SPOT akşama artı kapar mı acaba :whistling:
Printable View
SPOT akşama artı kapar mı acaba :whistling:
Eklektik dedi ya....
Biz bu kavramı mimaride çok kullanırdık... :)
Argosu "çorba" gibi bir şey...Her şeyden biraz karıştırarak bir bütün oluşturursunuz..
Post modernizmde çok kullanılmıştır..
Nebati: Şu andaki tek problem enflasyon, bunun üzerine gideceğiz - Bloomberg HT
Şimdi karşısında gazeteci olsa, "enflasyon diye bir problem yoktu ki. Bunu sizler saçma sapan unorthodox ekonomi politikalarınızla yarattınız" diye sorardı. Kendi yarattıkları sorunun üzerine gideceklermiş... Wow :)
Pala dayı bir de makas oyunu yaparsa shotcuları üzebilir...
sn. Akçay long indikatörü. O yazdığında longlayanlar 1 ayda kasayı 2 katı yapmıştır :evil:
londraya selamımız olacak dedi bir iki kez
Yumurta elliye dayanmış hala enflasyon,
Kırca yaşasaydı rahmetli reyting rekorları kirardi yapacagi program.
bir başka bakan tv de
enerji bakanı imiş yolda görsem tanımam
vatandaşlara energy ve doğalgazda ne kadar destek verdiklerini anlatıyor
mutmain oluyorum
Anladık son düşüşün 61,8 ini geri alacaksın pala da boku çıktı canım benim hade aşaaa hadeeeee yallah evladım yallah
short cok sabir ve sermaye isteyen poz..long ile cok daha kolayı varken neden zor olani tercih ettigimi anlamiyorum bazen..
Verdim verecem..
Bak çok kötü verecem..
Şimdi daldırıyorum en az yüzde bes..
Rusya ukraynaya dalacak FED 75 kere faiz artıracak..
Bak şimdi veriyorummm...
Seans ları devam..
Düşüş falan yok..
Bugün artı kaparsa önümüzde hafta 2100 leri parçalayıp geçer..
Taşınan Açıklar, THYAO dışında pek açık taşınmamış, muhtemelen açılan pozisyonlar gün içinde kapanıyor,
https://i.hizliresim.com/j87ji5f.PNG
thy de düşüş için bayrakların efendisi formasyonunu yaptı pala bu ne mübarek 27,00 hedef ulan tabanın bugün 26,82
böyle bir günde bu kadar satmış.
palanın malları çok kıymetli. satarken canından can gidiyor. telef ediyor kendisini :)
Pala satmıyor ki, pala malda
Satmış olsa bist belini doğrultamazdı... Bu akşam da pazarda ucuzluk olmadı şansa bak ya
londraya selamız olcak lafına takıldım
timoty güzel twit atmış felan
Yıllardır söylerim bu Akp iktidarının tek başarısı borsamızı dünyanın en güçlü borsası yapmasıdır çok net...
erdemir efsane bir bilanço göndermiş ama sayfada pek yorum göremedim. zaten dışarıdaydım pek takip edemedim. sayfaları hızlıca taradım.
yarından itibaren aracı kurumların yorumları yağmaya başlar. 3 martta da bim gönderecek. ondan sonra pala icraatini yapar.
neyse hafto sonu atom bombası düşerse belki düşer borsa :)
Bu enflasyon ile bu bilançolar ile adam TA bakıyor çakılacaz diyor..
Allah akıl fikir versin..
Hisseleri sattın TL aldın.Çok afedersin ne poh yiyecen yüzde 17 faiz ile..
EREGL 26 larda TUP 160 larda mal dağıtılıyor diyenler vardı birde...
Umarım bu palavralara inanıp oralardan elindekileri kaptıran eden yoktur..
ağam bizimle vaşak geçiyiler :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
psikolojik sorunları olan bir borsamız var
işler artık eskisi gibi değil. piyasa kitlendi. pala satamıyor.
ama işte alışkanlıklar hemen değişmiyor.
misal erdemir grafiğe baksan çok çıktı dersin, düzeltme vs vs dersin.
bilançoya bakınca fair value hesabım 50. çok net.
şimdi yarın düşerse geldi mal pazarladı derler ama bana traşşşş. işim olmaz.
12 aylık hedefte yarın kurumlardan zaten yağmur gibi yağacak.
Yine lönkcüler kazandı, her zaman ki gibi...
SPOT, en iyi satıcı Tacirler artıya geçti,
https://i.hizliresim.com/l9i25ib.PNG
haftasonu yastık altı altına yönelik güzel bir kar payı verilirse güzel olur. katılım da yüksek olabilir. kur korumalıya bile 10 milyar dolar geldiyse buna en az 20 milyar dolar gelir. gerçi yastık altı beklentisi çok yüksek olsa da bence yastık altında erime çok oldu son 2 yılda.
memati'nin teklifini bi görelim bakalım :)
HANİ ŞELALE TENİ BAŞLAMIŞTI...
Vobda kendinden emin konuşmayacaksın....Ahkam kesmeyeceksin, FORUMU KÜÇÜK GÖRMEYECEKSİN..HA o zaman burada yazmayacaksın..forumu tezyif edip yazmak ne demek..üstelik ISRARLA ALGI YAPMAK..
vob 2220 ikenki güveni şimdi arıyoruz..o zaman forumu MESAJ YAĞMURUNA TUTUP,AGRESİF SHORT ALGISI OLUŞTURDU..
thy ile alakalı haber geldi shortları kapadık birde üstüne longa döndük vay arkadaş.
şimdi bizim enflasyondan 2 sıfır atalım 0,48 enflasyon o attığımız sıfırları ameriga enflasyonuna ekleyimi 750 enflasyon bak çözdüm sorunu :oleyo::oleyo::drunk::drunk: