Yabancı tahvil satıp çıkmıştı, işsizlik sigortasındaki para ile bu tahviller alınmıştı diye hatırlıyorum. Elde kalan tahvilleri verecekler anlaşılan. Ytd.
Ziraat
Dolar 32 gün
%1
Euro 32 gün
%0.3
3 ocakta 12.8920 depoyu doldurdum.!!
12.2000 e stoploss koydum.!!!
Not:1 lot alım yaptım.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Forex dünyası.!!!
https://twitter.com/senolbabuscu/sta...Mo1rnpBSw&s=19
Dünya Bankası Eski Başekonomisti ve IMF eski Başkan Yardımcısı Anne Krueger, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomi teorilerinin Türkiye’yi karanlığa sürüklediğini savundu.
https://www.project-syndicate.org/co...rueger-2021-12
ABD 10 YILLIK TAHVİL
1,733
% 1,65
06/01/2022 13:45:46
Fed faizleri yükseltmeye başlatınca .!!
Bak o zaman Nebati ve Şahap ne hallere düşecek.!!!:kahkah:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Gulsum Khalilova
@KhalilovaGulsum
·
16s
Kazakistan liderliği kendi halkına karşı resmen Rusya'dan askeri yardım istedi.
diyecek söz yok...
Bizim medya ayaklanma için dış güçlerin oyunu diyordu.
Şimdi dış güçler için dış güç mü çağrılmış oluyor?
Ayşe Baltacıoğlu-Brammer
@BrammerAyse
·
21s
1988 yılında Ankara'nın Keçiören ilçesinde ilkokula başladım. Bir seneden fazla, haftada en az iki üç kere beslenme saatinde dağıtılan fındıkları yedim. Sonradan öğrendim ki o fındıklar Çernobil sonrasında radyasyon riskiyle ithal edilemeyen fındıklarmış. Şimdi kanserim.
Türk halkının çalışanı ve emeklisi ile nüfusunun çok büyük bir kısmı asgari ücret ve altında geliri olduğundan ŞOK,BİM ve A-101 in yüzde 90 ürünlerinde (aynı ürünün yurt dışı versiyonunda olmamasına karşın) Sağlık Bakanlığının uygunluğu ile var olan ve ORTA-UZUN DÖNEMDE KANSERE NEDEN OLDUĞU BELİRTİLEN koruyuculu ve katkı maddeli gıda ile beslenmektedir.
Ülkede bir canlıyı ani öldürmek suç iken zaman yayılan versiyonlarında açlığın giderildiği bahanesine sığınılarak sonsuz bir özgürlük vardır.
Bes’te devlet katkısı fonuna bakarsanız. Getiriler hayal kırıklığı, üstelik artık çoğu kişi için sistemdeki 10 yılda dolmak üzere. Yani şu anda çıkarlarsa katkının %60 alabilirler yada %100 için 56 yaşı bekleyebilirler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayşe Aydoğdu
@ay_moon_ay
·
23s
Almanya'da çocuğuna verdiği haftalık harçlık kadar, Türkiye'de emekli maaşı alan vatandaşa "şükredin ülkeniz cennet" diyen Almancı iticiliği..
güzel lafmış...
Steve Hanke
@steve_hanke
·
23s
"Liberty, the future, and freedom, everything exists with justice!' – Atatürk
Bizler değersizleştirmeye çalışırken....
Aytun Çıray
@TCAytunCiray
·
20s
Limanlarımızın özelleştirilmesi daha 5 yıl süreleri varken ihalesiz, rekabetsiz ve rakipsiz olarak 49 yıllığına uzatılıyor.
Yaşasın Katar!
Yaşasın İngiltere!
Ve yaşasın siyasi İslàmcılar!
Doğru mu bu haber?
Forex piyasasında ise 1 lot, 100.000 birimin bir araya gelmesiyle oluşan büyüklüktür. Forex piyasasında yatırım yapmak için belirleyeceğiniz işlem büyüklüğü lot ile ifade edilir ve işleminiz sisteme lot olarak girilir. Kısacası, bir parite için 1 lot, döviz kurunun sol tarafındaki birimden 100.000 adetlik bir büyüklüğü temsil eder.
Ne haber ????:oleyo:
Bilgi sahibi olmadan .!!
Fikir sahibi olan çok memlekette.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Gökhan Özoğuz
@gokhanozoguz
·
1 sa
Ben demin 915 TL ye 1 depo motorin aldım!
Bu memlekette artık 1000 tl ye bir depo yakıt doluyor ve hala birileri çıkıp konuşabiliyor.
REZALET REZALET REZALET
Ünlü Şarkıcılar da isyan eder durumdalarsa...
Tasdevrinde fred cakmaktasin arabasında benzin mi vardi.ayaklariyla goturuyordu.neden olmasin[emoji39]
https://youtu.be/g998KX_5miY
elektrikli araba alsın deyecemde....elektriğe de çok zam geldi....
TURYİD Başkanı Kaya Demirer: Zam yapamazsak bazı restoranlar kapanır. Fiyatları çok yükseltirsek müşteri gelmeyecek. Büyük stres
40 katırmı 40 Satırmı
Kebap 33 ten 48 e cikmis.lahmacun 14 iskender52 olmus.simdilik.
https://www.memurlar.net/haber/10092...n-cikardi.html
Oppo, Tuzla'da 500 işçiyi küresel kriz nedeniyle işten çıkardı.
Hani, Çin olacaktık.
4250 asgari ücret ve (satın alma gücündeki erime sonrası) iç pazardaki daralma etkisini göstermiş sanki...
https://twitter.com/i/status/1478978387343548416
Degisim talebi...
Syg,
Yapay zeka ogretmenlerin yerini alacak.okula gerek yok.
Dışardan yemek akıl işi değil artık lahmacun 20 lira iki kaşık profiterol olmuş 30 lira giderim a101 den 6 liraya kazandibi alırım yerim
Yapay zeka ogretmen,sofor,doktor avukat geliyor.meslekler yerini yeni mesleklere birakacak yakinda.
Biri gelicek kurtaracak böyle bi sey yok ekonomik olarak.bizler onlem almalıyız.
ramiz köfteci. köftesinin kalitesine göre fiyat koyar, kimse birşey diyemez. pahalı geliyorsa , gitmezsin.müşteri olmazsa dükkanı kapatır, kendi bileceği iş. ama kutu kola fiyatı 9 tl. kardeşim sen parayı esas işinden kazan. 9 tl ye sattığın kolayı kaça aldın? bu ne aç gözlülük. işte devlet burada devreye girmeli.
Dudu porsiyonu küçülttü.!!
Günlük 900 kaloriye indirdi.!!
Üstelik evde ahtopotu düdüklü tencerede pişiriyor.!!
Onun ensesi kalın.!!!
İstifledi dolarları .!!!
Sonunda anladı.!!
İşin karakolda biteceğini.!!:kahkah:
Karda yürür izini belli etmez.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Aslında Reel Faiz şöyle hesaplanıyor, Faiz 14 ise 1 yıl sonra paranız %14 artmış olacak. 1 yıl sonra paranızın faiz vadesi bittiğinde enflasyon kaç ise, aradaki fark reel faiz oluyor. Mb yıl sonu enflasyon tahminini 11.8 olarak açıkladı, Yani Reel Faiz 2.2 dir. Ha şimdi diyeceksinizki gerçekte Yıl sonu enflasyon %50 olur , o zaman reel faiz eksi 36 olur.
Acaba bir yilboyunca dolari sabit mi tutacaklar.o zaman enflasyon cok dusuk cikar.o olasilik varmi?