünmüyorlar. Son seçimde, bir 20 yıl daha başımızda kalmasınlar, ekonomik kriz bunların döneminde patlasın ya da yandaşlarının yurt dışına kaçırdıkları yüzlerce milyar doları ülkeye getirip, ekonomiyi toparlamak için ellerinden geleni yapsınlar diye AKP'ye oy verdiğim için bana çok kızıyorlar.