https://i.hizliresim.com/6X7m19.png
Printable View
bu tektu kırılacak yukarı az kaldı sanırım.
1.25 ve 1.40 bandı hedefi olabilir.
bagfs konusundada 11.60 stopumu bu üçgene dayanarak yapmışım.
https://i.hizliresim.com/Ln7Z2o.jpg
sıkışma var evet.
şu an macd sıfırın altında. ama 7.25 lere geçilirse macda rayına girebilir.
aynı zamanda 7.20 ve 25 bandı kuvvetli direnci geçilirse güzel ala girecek.
derimde iş bitmediğine katılıyorum dostum.
ben bunun endeks bazlı kompozit grafiğinide çok inceledim. Endeks nere giderse gitsin 1 yıl falan endeks üstü getirisi var.
mesela endeks 110 bin oldu ise bu 11-12 olabilir. yada endeks düştü diyelim bu düşmeyerek portföyü koruyacak.
hacimler yüksek dediğin gibi sağlam bu sefer derim.
https://i.hizliresim.com/7NE7yr.png yatırım tavsiyesi değildirrrr. pilavdan dönenin kaşığı kırılırmı?
Ben demistim topikteki bu gidisat iyi degil diye. Haci Mojetbit de soylemisti. Sonunda Sacro Hoca'ya da ("Hedefe kadar disiplin" mottosu olan Sacro Hoca) :kahkah: MkTAK aldirdilar bu alemde. Adi ustunde Hocam, MkTAK, MkTAK
20 sene once bu kagida 100 bin$ yatiran bir Uzuuuuun Vadeli Yatirimcinin su anda bisiklet alacak parasi kalmismidir elinde?
ver mehteri..Tak-TAK, MakTak--- Sadece mkTAK kesmez sizi. Daha bunun METRO'su var, Viking'i var, Dardanel'i, NETHOL'u..var da var.... Tashhhh gibi kagit bunlar....Evladiyelik....
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
üstadlar gözdeye ne dersiniz ülker grubunun yıllardır uyuyan devi uyanmaya başladı.maktak yazmışsınızda %91 'i gözdenin zaten.şok marketlerin reklamı her gün atv ye çıkmaya başladı.Şok’un yüzde 10’u Templeton’un oldu
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker,
- Şok Marketler A.Ş.’nin yüzde 10 hissesini Templeton Straregic Emerging Fund’a sattık. İşlem 67 milyon liraya gerçekleşti.
Şok’a Ağustos 2011’deki alımdan beri 440 milyon lira özsermaye koyduklarını kaydetti:
-Yaptığımız satış, Şok’un özsemaye değerinin yüzde 50’den fazla arttığını bize gösterdi.
Şok’a daha önce de Turkish Private Equity Opportunities’in yatırım yaptığını anımsattı:
-Templeton, Şok’a yatırım yapan ikinci özel sermaye fonu oldu.mark mobius boşuna şok marketler zinciri %10 unu 2013 yılında boşuna almadı meyvelerini alma zamanı gelmiştir. malum şokun %39 yine gözdenin.temel olarak bildiklerim bunlar.mümkünse grafik ve teknik atabilirmisiniz.
sacro hocam haftalık grafıkte söyle bir flama cizssek doğru olurmu
http://imageturko.com/?di=2GJS
buda günlük grafık ..bu yukarı kırılmaları tuzak olarak görebilirmiyiz..analiz yaparken bunları traşlayabilirmiyiz
http://imageturko.com/?di=O6F1
Hocam kiler fk baya düşük esas faaliyet karı da çok iyi gelmişti. Geçen kileri stopladınıZ mı hareket için 2. 70 geçmesi mi gerekiyor. Grafiği bozuldu mu.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafikte bozulma yok. Ben bir iki trade yaptim.
2.61 62 nin alti olmaz diye dusunuyorum. Buralarda bor kac gun yataydan sonra kafayi yukari cevirebilir.
2.60 kirilmadigi surece teknik olarak 3 hedefi hep gundemde.
Ustad. Ortalama koyman lazim gecende demistim sana.
Olusumlari zorlama olarak flamalara benzetiriz bunu bende cok yaparim.
Kagidin gecmisine bakmak lazim. Bu tarz olusumlarda ne yapmis.
Olusum guzel ama bu net flamadir diyemeyiz.
Ama tuzak hareketleti dediginiz gibi traslayabiliriz.
Tesekkur ederim Sacro Hocam,
Siz kafaya taktiniz, zorla bana para kazandiracaksiniz. Ama genclerin de onunu acmak laizm be hocam. Daha ev, araba alacaklar var aramizda, cocuk okutacaklar var. Benim tek derdim, ufaktan bir arazim olsun, icinde tavuk, horoz, 3-5 kuzu yetistireyim. Arada semaver cayi yapayim kafam estikce. Fazla para bizi bozar, boyle iyi, ama eksik olmayin. Cok tesekkur ederim ince dusunceniz icin.....
