Kar eden kimse yok görünüyor ne ilginç. Şu işteki 5 milyon kimin acaba? 200 bini ky olabilir mi?
Printable View
Kar eden kimse yok görünüyor ne ilginç. Şu işteki 5 milyon kimin acaba? 200 bini ky olabilir mi?
Neyse, herkese iyi bayramlar diliyorum. Ölmez kalırsak bayramdan sonra bakarız. İşlem yapmıyorum, kendi ne yapacaksa yapsın da görelim. Kalın sağlıcakla.
Merak ettigim 6-7 tl maliyeti olan varmı forumda acaba. Aslında 7 tl maliyeti olan azdır diye düşünüyorum keza bu hisse bağıra bağıra düşeceğini söylemiş. 1.50 den 8 tl ye çıkan hisseyi hiç bir ky elinde tutmaz. Ky nin çoğu 3-4 tl de çıkmıştır. Yani enteresan bir pozisyon aslında. Galip belki o kadar da kar etmemiş olabilir bu işten.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İs yatirimdaki galibin mali, ak garanti ziraat bunlar metrodan dağıttığı kendi malları , bunlar üzerinden ky ya veriyor.
Yav insan bi numaradan olsada yüzde 4-5 yukarı yapar adam tam kurt kapanı kurmuş hissede. Kim alır aga senin hisseni böyle yatayda be. Neyse alım yspmadan bekliyoruz. Ya çıkarsın yukarı ya da 1.80 ne kadar alım yapmam aga duy beni bizde sabır ve parada var.
Dostum 2.17 den ortalama yapmak ile 1.80 den ortalama yapmak arasında çok fark var. Ayrıca yukarı da gidebilir adamın teki gelir kaldırır tahtayı. Net değil hiç bir şey. Benim planım bu her fiyattan alım yapıcam diye bir şart yok. 2.50 de alımı kestim bekliyorum. Önce bir dip ve bedelli olayı netlessin bakalım. Sabır.
Hırsızlar yine başladı aşağı çakmaya
SPK'dan CEVAP GELDİ BAKALIM NE OLACAK
İlgi: 11.06.2017 Tarihli Başvurunuz
İlgide kayıtlı başvurunuzda özetle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş.'nin (Şirket) ortağı olduğunuz belirtilerek, Şirket'in nakit sermaye artırımı kararı aldığı ancak bu durumun yatırımcıları zarara uğratacağı ifade edilerek gerekli işlemlerin yapılması talep edilmektedir. Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikayetler, sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemler ve sermaye piyasası araçlarına ilişkin gelişmeler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun ilgili hükümleri çerçevesinde değerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda mevzuata aykırı bir durum tespit edilmesi halinde incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuz Bültenleri aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aman yaleppim bugün ekside kapatmadık alkışlar Avtura :)
KAP' a düşen haber
Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. (AVTUR) paylarında 12/06/2017-23/06/2017 döneminde likidite sağlayıcılığı kapsamında işlem yapılmamıştır.
Madem bedelli isteyecekti, 13-14 milyon lotu satmadan önce isteseydi. Ya da 7-8'lerde 5-6'larda isteseydi. Neden kağıdı 2'lere düşürünce istedi. Dalavere-alavere. .Olan KY'YE oluyor...
3 günde 6-7 bin TL Zarar ettim yazık değil mi?
Şikayetleri direk spkya yapmayın,bimer ve cimere yaparsanız onlar spk üzerinde baskı kurar ve bu da spknın gerçekten bir şeyler yapmasını sağlayabilir.Ben de bu iki kuruma birden başvuruyor olacağım,alt tarafı web sitesinden bir form dolduruyoruz ama çok işe yarayabilir.Bedelli kabul edilmezse tahsisli sermaye arttırımı yaparak kurumsal yatırımcı bulabilirler(en azından nakit ayırmadan bekleriz,bizim için iyi olur diye düşünüyorum)Bedellinin reddi için 5-10 dakika ayırıp cimer ve bimere yazalım...
Bayram öncesi endex eksideykem artı kapatti bugün güçlü gibi geldi bana. Yada kendimizi kandiriyoruz
Arkadaşlar hep olumsuz yazdım ama size bir tavsiyem var. Bir hissede en az 6 ay bekle zarar etme şansın %50 bir yıl bekle %20 2 yıl bekle %1. Bu herhangi bir hisse olabilir. Kisa vadede insan her zaman yanılır. Borsada bir kağıtta en az 6 ay bekleyin ne alırsanız alın. Al sat ile para kazanan %5 yoktur. Ki al satcı bekleyen kadar kazanamaz kimi zaman. Bir de zarardayken nasıl bekliyorsunuz %40 kardaykende beklemeyi bilen kazanır bunuda yapabilen %10 dur. Bu borsanın 3-4 temel ilkesidir. Zor kaybedersiniz. Ama sabır her insanda yoktur. Ve borsada sabrı olsn kazanır.
Valla bu hisse 2 senede bir 3 tl üstüne çıkıyor. Zararda olan paraya ihtiyacı yoksa unutucak. Şu hisse işine arsa gibi bakın arkadaş. Al unut. Bizim ky nin ortalama hisse tutma zamanı 30-45 gün onun için hep kaybediyor. İstiyoruz ki 10 günde %20 para alalım yok öyle bir dünya. O zaman hisse yanlış adres ya varant ya ya foreks oynayın.
Bu adamların tahtası kolay kolay kapanmaz. Arkaları sağlam iyi sermaye yaptılar. 10 yılda neler oldu neler iceri girdi çıktı. Korku ile yaşanmaz.
Sermayeye bağlı ben 100 bin bağlarım 6-7 ay için
yan yatmış otobüs kazası resmini gördüğümde METRO gözüme ilişti ......
çebi kardeş ; senin otobüsün de yan yatmış , gaza basma daha cok hasara sebebiyet verirsin .....
demedi deme .....
Bakacaz artık genelde hisseden zararda çıkmam çünkü maliyetim iyidir. 8.50-7-6-5-4-3 tl değil maliyetim 2.70 ki daha kurşunun yarısı duruyor. Trene nerede bindiğin ve ne zaman ineceğin önemli 3.5 tl de inerim bölünme olursa 2.70 gibi.
Bistin inişe geçmesi hisseye olumlu yada olumsuz etkisi olurmu
Bist 30 ve 100 den para çıkarsa bizim hisseye daha olumlu yansır sonuçta b grubu kağıtlar yan oyuncu. Pek endeksle işi olmaz bu kağıtların. Patrona endeksli kağıt bunlar. [emoji1]
yahu cebi sen gerçekten bayağı bir zarardasın ve bunun etkisiyle ne söylediğini bilmiyorsun, geçen günde kaç defa dedinki bu hisse 2 üç yıl gitmez birdaha 3 üzerine diye, bu hisse öyle bir tramva yasatmiski sana iki gün önce dediğini iki gün sonra unutuyorsun , simdi de 100 tl bağlarım diyorsun, hakketen galip insanda akil bırakmıyor ha...
2 yıl güçlü çıkış olmayabilir dedim. Ama 2011 deki harekete baktım sonra orada o kadar surmemis 7-8 ay. Hee %100 icin 3 yılda beklerim yeterki tahta kapanmasın sıkıntı yok.
enteresan , cebitaş , yazıların enteresan ...
ekrana bakan , buraya yazı yazan , hissede bu kadar bekleyemez .....
bu deneylerle , gözlemlerle kanıtlanmıştır ...
sen burada pozisyonuna göre yazı döktürüyorsun , yani sat -al , al-sat durumuna göre negatif veya uzun vadeci pozatif yazılar ...
bir hisse ye 100 k para , heleki b grubu vede avtur , imkansız .......hayal ötesi ...... gerçekdışı .....
tam maceraperest ...... kolay değil çok kolay para ....
kolay gelsin
Forumda atıp tutmak bedava nasılsa...
:)
Ben kıvrak bir borsacıyım. Benim için b grubu c grubu fark etmez. D grubu hisselerden %50 kazandığım zamanlar oldu. Önemli olan fiyat benim için 8 den mal alan olmuş ise 2.70 ortalama ile 6 ay mal taşımak risk değil. Galip uyanık felan ama bu ülkede otobüs taşımacılığı bu adamın tekelinde ki bana göre thy kadar adam taşımak demektir. Çokta risk yok yani.
Bugünde hareket yok hacim düşük
Bundan sonra 2-3 ay haber gelene kadar hacim olmaz .
Galip vertu ya girdi, orayida iyice dagitsinki gelsin buraya. Bugün vertuyu %10 yukarı taşıdı, bir iki güne dağıtıp iyice gelir.😂😂
Böyle kapatırsa çok iyi :hi: 2.20 nin üstünde kapatmamız lazım bugün. Yukarı yönlü yüzde 22'lik potansiyel söz konusu olabilir iyi kapatırsak.
Bedelliye kadar galip hisseyi sürekli düşürmeye mı çalışır sizce??