2700 üstüne atmaya hazırlanıyor gibi görüntü var
Printable View
2700 üstüne atmaya hazırlanıyor gibi görüntü var
Yani sırf keriz yerine düşmeyelim die
hisselerde satış yaptık daha alttan alacak duruma gelmediler
harelde ralli başladı baksana sattığımızı koyamadık
ereğlilerim gitti kardemirler felan
üstad, yıllar sonra şeref verdin..
bir de senin meşhur 69 luğun vardı,
ulusal-30 endeks
https://i.hizliresim.com/7bylhpf.png
+5 felan üstü olursa iyi olur vob tavanda olur hiç farketmez
2696 ya kalın lot yazmışlar
deler geçer
Dr. Artunç Kocabalkan
@DrKocabalkan
·
2d
Eğer bir ülkenin cds risk primi yüksek ise daha yüksek faiz ödemesi gerekir. Türkiye'nin risk primini takip etmek için Türkiye 5 Yıllık USD CDS izlenir. Faiz ile fiyat ters orantılı olduğu için cds yükseldikçe faiz yükselir ve eurobond fiyatı düşer!
geçen tartışıyordunuz:)
Benzinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren 96 kuruş indirim yapıldı - NTV
NTV internet sitesinde yayınlanan habere göre; Benzinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren 96 kuruş indirim yapıldı.
Bu indirimle birlikte, benzin fiyatı 23 lira seviyesinin altına gerileyecek.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://t.co/x0e9MwAma7
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği) Şartlarımızı yerine getirmek için gerekli adımları atmamaları halinde süreci donduracağımızı hatırlatmak istiyorum."
Kaynak : Anadolu Ajansı
kusura bakmayın özl yazıcağıma buraya yazmışım.
reıs kesenın agzını ıyıce actı valla herkese zam verıo bakanlar kurulundan sonra bol bol mujde var:halay:
Açıkçının ve shortcunun canına ot tıkıyorlar görüntü o
valla beyler benden uyarması
abkanın bana ters indaktör dediği jetonlarımdan gelen karlar ile ben long jetonu ekliyorum
masa devrilirse karışmam ona göre bak :) sonuçta ne yaparsam tersi oluyor
hani şu 31 ve 61 adet jetonlarım vardı ya onlar ile :)
SPOT da BOFA, EREGL ve THYAO na kamyonu dayadı ne varsa alıyor,
https://www.linkpicture.com/q/333_6.png
2.710 a kalın lot koymuşlar 1300 adet civarı
Her şeyi bilen adam Mete Yarar yardırıyordur.
ytd
güzel gündü hisselerle devam sabah pıst 100 de 2460 verdik orada çarpma bölme gelir.
kolay gelsin.
Ülkemizdeki araç sayısı 8,5 milyondan 26 milyona çıkarak 3 kat artmıştır, hani ekonomik sıkıntıdan bahsediyordunuz?Rakam ortada.
— Cumhurbaşkanı Erdoğan
Emeği geçenlere teşekkürler, iyi akşamlar
Bugün Agustos vade 2673 den bi dene lönk cetonumu bedavaya palaya kaptırdım, eskiler duruyor
Yarın düşerse akşam pazarı ucuzluğu olursa yerine koymaya çalışırım yoksa eksik cetonla devam ederim, napalım yani borsa büüüle bişii, alırsın pişman ederler satarsın pişman ederler... :)
ereğlileri iyi kaptılar elimden kardemirleri felan
2 paçal şekilde satış yaptım alamadık alttan . olsun sağlık olsun para boşta beklesin
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/9wnuej5.PNG
Hacim soru işareti bıraktı.
Yüksek açınca millet girmeye imtina etti pala da bulduğu açıkçıları shortçuları öptü gibi...
Endeks 2850
Benjamin 18,50
Gibi bir hedefim var. Bakalım...
evet hiç salmadı.. bence bunun anlamı, mal kaptırmaya korktu, her zamanki gibi gün içi aşağı denersem mal kaptırırım ucuza- yada short kapama fırsatı vermiş olurum- bunun riskini almaya gerek yok dedi..
yani kuvvetli bir kapanış yaptı, yarın devam eder büyük ihtimal
twitter yıkılıyor...teşekkürler kılıçdaroğlu trend topic olmuş...adam birkaç gün önce kyk borçlarınızı ödemeyin biz gelince faizlerini sileceğiz sadece ana paralarını ödeyeceksiniz o da iş bulunca dedi...hoop bugün rte bunu yaptı...kılıçdaroğlu ne derse o oluyor diyor millet :he:
Matrisk veriler de sorun var
Başka veri terminali kullanan vob pasta atabilir mi kim almış kim satmış teşekkürler
Cds lerde 900 den 863 e düşmüş
Olumlu haber var harelde
Birde imf felan geliyor olmasın
Gevşetmedi hiç bugün aklımda deli sorular
ForeksHaber
@ForeksTurkey
·
2s
*Erdoğan: Türkiye 2023'ü kazasız, belasız ve hedeflerine uygun şekilde geride bıraktığında önümüzde yepyeni ve aydınlık bir dönemin bizi beklediğini hep beraber göreceğiz.
Hadi yine iyisiniz yeni dönem sizi bekliyormuş:)
dow eksiye gececek nerdeyse , yarin fiskirtma olacak mi bakalim
Aps azalmış
Hemde 40.957 ad
Çok uzun zamandır
Vade sonu hariç böyle bir durum görmedim.
Bunu şimdi neye yorayım.
Perşembe aşağı gitti 18 bin azaldı bunu dönüş işareti saydık.
Şimdi
Bugün ciddi yukarı gittik ve çok daha fazla poz kapama
Kafada soru işareti çok arttı
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.