Birisinin duasiydi sanirim, internette gormus olabilirim: "Allahim, cok paranin beni bozup bozmayacagini gorebilmem icin bana bir firsat ver" diyordu.
Para ile imtihan olmak zordur bu arada. Isin latifesini yapiyoruz ama, cok parasi olan dostlardan gordum; hakikaten de kolay is degilmis...
Hayirli ve bereketli, bol mehterli, aksiyonlu iki seans diliyorum sizlere. Bana da hayirli uykular....
Kalin saglicakla,
free
S
K
Y
:kahkah: :kahkah::kahkah::kahkah:
Gecen gun bir arkadas dikkat cekmisti, vanacilar krali bir sirket; BURVA. Birkac gundur ufaktan takibimde, hacim de artti sanki. Asagi yukari su anda eleme yapiyorlar. Yeterince elediklerinde mehteri verebilirler.
Tavsiye degil, sadece isi bilen arkadaslar belki teknik paylasim yapabilirler. Yoksa kel melhem bulsa... :oleyo::oleyo::oleyo::oleyo:
Vesselam,
free
S
K
Y
Sacro hocam Asuzu ya bir bakabilir misiniz , Haftalıkta Flama diyen var golden cross diyen var , koptu gidecek diyen var , bu kağıt bebek yürümeye başladı koşacak artık diyen var , sizde stochkhom sendromu var diyenler var , bide sen bişiler de de aşkımız baki kalsın zuzu ile :)
[QUOTE=yakkir;475419]Tekrar değerlendirelimmi,Bugün Hacimde fena değil gibi 6.83-6.87 arası yataydaydı epeydir
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler Hocam , sizin gibi değerli teknikçilerde güzel görüyorsa ekmek yedirtir inşallah.
Temel dipnot : Firma ihracat rakamlarını ilk çeyrekte artırdı ve artık İsuzu Global altyapısını kullanıyor , tüm Avrupada disbirotorluk anlaşmaları yapıyor , ikinci çeyrek temel olarak daha iyi olacak , lakin firmayı kısada baskı altında tutan tek şey , güzel olayların paylaşılmakta imtina ediliyor gibi gözüküyor ama 6 aylıklarla bende güzel şeyler olacağına inanıyorum, inşallah beklediğimize değer..Bunun harici Yazıcı Holding birleşmesi ile ilgili Yeniden Değerleme beklentim var, gruptaki şirketlere bakıldığında YD yapılırsa değer kazanması muhtemel gözüken en güzel kağıt gibi ama bakalım nolacak , Mevlam neyler neylerse güzel eyler.. Yatırım Tavsiyesi değildir genel beklentim ve bilgilendirme niteliğindedir.
Porsa gocuyor mu kirmizi
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
makina tarımcılar ne oldu brissacılar iyi mal pazarladırlar valla
Şöyle bir şey var
https://i.resimyukle.xyz/ROO8K.png
Yarım saatte içine ettiler ytd
Arkadaşlar gerelde biraz alım yaptım dün aşağılara geldi ışık var gibi ama bir üstad yardımcı olursa sevinirim..
İnş ky para kaybetmesin herkes kazansın ytd inceleyim derken pat pat düşünce şoka girdim tırsıttı[emoji3][emoji3]ytd
Soranlar oldu attığım grafik ASUZU'nun 180 dk'lık grafiği.
Bluefish, temelden ziyade teknik açıdan kırılan uv. düşen trende istinaden takibe aldığım bir hisse.
üstad tektuya aylık bakabilirmisin?12sene önceki harekete ne kadar benzior değil mi??
Bugün hisseler kızarık yeşil yeşil nereye kadar motoru yaktı çoğu odaş pegasus ve çelebi hariç hakkımızda hayırlısı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu asuzu iyi duruyor.
6.70 80 atak yapip kalici olursa guzel grafigi.
Sacro üstad İzmir demir çelik durum nasıl
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu maktk da escomun gecen hafta yaptiginin aynini yapti.
bu tip hareketler dogal.
buralarda biraz yataydan sonra basamak basamak bu hareketi yapacak diye dusunuyorum.
maliyet buralar zaten bekleriz ;))
ustad fener icin dusuncelerim belli surekli yorum yapmama gerek yok.
gecen hafta ne dediysem ondan once haftada ne dediysem hepsi gecerli yol haritasi belli yani.
1 hafta sonrada sorulacak dusuncelerim yine ayni olacak bir degisikli yok.
surekli yorumlamaya gerek yok.
burada taban olusumu yapiyor olusum bitince yukari kirilacak bu kadar basit.
2 ileri 1 geri gidecek fener yukari.
tekkeyi bekleyenler kazanacak.
buralardan endekse düzeltme gelmez.... korkmayın basın paraları leylaya :kahkah: